2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

işin zor konu komşuda mı yok ya yazık kocana fisfisfis

ama şu ana kadar ses çıkmadıysa
onu sırada bekletmezler hemen alırlar
eğer doğuma almadıysa doktoru eve göndermiştir haberini alırdık
eğer nst bağladılarsa mutlaka yanında biri vardır şu an
eğer doğuma alındıysa telefonu zaten ya eşindedir ya yakınındadır...yan bence ama sen bilirsin çatlıycam valla dışarı çıkıcam çıkamıyom delikafadulden:sm_cool:a.s.:dance:

dün 2-3damla kan geldi geçti bugünde pembemsi bi su gelmiş azcık kendi doktoruda 12 sine kadar yokmuş oda başka bi yere daha gidiyordu onu aramış oda hemen gel demiş gitti ama haber yok daha...sabah gitti
[/QUOTE]

şaştımda kaldım hemindeeeedelikafaduldendelikafadulden

hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

canım maşallah kuzuna
herşey iyi olacak bak görürsün tatlım doğduğunda hiçbir sorunu olmayacak yavrununnnnn

tünaydın güzel annişler nasılsınız?diloş sancılandı mı?son sayfayı okuyabildim.inşaallah zamanına gelir bebişi...

ecemmmm hoşgeldinnnnŞeniz
biz iyiyiz çileğimle sen nasılsın prensesin nasılllopuyorumnanaktan

maşallahhhhh öykümüzeeeeeeopuyorumnanaktan
kilosu gayet iyi tatlımŞeniz
hem önemli olan sağlıklı olması biliyorsunnnnŞeniz
kanın gene iyi dayandı hiçbi ilacını içmiyodunnnnklava:
hemen başla ilacına Allah korusun sezeryan olacaksın sen bidekaydirigubbakcemile
bana artık serum falan yetmiyor:sm_confused:
biliyorsunuz 2 aydır hem serum hem günde 2 tane hap
yinede hala kansızım:mymeka:
eşime diyorum inşallah kızımı göremeden masada kalmam kansızlıktan-tatlicadiarzu-
çok kızdı banakaydirigubbakcemile32 ünite kan takılacak ameliyattan önce
ameliyatta da takılacak gerekirse

melekkkkkk güle güle sağlıkla kullansın prensesimizz cicileriniiiii :teytey:
bizde annemle alışveriş ettik cumartesi günü mevlüt için kıyafetini aldım kızımınopuyorumnanaktan
ve diğer tüm eksiklerimizi
bugün kendimi iyi hissedersem kendi çantamı hazırlıycam resimlerini çekip ekliycem hazırlamayanlara fikir olsun..
bu arada kızlar korseyle acaip rahat ettim tavsiye ederimmmmzemuszemus

bu da oyun halımızz

ayyy bayıldım çokk güzel ikisideee sağlıkla güle güle kullansın öykümüzzzopuyorumnanaktan
tam prenses yatağı olmuşşş

benim de arkadaşımın var böyle illaki sana vereyim kullan diyor ama benim koyacak yerim yok o yüzden almıycam.
oturma odasına koy dedi fakat ben kendiliğinden sallanan salıncak alıcam kızıma o yüzden nereye gidersem onuda götürürüm gerek yok ayrıyetten bi beşiğe

bakın kızlar görmeyenler için resmiii

yserez inş doğum sonrası da gecici bişeydir üzüldüğünüzle kalırsınız tatlım inş .içtiğin ilacları faydasi olmuş demekki.

Demetcim hoşlgedin salıncağın dikkatimi çekti geçmişte çok cici ve çok güsel ..eşin al dediyse al bence .rahat edersin. isme de karar vermişsiniz 2 tane öykümüz olacak desene.

Melekcim hoşgeldin. Sepetiniz ve oyun halınız çok güzel .benimde sepetim seninkine benziyor yerleştirince resmini çekerim inş .

gaydincim maşallah yağız paşaya.son haftan hadi hayırlı olsun.evde dinlenirsin bol bol

biz yokken neler olmus.delikafadulden
dılara dan insallah hayırlı haberler alırız.:Saruboceq:

beyaz melek öyküyede maşallah.

yserez maşallah bebişine.inşallah doğumdan sonrada hiçbir sorun olmz.

atladığım birileri varsa lütfen kusura bakmayın.bütün bebeklere maşallah

benımde karnım asagıya inmiş herkes öyle dıyor.delikafadulden
korkmaya basladım.:teselli:

selsin slm cnm mehtap hnm bu hafta sonu izne ayrılıyo biliyomuydun

merhaba canım.ya okudum bilmiyordum.ben önümüzdeki pazartesi gidicektim.okuyıunca hemen çarşambaya randevu aldım.aslında perşembe gitmem gerekiyor ama eşim öğretmen o gün mezuniyet baloları var.cumada mehtap hanım öğlene kadar orda.e cumada karne dağıtıcaklar.en uygum gün çarşamba.gidelim bakalım.inşallah izindeyken bir sorunumuz olmaz.naparız olursa

selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…