2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bende cumartesi doktora gittim
kızım harikaaaaaaaaaaa pozlar verdi keyfi iyiydi....33+6 da 2200 gram olmuş biraz az geldi bana ama olsun bu arada kanım malesef 9 a düşmüş...............
kan hapına başladım şimdilik herşey yolunda ama her an her şey olabilir tabi

stardust zuzum eve neti bugün bağlatıcaktı sanırım en geç yarın uğrar canımcım artık evde o :emir_bebek:

kanaması olmuş biraz hafiftende suyu geliyormuş doktoruda tatile gitmiş ayın 12sine kadar. Yakındaki bi doktora gitti haberini bekliyoruz işte

:1shok: ayyy canım ya hayırlısı olur inşallah önemli bişey değildir drunun olmaması çok kötü olmuş yaa
hayırlıssı bakalım:nazar::nazar:

ben geçen hafta nst ye girince sancı çıkmıştı

şimdi hiç kasılmam yok bebişimde yukarıda 37 de yarın bitiriyoruz allahın izniyle... Aşağı inmiş olması gerekmzmi

benim oğlum gününü dolduracak heralde

canım benim göbeğimde hala yukarıda daha 20 gün var doğuma dediğin gibi bizimkiler bekleyecek günlerini galiba bak diloşun ki inmişti geçen hafta diyordu indi benim kızım diye inmesiyle doğması bir oluyor demek ki

kızımın sepeti geldiiiiiiiiiiiiannanemiz yaptırmış sepetimizi
oyunhalısı aldık öykü hanıma bide eşyalarımızı koymak için çanta aldık bisürü alışveriş yaptık cumartesi gene kızıma

şimdi hiç kasılmam yok bebişimde yukarıda 37 de yarın bitiriyoruz allahın izniyle... aşağı inmiş olması gerekmzmi

ya bana hep diyolarki erkek bebisler genelde 1 hafta felan gec gelirlermis, o yuzden bana hic erken bekleme diyolar, nekadar dogru acaba??fisfisfis

şimdi hiç kasılmam yok bebişimde yukarıda 37 de yarın bitiriyoruz allahın izniyle... aşağı inmiş olması gerekmzmi

36.haftada iniyorlarmış ama bellide olmaz canım.Benimki 36+0 da kanala girmek üzereydi çok az kalmış dr.bu hafta girer dedi.

bende cumartesi doktora gittim
kızım harikaaaaaaaaaaa pozlar verdi keyfi iyiydi....33+6 da 2200 gram olmuş biraz az geldi bana ama olsun bu arada kanım malesef 9 a düşmüş...............
kan hapına başladım şimdilik herşey yolunda ama her an her şey olabilir tabi

Maşallah canım kızına:nazar:

[

kızlar 1 saat ayrıldım neler oldu ya diloşa inş bebbiş zamanını bekler
ayrılma 1 saat bile ayrılma nur ya gidiyosun yardım ediyon dayanamıyorsun sonra ağrım var dersin bak gel dburyaya bişe ysoırcam sana şakkıdı

selam kızlarrr

biz bugün kızımla geç uyandık tembellik yaptık-tatlicadiarzu-

herkes iyidir inşallah şöyle bir geçmişe bakalımmm:içelim:
bak bak bakalım geçmişi okuyunca şaşır diloş doğurup gelcek heralde delikafadulden

aslında cok uzak bahcesehırde arabayla gıdıp gelıyo 2 saate yakın suruyo gıdıp gelmesı ama aılem burda olmadıgı ıcın mecbur yapıcak bısey yok ıdare edıcez ıste böyle:1no2:[/QUOTE]
işin zor konu komşuda mı yok ya yazık kocana fisfisfis
dılos ne yaptı acaba ınsallah hersey yolundadır haber vermesını beklıyorum belkı musaıt degıldır dıye aramak ıstemıyorum...
ama şu ana kadar ses çıkmadıysa
onu sırada bekletmezler hemen alırlar
eğer doğuma almadıysa doktoru eve göndermiştir haberini alırdık
eğer nst bağladılarsa mutlaka yanında biri vardır şu an
eğer doğuma alındıysa telefonu zaten ya eşindedir ya yakınındadır...yan bence ama sen bilirsin :KK43: çatlıycam valla dışarı çıkıcam çıkamıyom delikafadulden:sm_cool:a.s.:dance:

aaa valla haberim yok sadece cumartesini saat 7 ye kadar okuyabildim henüz ne oldu hayırdır diloşşşşşş

dün 2-3damla kan geldi geçti bugünde pembemsi bi su gelmiş azcık kendi doktoruda 12 sine kadar yokmuş oda başka bi yere daha gidiyordu onu aramış oda hemen gel demiş gitti ama haber yok daha...sabah gitti

kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın

kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın

Maşallah canım oğluşuna:nazar:İnşallah bebeğinin bir sorunu kalmaz canım kötü düşünme dualarımız seninle tabiki ne demek.

geldim huricim bayana bişeyler hazırladım yedik geldim şimdi yardım etmiyorum kız oturuyorum

masallah cniam pasana, bak neguzel hic stres yapmaya gerek yok hersey yolundaymis,
ins bebislerimiz saglikla gelirler, dogumdan sonrada biseyci cikmaz ins canim....
sen rahat ol....

X