iyiyiz demetcim sen nasılsın canım...
kızlar sıcakta ne makyajı...
ayyyy ben yanıyorum yaaaaaaaaaaaaa
2 haftadır evden çıkmıyorumm kimseye gitmedimm anneme bilee 3 hafta oldu belki daha fazlaa :tomato:mafoldumben
selammmmm güzel anneciklerr :teytey:
bugun oğluşunla güne çok güzel başladık zemuszemus
içimizde bi mutluluk var kıpır kıpırım bugun hihoyyyt hihoyyyt
umarum hepimizin günü böyle güzel geçer kaydirigubbakcemile
geçmişe bi bakayımmmmmmm ne kaynatmışsınız opuyorumnanaktan
SAĞOLUN KIZLAR YA CUMA GÜNÜ ÇATI MUAYENEMİZ VAR O ZAMAN SORARIM DOKTORA ARTIK yanlız doğurunca rahata ereriz diye düşünmüyorum artık asıl sıkıntı o zaman başlıyor kesin memeler kukular yara olacak bide üstüne bebiş hakikaten anne olmak hiç kolay olmayacak ALLAH sabır kolaylık versin cümlemize
iyice sinir stres yaptım bu hafta gece uykusu yok ağrım sızım arttı hiç keyfim yok sonsuz şükürler olsun bu zamna kadar yoktu bişey ama bide çalışınca iyice bunaldım hiç tolerans gösteren yok kollarım kalkmadığı halde kayıt yapıyorum harık harıl
SAĞOLUN KIZLAR YA CUMA GÜNÜ ÇATI MUAYENEMİZ VAR O ZAMAN SORARIM DOKTORA ARTIK yanlız doğurunca rahata ereriz diye düşünmüyorum artık asıl sıkıntı o zaman başlıyor kesin memeler kukular yara olacak bide üstüne bebiş hakikaten anne olmak hiç kolay olmayacak ALLAH sabır kolaylık versin cümlemize
iyice sinir stres yaptım bu hafta gece uykusu yok ağrım sızım arttı hiç keyfim yok sonsuz şükürler olsun bu zamna kadar yoktu bişey ama bide çalışınca iyice bunaldım hiç tolerans gösteren yok kollarım kalkmadığı halde kayıt yapıyorum harık harıl
bugün ütü işlerim var oturduğum yerden ütü yapmalıyımm bide vitrin örtülerini yıkadım piti piti onlarda var ütülencekk dinlene dinlene yaparım artıkşakkıdı
canım haklısın ama o minik yaratığı kucağına alınca herşeyi unutursun.sen ne zaman izin alcan kız işte doğurcan
kolay gelsin diloşum
benim nerdeyse 3 makine birikmişti lazım olanı ütülüyordum baktım olacak gibi değil sabah erkenden kalktım serinde 2 saatt ütü yapmışım bitti çok şükürrr şimdilik tabeeÇok üzgünüm çoook
selammmmm güzel anneciklerr :teytey:
bugun oğluşunla güne çok güzel başladık zemuszemus
içimizde bi mutluluk var kıpır kıpırım bugun hihoyyyt hihoyyyt
umarum hepimizin günü böyle güzel geçer kaydirigubbakcemile
geçmişe bi bakayımmmmmmm ne kaynatmışsınız opuyorumnanaktan
hoş geldin eyetkiner naber canımm kıss hiç görünmüyosun geziyomusunn yoksaa kıskanıyorum hee gezenleri görünceedelikafadulden
abuscum kol çantamda var zaten o yüzden oraya koymadım ama kol çantasını napcam demi hastanede:roflol:
ben yeni bi düzenleme yapiim en iyisikaydirigubbakcemile3
teşekkürler tatlımŞeniz
tekiz demi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin emelcimmmmŞeniz
nasılsın bakalım ibrahim egemiz nasılll:1hug:
işlerini bitirdin mi tatlımm
sen mi özeniyosun gezenlere hııklava:
bak star ın yerine ben yolcem şincik seniiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
kıslarr zuzumla konuştum henüz neti bağlatamamış en geç yarın sabah olucak inş. gelcem dağıtcam oraları diyo (demet bu kısım senin içindi sanırımkaydirigubbakcemile3) selamı var herkese ütü yapıyomuş evde 2 günde sıkıldım ben diyo dedim eve alış çalışma hayatı gibi değil kalcaksın evde acaip bunalmaya başlamış şimdiden kaydirigubbakcemile3
vermiyo canım patron izin ya belli değil hala bende ümidi kestim zaten burda doğurucam çalışıcam falan diyorum ama kapak olsun şu herife diye işide bırakıp çıkabilirim burnumdan geldi artık
hürrem canım accık daha idare et peki patronla kesin bi tarih konuştunuzmu yani bi şekilde izne çıkcaksın o tarih bellimi canımcım
