2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

MaŞallah yserezcım tosununa bak burda kı bebıŞler herŞeyı atlattı senın bebınınde Şıfasını versın rabbım sen kalbını ferah tut

ınŞallah ecetubacım

yserez maşallah canım kuzuna inş. sağlıkla doğacak hiç bişiy kalmıcak kalpğ ritmi ile ilgili sen gönlünü ferah tut bol bol dua et canımcım:1hug:

daha 3 hafta var evet iner heralde ben erken gelsin istemiyorum 41. haftasında doğsun kuzucuğum inşallah

ya bana hep diyolarki erkek bebisler genelde 1 hafta felan gec gelirlermis, o yuzden bana hic erken bekleme diyolar, nekadar dogru acaba??fisfisfis

evet kızlar daha çık canlı oluyor heralde benim oğlanın kıpırdamaya hayrı yok çok tembel doğumdada tembellik yapıp geç gelebilirkaydirigubbakcemile3

36.haftada iniyorlarmış ama bellide olmaz canım.Benimki 36+0 da kanala girmek üzereydi çok az kalmış dr.bu hafta girer dedi.

valla midemin yanmasından çok yoruldum gece uykularım yok sabahkları uyuyorom inerse midem rahat edecek
ama inince anneler daha çok rahtsız oluyor heralde

maşallah oğluna canım..her şey yoluna girmiş çok şükür..inşaallah kalbinin ritmi düzelir bebeğinin..dualarımız sizinle...

melek maşallah kızınaher şey yolunda..

maşallah canım oğluşuna
inşallah doğumdan sonrada hiçsorun yaşamazsınız

36.haftada iniyorlarmış ama bellide olmaz canım.Benimki 36+0 da kanala girmek üzereydi çok az kalmış dr.bu hafta girer dedi.
benim karnım 1 gecede yerlere düştü bir gecede bacaklarımda çatlaklar oluştu miğdem rahatladı şu an çok rahatım ama kasıklarıma binen yükten dolayı yürümekte zorlanıyorum...

ayy canım benim ya doktorunun olmaması kötü olmuş...hayırlısı olur inşaallah diloş ve bebeği için...

yukardan rahatsızlık gdiyor otururken göğüs kafesinin altında ki acı geçiyor ama bu seferde kasıklarında ki baskıdan zorlanıyorsun ::)şakkıdı

DİLOŞTAN HABER YOK MU YAAA

gamzecim herşeyin yolunda olması ne güzel canım maşallah paşamıza çokk akıllı annesiiiiŞeniz
sende bu haftayı çalışarak bitirmek istiyordun zaten isabet olmuş canımkaydirigubbakcemile5

sağol canım valla korkmaya başlamıştım ev böyle kalacak diye ama allahtan eşim buldu birini

sağol canım allahın izniyle bitsinde şu iş ...
kızlar ya benim bugün adet sancısı şeklinde sancım var

nurcum kolay gelsin bulduğuna sevindim kadını inşallah içine siner yaptığı temizlik.
sen sakın yorma kendini bak zaten ağrın varmış çok dikkat et bence ve ayakta durma.
kendimden biliyorum şimdi sende kadınla beraber yorulursun sakın haaaklava:

ayy menekşecim çok az kalmışşş hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzey inşallahhhŞeniz

teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden

diloş inanamıyorum sana halabekliyosun yaaaklava:
ayy heyecan bastı beniiiii hayırlısı neyse hakkında o olsun canımmmmmmmmopuyorumnanaktan

ayy zaten hıc keyfım yoktu rahatsızım dıye sımdı bıraz neselendımmmm

hüzüncüm sana da çok geçmiş olsun :teselli:

canımm diloşummm hayırlısı neyse o olsun tatlımmm dualarım seninle bizi sakın habersiz bırakma canımmmmŞeniz

