canim cok gecmis olsun, ben kendi halime sikayet ederken, seni dusunuyorumda senin durumun hic kolay degil canimcim, halime sukur ediyorum, cok sukurki tahlillerin temiz cikmis canim. az daha sabret, esine de allah sabir versin, allah hepimizin yardimcisi olsun
uzakmış baya.Rabbim yardımcınız olsun..aslında cok uzak bahcesehırde arabayla gıdıp gelıyo 2 saate yakın suruyo gıdıp gelmesı ama aılem burda olmadıgı ıcın mecbur yapıcak bısey yok ıdare edıcez ıste böyle:1no2:
önemli diil canım..paylaşmak güzeldir a.s.teşekkürler canım paylaşımın için Şeniz
ayy inş güzel haberlerle gelir..hakında hayırlısı...dılos ne yaptı acaba ınsallah hersey yolundadır haber vermesını beklıyorum belkı musaıt degıldır dıye aramak ıstemıyorum...
amin canım hatta aaaaminn :saruboceq:
Yazmazdım tüm bu olanları aslında , ama çok doldum hakikaten ...
Sizin destek - teselli mesajlarınız bile gözlerimi yaşartıyorsa artık , sanırım sinirlerim iyice bozuldu benim ..
Herşey gibi geçecek bu da , öyle olmalı zaten ..
Allah daha beterlerinden , dermansız dertlerden korusun..
Sağ salim kucağımıza alalım ve onlarla büyüyebilelim yeterki .. Ne geçmiyor ki bunlar geçmesin ..
Sağlık ve sabırla geçer her şey şeniz
hosgeldin neslivicdancim./..
hosgeldin melekcim....günaydın tatlı annişler
selam kızlar
canım hiç üzülme sıkma canını ya bak senin yaramaz bu güne kadar sana o kadar sıkı tutundu ki herşeyi beraber atlattınız kucağına aldığın günleride görücez o sıradan bi bebiş değil burdaki en azimli bebeklerden biri yaşamak için çok savaştı o küçücük haliyle annesi sende üzme kendini bigün gözünü bi açacaksın kollarında uyuyo bunları ben mi yaşadım diyeceksin
RİCA EDERİM CANIM HER KELİMESİ DOĞRU HEP BERABER YAŞADIK BUNLARI BURDA :1hug:ne diycem bilemiyorum , çok sağol .. her kelimen için ...