- 9 Ocak 2009
- 3.596
- 2
işin zor konu komşuda mı yok ya yazık kocana fisfisfis[
ayrılma 1 saat bile ayrılma nur ya gidiyosun yardım ediyon dayanamıyorsun sonra ağrım var dersin bak gel dburyaya bişe ysoırcam sana şakkıdı
bak bak bakalım geçmişi okuyunca şaşır diloş doğurup gelcek heralde delikafadulden
aslında cok uzak bahcesehırde arabayla gıdıp gelıyo 2 saate yakın suruyo gıdıp gelmesı ama aılem burda olmadıgı ıcın mecbur yapıcak bısey yok ıdare edıcez ıste böyle:1no2:
ama şu ana kadar ses çıkmadıysa
onu sırada bekletmezler hemen alırlar
eğer doğuma almadıysa doktoru eve göndermiştir haberini alırdık
eğer nst bağladılarsa mutlaka yanında biri vardır şu an
eğer doğuma alındıysa telefonu zaten ya eşindedir ya yakınındadır...yan bence ama sen bilirsin çatlıycam valla dışarı çıkıcam çıkamıyom delikafadulden:sm_cool:a.s.:dance:
dün 2-3damla kan geldi geçti bugünde pembemsi bi su gelmiş azcık kendi doktoruda 12 sine kadar yokmuş oda başka bi yere daha gidiyordu onu aramış oda hemen gel demiş gitti ama haber yok daha...sabah gitti[/QUOTE]
şaştımda kaldım hemindeeeedelikafaduldendelikafadulden
hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:
kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın
canım maşallah kuzuna
herşey iyi olacak bak görürsün tatlım doğduğunda hiçbir sorunu olmayacak yavrununnnnn
tünaydın güzel annişler nasılsınız?diloş sancılandı mı?son sayfayı okuyabildim.inşaallah zamanına gelir bebişi...
ecemmmm hoşgeldinnnnŞeniz
biz iyiyiz çileğimle sen nasılsın prensesin nasılllopuyorumnanaktan
bende cumartesi doktora gittim
kızım harikaaaaaaaaaaa pozlar verdi keyfi iyiydi....33+6 da 2200 gram olmuş biraz az geldi bana ama olsun bu arada kanım malesef 9 a düşmüş...............
kan hapına başladım şimdilik herşey yolunda ama her an her şey olabilir tabi
maşallahhhhh öykümüzeeeeeeopuyorumnanaktan
kilosu gayet iyi tatlımŞeniz
hem önemli olan sağlıklı olması biliyorsunnnnŞeniz
kanın gene iyi dayandı hiçbi ilacını içmiyodunnnnklava:
hemen başla ilacına Allah korusun sezeryan olacaksın sen bidekaydirigubbakcemile
bana artık serum falan yetmiyor:sm_confused:
biliyorsunuz 2 aydır hem serum hem günde 2 tane hap
yinede hala kansızım:mymeka:
eşime diyorum inşallah kızımı göremeden masada kalmam kansızlıktan-tatlicadiarzu-
çok kızdı banakaydirigubbakcemile32 ünite kan takılacak ameliyattan önce
ameliyatta da takılacak gerekirse
kızımın sepeti geldiiiiiiiiiiiiannanemiz yaptırmış sepetimizi
oyunhalısı aldık öykü hanıma bide eşyalarımızı koymak için çanta aldık bisürü alışveriş yaptık cumartesi gene kızıma
melekkkkkk güle güle sağlıkla kullansın prensesimizz cicileriniiiii :teytey:
bizde annemle alışveriş ettik cumartesi günü mevlüt için kıyafetini aldım kızımınopuyorumnanaktan
ve diğer tüm eksiklerimizi
bugün kendimi iyi hissedersem kendi çantamı hazırlıycam resimlerini çekip ekliycem hazırlamayanlara fikir olsun..
bu arada kızlar korseyle acaip rahat ettim tavsiye ederimmmmzemuszemus
ayyy bayıldım çokk güzel ikisideee sağlıkla güle güle kullansın öykümüzzzopuyorumnanaktan
tam prenses yatağı olmuşşş
benim de arkadaşımın var böyle illaki sana vereyim kullan diyor ama benim koyacak yerim yok o yüzden almıycam.
oturma odasına koy dedi fakat ben kendiliğinden sallanan salıncak alıcam kızıma o yüzden nereye gidersem onuda götürürüm gerek yok ayrıyetten bi beşiğe
bakın kızlar görmeyenler için resmiii