2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Kızlar diyelimki çatım normal çıktı ama benim doğuma 4 hafta var bu durumda bebek zaten 4 kilonun üstüne çıkar beklenirse.Normal doğumu erkene almanın bir yolu varmıdır.Suni sancıyla olur mu.

benim dr um 36. haftanda yaparız demişti .eğer sezeryanlık bir durum yoksa yaptıracağım inş .
eskilerden sezeryan istiyordum ama normal en sağlıklısı eğer kilosu çok yüksek değil catımda dar değilse sansımı deneyeceğim .biranlık acı ağrı sonra unutuyosun .

bendede aynen haplar kabızlık yapıyor hatta hemoroidde oluştu bütün kış sırf bu yüzden ağlayarak geçti hep ama ferplex şurup formu süper ishale çevirdi beni çok rahatım artık:lepi:
onuda ilk aylarda midem rahatsız diye vermişlerdi oda fayda etmedi
inşallah öği hafta dahada güzel haberlerle dönersiniz canım
ferro sanol ıcıyorum ıgrenc bıse

bırdaha ıcmıcem hala kendıme gelemedım zehırledı mmı naptı anlamadım
ferro sanol bana sabah aç karna verdiler ama bi manyak yapıyo beni de sersemletiyo midemi dahada beter yaptı bide kapsül hap değil canım seninki hapmı
gunaydınnnn gusel temmuz annelerii ve gusel bebişleriiiiiii.... herkese iyi haftasonları diliyorumm:teytey:
sanada inşallah canım
ellerine yüreğine sağlık canım keşke herkes senin gibi düşünse
denizlide bölebi uygulama var mutfak atıkları başka geri dönüşüm atıkları başka poşetlerde toplanıyo ve poşetleride herhafta belediye dağıtıyo
bende normal poşetlerle burda öle bişe uyguluyorum ama tabikide topluca herkesin uygulaması lazım
ne kaldıki 2 gece daha sabret artıkım
bu arada bacaklarda çatlama var demişsin
valla ben eski bi anne olarak herkesi baştan uyardım bakın sadece göbüşü değil bacak kalca ve belede sürün dedim sonradan bi bakıyosun aaaaaaa
ama kimse gayeye almadı bünye meselesi dediler bende bidaha bidaha bahsetmedim
oy oy maşallah annesi bu ne hız amma beslemişsin paşanı
[

Kızlar diyelimki çatım normal çıktı ama benim doğuma 4 hafta var bu durumda bebek zaten 4 kilonun üstüne çıkar beklenirse.Normal doğumu erkene almanın bir yolu varmıdır.Suni sancıyla olur mu.
kuzeydenız benım bıldıgım kadarıyla bebek 4 kılo olunca pek normal dogum yaptırmıyorlar.
bırde bebek önden gıdıyorsa zaten birkac hafta önce dogabılıyor..

Teşekkür ederim kızlar normal doğumu çok istemiştim şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Sezeryan olursa erkenmi alırlar 40 haftayı beklemezler değil mi.
38 de alırlar kısmet bebişinin sağlıklı olması daha önemli canım yapacak bişey yok zrunluysa sezeryan olacaksın mecbur ...

4 parmağı ben kendim yaptım canım alkisalkisalkis yani şimdi göğüs altında sertlik başlıyor ya sertlik başlıyor hani o benim göğüs kafesimin hemen altındaydı düşmüş aşağıya bu gece göbek deliğimin oraya serçe parmağımı koydum 4 parmakta yukarısı boşluk oluşmuş onu size anlatmak babımda söyledim 4 parmak diye öyle bi terim bişey yok yani tamamen huri uydurması -tatlicadiarzu-
yağ işine gelince artık bnen inanmıyorum insan çatlayacağı patlayacağı varsa çatlıyor kardeşim 2 aylığımdan beri daha karnım yokken bile karışımlar kullanıyorum 3 şişe bitirdim aktardan yaptırdım
lavanta yağı
melisa yağo
kakao yağı
jojoba yağı
susam yağı
badem yağı
yok güzelim artık böyle eşim yanaşamıyordu bana kokudan yağ kokusuna karışınca bide ağar kokuyo allahım kaymak gibi olsun cildim hiç çatlamasın dedim belime kadar çatladı...şimdi kuşuma zeytinyağı sürüyorum doğumu kolaylasın diye oraya sürmüşklen karnımada sürüyorum belki zeytinyağı fayda eder ama bu yağlar bi şeye kötü geldi.göbeğimde ki tüyler kıl oldu kalınlartı sertleşti

hareket azalması normal diyolar yeri daralıyor diye ama bende azalma olmadı karnım zaten aşağıdaydı ama herşeygerçekten bu gece oldu çünkü dün akşam duşumu aldım aynanın karşısında biraz kendime baktım falan gece kasıklarım bacaklarım acıdı bayağı bi kıvrandım sabah bi baktım karnım düşmüş kasık diplerim çatlamış...

bebeğim işallah 1 temmuzu bekler.
inşallah canım beklesinler ya ne kadar aceleciler yahu ailemde etrafımda 2 gebe vardı ikiside 1 ay erken doğurdu allam ya bişey değil hiç korkmuyorum da o bebeklerle uğraşması çok zor oluyor ya ele avuca gelmiyolar sırnaşık şey

canım catı muayenesı elle yapılmıyormu?
neye jel sürüyorlar anlamadım.

