canım benim göbeğimde hala yukarıda daha 20 gün var doğuma dediğin gibi bizimkiler bekleyecek günlerini galiba bak diloşun ki inmişti geçen hafta diyordu indi benim kızım diye inmesiyle doğması bir oluyor demek ki
ya bana hep diyolarki erkek bebisler genelde 1 hafta felan gec gelirlermis, o yuzden bana hic erken bekleme diyolar, nekadar dogru acaba??fisfisfis
36.haftada iniyorlarmış ama bellide olmaz canım.Benimki 36+0 da kanala girmek üzereydi çok az kalmış dr.bu hafta girer dedi.
maşallah oğluna canımkızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın
kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın
benim karnım 1 gecede yerlere düştü bir gecede bacaklarımda çatlaklar oluştu miğdem rahatladı şu an çok rahatım ama kasıklarıma binen yükten dolayı yürümekte zorlanıyorum...36.haftada iniyorlarmış ama bellide olmaz canım.Benimki 36+0 da kanala girmek üzereydi çok az kalmış dr.bu hafta girer dedi.
ayy canım benim ya doktorunun olmaması kötü olmuş...hayırlısı olur inşaallah diloş ve bebeği için...
daha 3 hafta var evet iner heralde ben erken gelsin istemiyorum 41. haftasında doğsun kuzucuğum inşallah
inşallah :Saruboceq:
valla midemin yanmasından çok yoruldum gece uykularım yok sabahkları uyuyorom inerse midem rahat edecek
ama inince anneler daha çok rahtsız oluyor heralde
Günaydın kıslar İyi haftalar hepinize biz geldik çalışıyoruz bu hafta son cuma izne ayrılıyorum kısmetse
Cumartesi doktordaydık kontrolümüz çok güsel geçti herşey yolunda böyle giderse günümüzü doldurcaz kısmetse doktorum ileriki haftalarda çatı muaynesi yapıcaz dedi ama sanırım 2 hafta sonra felan olur müsaitmi bakmamız lazım dedi
Artık herhafta gidicez kontrole Nstyede her hafta bağlanıcaz 20 dk bağlandık cumartesi günü bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyorlar bebek hareket ettikçe elinizdeki düğmeye basıyorsunuz hareketlerin kalp atışlarının hızlanması ile paralel olması lazım dedi doktorum o şekilde çıktı neyseki
Bende sancı çıkmadı gayet iyisin çalışabilirsin dedi o yüzden bu hafta sonuna kadar gelicem kısmetse bizde haberler bu şekilde
sağol canım valla korkmaya başlamıştım ev böyle kalacak diye ama allahtan eşim buldu birini
sağol canım allahın izniyle bitsinde şu iş ...
kızlar ya benim bugün adet sancısı şeklinde sancım var
Kızlar günaydın herkesee. Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. sancım filan çıkmadı ama doktor 2 haftaya kadar alabiliriz artık bebeği dedi şu an 37. haftamdayım. 18-22 haziran tarihleri arasında bigün olacak ama ben 18 istiyorum perşembe gününe geliyo doktorumda hastanede olur 20 olsa cumartesiye geliyo doktor öğlene kadar hastanede sonra yok..Sanırım 18 haziranda doğucak Kuzeyim..
herkese günaydınn kızlarrra.s.
teşekkür ederim kızlarr vallahi bugün gitsem bi görünsem iyi olacak gibi sanki suyumda azalıyo gibi iç çamaşırım ıslnır gibi az az pembemsii üfff yaaa
maşallah canım heşey yolundaa sağlıkla gelsin bebişin gününde belli olmuş hayırlısı sonuçta sezaryan isteye göre aldırabilirsinn
bizede cumartes,i günü 24 haziran dedi bakalım hayırlısı ama kız beni dinlemiyoo gelme kızım sık dişini yok anacaım :)
teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden
ayy zaten hıc keyfım yoktu rahatsızım dıye sımdı bıraz neselendımmmm
kızlar duşumu aldım çıkyorumm eşimi aradım sadece o gelcekk kimseyi telaşlandırmak istemiyorum eğer doktor olumsuz bişey derse o zman haber vercemm herkese bana duaa edindee benim sıpaa erken davranmasınn:Saruboceq:
Evet ipeğimu 37. haftada çıkıcam kısmetse
Müdürüm saolsun yorma kendini istediğin zaman git dinlen diyo kendi eşide çok stresli bi hamilelik geçirmiş oğlu için azman diyo şimdi bana seninkide olur bak stres yapma rahat ol diyo kaydirigubbakcemile3 halden anlıyo yani inan bişiy yapmıyorum ufak tefek şeylerle uğraşıyorum maşallah müdürüme yawww
gunaydın kızlar nasılsınız?
bızım pasada 2400 olmus hersey normal dedı ama asırı hareketlı ayına gore dedı terstı donmus o cok sevındırdı bızı hayırlısıyla normal gelıcek ınsallah..........
oğleden sonra gıdıp nts ve kan sayımı yaptırcam sanırım kanım baya bi düşmüş
nefes alırken cok zorlanıyorum
İpeğimu sağol cnm. benim bebiş 3 kilo olmuş boyuda 49 cm di cumartesi günü artık 10 güne biraz daha toparlar heralde. Çook heycanlıyımmmm..Çok az kaldı. Bu arada Dilaraya ne olmuş anlayamadım ben geçmişide fazla okuyamıyorum işten güçten..
yok canım daha bişey dediği hala evrak toplatıyo harıl harıl doğurusa iş kalmasın diye ben ümidi kestim artık
bide kızlar benim gögsüm ağrıyo önce kolum sandım sağ kolum ağrıdan kalkmıyodu yeni fak ettim ki gögsümden kaynaklanıyo ağrı resmen yem yeşil olmuş gögsümün damarları kasılıp kalmış kolumu zor oynatıyorum sşzdede böyle bişey varmı bu hafta gögüskremine başladım ondan mı oldu acaba
selam tatlımmmmmmmm Şeniz
hoşgeldinn
aman ne güzel , geç uyanıp tembellik yapabilenler var aramızda delikafadulden
ayy canım yaa geçmiş olsun..eşinn işi yakın galiba ..ne güzel ilgilenebiliyo seninle..
hoş geldin canımm..son tembelliklerimiz bırak keyfini çıkar zemuszemus
Hoşgeldin canım yapabildiğin kadar tembellik yap uyu bol bol.Benim uykularımın hiç hayrı yok saat başı uyanıyorum gece.
slm demetcim hosgeldin...
günaydın tatlı annişler
selam kızlar
gerçi öğlen oldu ama ben bu gece hiç uyuyamadım anca kalktım
demetçim geçmişe bi göz atmaya çalıştım oğlun öykü adını çok beğenmiş sende kızızının adını öykü koy istersen isim arkadaşı olurlar...