2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Oyy gÖgÜs demyın ne Çekıyorum 2 gÜndÜr ya kollarım kalkmaz oldu gecelerı aĞrıdan 30 kez kalkıyorum omuzlarımdan kollarımdan gÖgsÜme gıden damarlar Çekılıyor resmenn

demetcim cantana makyaj malzemesini koymayi unutmusun, yada bilerek koymadin belki, ben yinede hatirlatayim dedim, makyaj olayi benim icin onemli cunki, o yuzden ben yanima almayi dusunuyorum, fotolarda guzel gorunmek isterim oglusumla opuyorumnanaktan

dilos gecmisi okuyodum ya ne kiziyosuun :mymeka:
ŞenizŞeniz

yok tatlım aldatırmıyım ama arada orayada yazıyorumm sonuçta haziranda doğurcamm ama siz teksiniz hepiniz özelsiniz benim içinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoş geldin eyetkiner naber canımm kıss hiç görünmüyosun geziyomusunn yoksaa kıskanıyorum hee gezenleri görünceedelikafadulden

canım zeytinyağı her derde deva
annem bebişleri her yıkamadan önce pamukla güzelce zeytinyağlar ama heryerini saçlarına kadar bi 5 dk öyle bekletir battaniye arasında
ne konak ne pişik olur ne de büyürken soyulur bebişler aklınızda olsunkaydirigubbakcemile5
birde alt açmalardan sonrada popuşuna sürer
gerçekten çok işe yarıyorvereliniortak

birde kızlar göğüs yarası yada çatlak falan için ayva çekirdeğini suda bekletip sürün sonucuna inanamıycaksınız benden söylemesiii:lepi:

allah kavustursun ebuscumm
hoşgeldinŞeniz

biz mamamızı yiyip geldik şekerler

afiyet olsun şekerrr bugün nasılsın bakalım:içelim:

kızlar günaydın nasılsınız

günaydın tatlım hoşgeldin

biz iyiyiz şükür sen nasılsınnn:teytey:

Oyy gÖgÜs demyİn ne Çekİyorum 2 gÜndÜr ya kollarım kalkmaz oldu gecelerİ aĞrıdan 30 kez kalkıyorum omuzlarımdan kollarımdan gÖgsÜme gİden damarlar Çekİlİyor resmenn

ayy canım benim içim bi tuhaf oldu sen anlatırken allah yardımcın olsunnn:teselli:
benimde üst tarafları çok kaşınıyor yaaamafoldumben

Oyy gÖgÜs demyİn ne Çekİyorum 2 gÜndÜr ya kollarım kalkmaz oldu gecelerİ aĞrıdan 30 kez kalkıyorum omuzlarımdan kollarımdan gÖgsÜme gİden damarlar Çekİlİyor resmenn

ay canim cok gecmis olsun, ay bizde mi oyle olcaz 1-2 hafta sonra acaba??
uff korkmaya basladim....

abuscum kol çantamda var zaten o yüzden oraya koymadım ama kol çantasını napcam demi hastanede:roflol:
ben yeni bi düzenleme yapiim en iyisikaydirigubbakcemile3
teşekkürler tatlımŞeniz

ŞenizŞeniz

yok tatlım aldatırmıyım ama arada orayada yazıyorumm sonuçta haziranda doğurcamm ama siz teksiniz hepiniz özelsiniz benim içinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tekiz demi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

hoşgeldin emelcimmmmŞeniz

nasılsın bakalım ibrahim egemiz nasılll:1hug:
işlerini bitirdin mi tatlımm

hoş geldin eyetkiner naber canımm kıss hiç görünmüyosun geziyomusunn yoksaa kıskanıyorum hee gezenleri görünceedelikafadulden

sen mi özeniyosun gezenlere hııklava:

bak star ın yerine ben yolcem şincik seniiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

iyiyiz demetcim sen nasılsın canım...
kızlar sıcakta ne makyajı...
ayyyy ben yanıyorum yaaaaaaaaaaaaa

2 haftadır evden çıkmıyorumm kimseye gitmedimm anneme bilee 3 hafta oldu belki daha fazlaa :tomato:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…