ya aslında banada öyle bişey dedi çıkarken ama ben anlamadım ki...bu ayın 17 sinde gidicem gelirken tuvalete sıkış gel dedi rahim ağızına bakıcam dedi bu ne demek çatı muaynesimi yok ultrasoınlamı bakıcak anlamadım ben tedirgin değilim istediği gibi kurcalayabilir de çişime sıkışırsam nasıl olcak kadın elini sokar bide koyveririm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3rahim agzına bakıcam demesı buyuk ıhtımal catı muayenesıdır canım.
ama idrara sıkışık gel demesını pek anlayamadım.bana oyle bırsey demedı.
sen yınede iyice patlayacak derecede sıkışık gitme normal seviye olsun ne olur ne olmaz.kaydirigubbakcemile3

kıslar bu arada artık ilişkiye girmiyorsunuz degilmİ?
dogumdan sonrada 40 gün servis dışı olacaz:1shok:
.bizim düzelmemiz agustos eylülü bulur sanırım.kaydirigubbakcemile3

mümkün canım eğer bebeğin gelişimi iyiyse çatın normal doğuma müsaitse suni sancı ile normal doğum yapabiliyorsun..38 haftada falan yaparsın...
kıslar bu arada artık ilişkiye girmiyorsunuz degilmİ?
dogumdan sonrada 40 gün servis dışı olacaz:1shok:
.bizim düzelmemiz agustos eylülü bulur sanırım.kaydirigubbakcemile3

kim demiş çatır çatır hemde delikafaduldenyani o kadar olmasada ben devam ondan vaz geçemem zemuszemus şaka bi yana 1 ay faln kum döküyorum diye korktuk yanaşamadım sonra bir kaç arkadaşıma doğum yapanlara sordum yavaş yavaş mümkün dediler bi durumun yoksa erken doğum kanama v.s. gibi büyük sorunların yoksa bebeğin kafasıo aşağı dönse bile sorun yok dediler.hadi deniyim dedim oluyomuş naniknanik ama sık değil haftada bir 2 haftada bir ....ya o kadar dayanamama ama çok öslerim benn onu 1 aya kadar doğum sonra 40 gün lohusa sonra zaten belki kendimi beğenmiycen belki bunalımda olsam bilmem ne 2-3 ay abooo kocacııııımmm gideytim uyandırayım şunu kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3bebegin kafası dönünce ister istemez tedirgın olduk bizde.
hic denemeye kalkısmadık acıkcası.
ama dedıgın gibi süre cok uzun.delikafadulden
bizim adamları pek bos bırakmamakta lazım.kaydirigubbakcemile

bende bırsey olur dıye 1 aydır pek oralı olmuyorum ama esımede uzuluyorum eger bı sorun yoksa doguma kadar dogru pozısyonda olabılırmıs doktor kagan kocatepeden dınledım

kızlar lohusalık 40 gun dıyolar ama benım 25 surmustu sonra eskısı gıbı temızlenıp yasantıma devam ettım:sm_confused:
bak buna sevındım demek kı illa 40 gün olacak dıye birsey yok.kaydirigubbakcemile3
kanama biterse 40 günün dolmasını beklemek lazım degil öylemı?

hahaha kesinlikle boş bırakmamak lazımm..

bende bırsey olur dıye 1 aydır pek oralı olmuyorum ama esımede uzuluyorum eger bı sorun yoksa doguma kadar dogru pozısyonda olabılırmıs doktor kagan kocatepeden dınledım
sen zaten erken doğurucam psikolojisine girdin :) dikkat et ama bence eşine biraz yanaşş..

kızlar lohusalık 40 gun dıyolar ama benım 25 surmustu sonra eskısı gıbı temızlenıp yasantıma devam ettım:sm_confused:
ya ben anladım ki aslında kalıpsal şeyler dışında her kadın farklı sen 25 gün bir başkası 50 gün sürüyo...değişiyor bazısı hemen kalkıyor bazısı 7 gün yatıyor...bünyene bağlı sen birde bizden epey gençsin tatlım...ben kartaldım hohohohoh

vallla kızlar bılmıyorum ıllakı 40 gun beklemekmı gerekıyo sonucta 25 gunde bıttı
ben ıslamı bır sıtede okumustum 40 gunden önce bıterse temızlenıp ibadete devam edılebılır dıye
demekkı ıbadet yapılıyosa ılıskıde yasanabılır:sm_confused:

anladım canım.
öyle olması daha iyi bence.kaydirigubbakcemile3
zaten lohusalık dönemi kişiye göre degişiyor hurinin dedigi gibi.
kiminde az oluyor,kiminde cok..vereliniortak

kızlar benim kociş ben zorlamadıkça bana asla yanaşmıyo
kendini kötü hissediyomuş 1 hafta kendine gelemiyomuş
aşkım normal bişi bebeğede bana da bişe olmuyo merak etme hem normal doğum için daha avantaj sağlıyo diyom yok anam
illa zorlucam da öle bazen bak aş eriyom diyomda haha diyo aş ermen geçti diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…