aaa valla haberim yok sadece cumartesini saat 7 ye kadar okuyabildim henüz ne oldu hayırdır diloşşşşşş
kanaması olmuş biraz hafiftende suyu geliyormuş doktoruda tatile gitmiş ayın 12sine kadar. Yakındaki bi doktora gitti haberini bekliyoruz işte
ben geçen hafta nst ye girince sancı çıkmıştı
şimdi hiç kasılmam yok bebişimde yukarıda 37 de yarın bitiriyoruz allahın izniyle... Aşağı inmiş olması gerekmzmi
benim oğlum gününü dolduracak heralde
şimdi hiç kasılmam yok bebişimde yukarıda 37 de yarın bitiriyoruz allahın izniyle... aşağı inmiş olması gerekmzmi
şimdi hiç kasılmam yok bebişimde yukarıda 37 de yarın bitiriyoruz allahın izniyle... aşağı inmiş olması gerekmzmi
bende cumartesi doktora gittim
kızım harikaaaaaaaaaaa pozlar verdi keyfi iyiydi....33+6 da 2200 gram olmuş biraz az geldi bana ama olsun bu arada kanım malesef 9 a düşmüş...............
kan hapına başladım şimdilik herşey yolunda ama her an her şey olabilir tabi
ayrılma 1 saat bile ayrılma nur ya gidiyosun yardım ediyon dayanamıyorsun sonra ağrım var dersin bak gel dburyaya bişe ysoırcam sana şakkıdıkızlar 1 saat ayrıldım neler oldu ya diloşa inş bebbiş zamanını bekler
bak bak bakalım geçmişi okuyunca şaşır diloş doğurup gelcek heralde delikafaduldenselam kızlarrr
biz bugün kızımla geç uyandık tembellik yaptık-tatlicadiarzu-
herkes iyidir inşallah şöyle bir geçmişe bakalımmm:içelim:
ama şu ana kadar ses çıkmadıysadılos ne yaptı acaba ınsallah hersey yolundadır haber vermesını beklıyorum belkı musaıt degıldır dıye aramak ıstemıyorum...
aaa valla haberim yok sadece cumartesini saat 7 ye kadar okuyabildim henüz ne oldu hayırdır diloşşşşşş
ayy canım benim ya doktorunun olmaması kötü olmuş...hayırlısı olur inşaallah diloş ve bebeği için...kanaması olmuş biraz hafiftende suyu geliyormuş doktoruda tatile gitmiş ayın 12sine kadar. Yakındaki bi doktora gitti haberini bekliyoruz işte
kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın
kızlar cumartesi günü doktora gittim maşallah oğlum 2600 gr olmuş gayet sağlıklı ve iyi dedi nst ye bağlandım kalp atışlarıda normal çıktı düşme felan olmadı içtiğim ilaç iyi geldi ve doktorum böyle giderse miyadına kadar bekletiriz kalbinede doğum dan sonra bakarız dedi belkide doğumdan sonra hiç bişeyi kalmaz dedi dua edin kızlar ne olur bebeğimn kalp ritmi düzelsin bişeyciği kalmasın