siz böyle diyince çok üzülüyorum ya..:1no2:herkese kocaman günaydına.s..biz erkenden uyandık uyku tutmadı.Dükkanı ben açayım dedim.siz şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuzdur...:1closedeyes:
İlsucum günaydın şekerim
Nst bi cihaz ama öyle usg olayı yok çok rahat bi yatak var oraya yatıyosun bebeğin kalp atışlarını yakalıyo hemşire oraya böyle dinleme cihazı koyuyo kalın lastikle bağlıyo hareket etmesin diye sonra bi tane daha var aynı dinleme cihazından onuda öylesine bi yere bağladı anlamadım neyi dikkate aldığını onuda bağladı bana en rahat nasılsan öyle dur dedi ben hafif soluma döndüm kalp atışlarını kaybetmeden elime bi düğme verdi bebek hareketlerinde basıcaksınız dedi 20 dk sonra çağırın beni dedi bizde bastık düğmeye çıktıyı bize verdi doktorunuza gösterin dedi
Kağıtta 3 değer var benim sancı grafiğim yağızın kalp atışları birde tekmeleri
Doktorum hareket çoğaldıkça tekme attıkça kalp atışları yükselmiş bu şekilde olması sağlıklı olması gerektiği gibi dedi sancım hiç çıkmadı herhafta alete bağlanıcaksın çocuğun durumunu sürekli kontrol altında tutmuş olucaz dedi
Nst cihazından kalp atışlarını sürekli dinliyosun atlı koşturuyo gibi
canımm eşinle oğluşunla nice seneler kutlarsınız inş..yuvanızın mutluluğu ve huzurluluğu bi ömür sürmesi dilekleriyle :1hugnice mutlu yıllara canım, doğum günün kutl olsun ...
bizim de evlilik yıldönümümüzdü dün ..
ben böyleyken tadı tuzu olmadı tabi .. aklıma bile gelmedi yazmak paylaşmak sizinle .. ama eşim sağolsun bana çok anlamlı bir hedye almış , 6. evlilik yıldönümü hatırsaı olsun diye :asigim:
]
evet ya..tam gezmelik bi hava..biraz daha serinlesin bi tur atalım komşularımla kaydirigubbakcemilebugün hava serin hatta gece baya bi serin di her gece cam açıp yatardım bu gece dondum camı açamadım böyle gitse ne güzel olurr:ecrin_bebek:
bunu başka bi topikte daha okumuştum..uygulayanlar çok memnunmuşşşş vereliniortakhaziran topiğinden şeremin adlı üyeden alıntıdır kızlarr ben denicem bakalımsüprizzzzz
birde göğüs ucu için ben doğumdan 1 hafta önce zeytinyağı kullandım,,,doğumdan itibaren her emzirmeden sonra karbonatlı su sürdüm,mucize gibi bişey.en ufak acı,çatlama olmadı,,,,,,kesinlikle kremlerle falan uğrasmayın derım.....
Rabbim yardımcın olsun canım ya..SAĞOLUN KIZLAR YA CUMA GÜNÜ ÇATI MUAYENEMİZ VAR O ZAMAN SORARIM DOKTORA ARTIK yanlız doğurunca rahata ereriz diye düşünmüyorum artık asıl sıkıntı o zaman başlıyor kesin memeler kukular yara olacak bide üstüne bebiş hakikaten anne olmak hiç kolay olmayacak ALLAH sabır kolaylık versin cümlemize
hoşgeldin canımm
ohh daim olsun neşenizzzzz:sm_cool::teytey:
saolun kızlar Rabbim hepimizin mutluluğunu her daim eylesinnnn kaydirigubbakcemile5hosgeldin canim,
allah mutlulugunuzu daim etsin canim...
dilara doğum günn kutlu olsun canımmm.a.s.
nice mutlu senelere inş..Yavrularınla ve biricik eşinle :1hug:
siz böyle diyince çok üzülüyorum ya..:1no2:
uykusuzluğu hiç düşünemiyorum.elimden gelse tüm gün uyuyacam ..
Rabbim yardımcınız olsun :1hug:
çok merak ediyordum.teşekkürler canım vereliniortak
canımm eşinle oğluşunla nice seneler kutlarsınız inş..yuvanızın mutluluğu ve huzurluluğu bi ömür sürmesi dilekleriyle :1hugpuyorumnanaktan
evet ya..tam gezmelik bi hava..biraz daha serinlesin bi tur atalım komşularımla kaydirigubbakcemile
bunu başka bi topikte daha okumuştum..uygulayanlar çok memnunmuşşşş vereliniortak
Rabbim yardımcın olsun canım ya..
iyi sabır varmış maşallah sende de a.s.
saolun kızlar Rabbim hepimizin mutluluğunu her daim eylesinnnn kaydirigubbakcemile5