gamzecim müdürünün bayan olmasının avantajı bu sanırım baksana hürremin patronuna elime verseler tüm stresimi adamı döverek atardımmmm:mymeka:klava:

maşallah paşanaaaŞeniz
nazlıcım kanın düşmüüştür yaşamayan bilemez benimde gene düştü sanırım uyku halindeyim hep ve daralıyorum bide 2 gündür bayılacak gibi halsizim çokkkmafoldumben

maşallah menekşecim kuzucuk kocaman olmuş

senin patronunu bi verseler elime zati:mymeka:

geçmiş olsun canım benimde ağrı değilde göğüslerim feci şekilde kaşınıyor deliriyorum 2 gündür bebe yağı sürdüm banamısın demedi yahuuuumafoldumben

selam tatlımmmmmmmm Şeniz
hoşgeldinn
aman ne güzel , geç uyanıp tembellik yapabilenler var aramızda delikafadulden

ayy canım yaa geçmiş olsun..eşinn işi yakın galiba ..ne güzel ilgilenebiliyo seninle..

hoş geldin canımm..son tembelliklerimiz bırak keyfini çıkar zemuszemus

Hoşgeldin canım yapabildiğin kadar tembellik yap uyu bol bol.Benim uykularımın hiç hayrı yok saat başı uyanıyorum gece.

slm demetcim hosgeldin...

hoşbuldum canlarımmmŞeniz

yok kızlar ne keyfi anlamıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum ben yaaa yinede saban 7-8 de açılıyo gözüm bugün nasıl oldu anlamadım baya geç saate kadar uyumuşum en son dönerken saat 9 du 12 30 da uyandım ama arada çok saçma karman çorman rüyalar gördüm ter içinde ve yorulmuş kalktım resmenbenneyaptımki

günaydın tatlı annişler

gerçi öğlen oldu ama ben bu gece hiç uyuyamadım anca kalktım

günaydın kızlarrrrr:1hug:

melekcim aynı dertteniz tatlım hiç uyuyamıyorum geceleri artık yatmak bir işkence olduuumafoldumben Rabbim yardımcımız olsunnnnn:Saruboceq:

demetçim geçmişe bi göz atmaya çalıştım oğlun öykü adını çok beğenmiş sende kızızının adını öykü koy istersen isim arkadaşı olurlar...

sorma tatlımkaydirigubbakcemile3

isim topiğini açtım ona geçen gün
bi isim beğenemedi çocuk doğacak nerdeyse
dedimki bak annecim bunlar da temmuz annesi ablalar onlarında bebişleri bizimkiyle aynı ayda olacak ve çocuklarına koyacakları isimleri yazmışlar buraya bak oku beğendiğini söyle
2 saat inceledi:roflol:
anne dedi çoğu güzel
ama hiç etrafımda olmayan bi isim var çok sevdim
öykü olsun kardeşimin adı dedi çokda yakışır dedikaydirigubbakcemile3
ee melek teyzene soralım dedim bende işte böyle canımcım

teşekkür ederiz teyzesi böylece prenseslerimizin adı da aynı oldu ama bizimki öykü zehra olacak annemin adını da ekliycem ben canım annecim benimmm:asigim:

yiğit çok sevinecek bu işe okuldan gelince verelim müjdeyihihoyyyt

kızlarr ölüyorum meraktan yokmu diloştan bi haberrrrr
tlf nu olan arasın lütfennnnnn

benim bugün hiçç halim yok kızlar tansiyon yerlerde sanırım acaip başım dönüyor çok feci sıcak var kaydirigubbakcemile

melekcıĞım Çok gÜzel canım sepetı ıyı gÜnlerde kullan ınŞallah ..ayrıca oyun halında çok şeker hayal ettim de bebekleri üstünde allahım izlemek ne büyük zevktir..

Son düzenleme:
melekcim sepetide, oyun halisida bi harika canim, oykucuk gule gule, saglikli gunlerde yatsin icinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…