2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benimde lohusalığım az sürdü
kanamam az sürdü ama öle sulu sulu lekelenmelerim hep oldu ayrıca ben 40 ımı bekledim ama sonrasında hemen adet görmeye başladım emzirdiğim halde doğumdan sonra düzenli adet gördüm yani
lohusalıktada güzel annişler allah korusun başınıza bişe gelse cennete gidiyosunuz okadar mühim bi dönem yani
ve kanamanız bitsede ilişki için doktorlar 25 gün sonra diyolar ama dinen 40 gününüzü bekleyin lütfen bebekle uğraşmaktan zaten nasıl geçtiğini anlamıyosunuz

benimde lohusalığım az sürdü
kanamam az sürdü ama öle sulu sulu lekelenmelerim hep oldu ayrıca ben 40 ımı bekledim ama sonrasında hemen adet görmeye başladım emzirdiğim halde doğumdan sonra düzenli adet gördüm yani
lohusalıktada güzel annişler allah korusun başınıza bişe gelse cennete gidiyosunuz okadar mühim bi dönem yani
ve kanamanız bitsede ilişki için doktorlar 25 gün sonra diyolar ama dinen 40 gününüzü bekleyin lütfen bebekle uğraşmaktan zaten nasıl geçtiğini anlamıyosunuz

canım dinen 40 gunu beklemek gerekıyorsa neden ne zaman bıterse temızlenıp ıbadetlere devam edebılırsınız dıyolar ben böle okudum:sm_confused:

kızlar benim kociş ben zorlamadıkça bana asla yanaşmıyo
kendini kötü hissediyomuş 1 hafta kendine gelemiyomuş
aşkım normal bişi bebeğede bana da bişe olmuyo merak etme hem normal doğum için daha avantaj sağlıyo diyom yok anam
illa zorlucam da öle bazen bak aş eriyom diyomda haha diyo aş ermen geçti diyo

benimkide ilk zamanlar öyleydi sonra bır ara düzeldı.
bu seferde ben son aydayız artık diye gercekten tedirgin olmaya basladım.delikafadulden
eşime bellı etmesemde erken dogum felan olur dıye ister istemez korkuyorum.kaydirigubbakcemile

eyetkiner hosgeldın canım.

hoşbuldukk cnm.. nasılsınız bakalım..?
epey derin mevzulara inilmiş. benim de kocişim ve bende korkuyoruz açıkçası birlikte olmaya... nolurr nolmazz diyoruz tabii dayanamadığımız durumlar oluyo ama abartılı değiliz.. sezeryan olursam uzun sürecek diye istirahat dönemi normal doğuma göre bu beni üzüyo ama dr umun kararına sesim çıkmıyoo herşey bebişşş için....

canım dinen 40 gunu beklemek gerekıyorsa neden ne zaman bıterse temızlenıp ıbadetlere devam edebılırsınız dıyolar ben böle okudum:sm_confused:

aslında gen,
iş çaplı tartışılır bi konu çünkü herkesin anlayışı farklı
doğal olarakta nasıl her sitede farklı yorumlar oluyosa buda öle bişe
ama biz ilmihale bakarak kendimize yön vermeliyiz diye düşünüyorum

kızlar benim kociş ben zorlamadıkça bana asla yanaşmıyo
kendini kötü hissediyomuş 1 hafta kendine gelemiyomuş
aşkım normal bişi bebeğede bana da bişe olmuyo merak etme hem normal doğum için daha avantaj sağlıyo diyom yok anam
illa zorlucam da öle bazen bak aş eriyom diyomda haha diyo aş ermen geçti diyo

benimkide kendini çok kötü hissediyormuş suçluluk duyuyormuş onların psikolojilerini anlamak mümkün değil hep kendimize yoğunlaştık aslında şu koca programı var ya hani hamile bi kadın var kocasına bebeğinin dilinden mektup yazdı çocuk ağlıyo benimki ağlıyo ay ne tuhaf oldum yaadelikafadulden bidew saçımı sarıya boyattığımda bana yanaşmadı 3 hafta mecbur değiştirmek zorunda kalmıştım hohohohoh

size bir bilgi buldum canlarım

doumnaslbalar.jpg
[/URL][/IMG]

Hiçbir problemim olmamasına karşın doktor önlem olarak ilişkiyi yasakladı 2 hafta kadar önce.
Zaten eşim de korkuyordu doktor öyle deyince hiçten...
Sonuçta birbirini mutlu etmenin birçok yolu var.Diğerinin yeri tutsa da tutmasa da...
Doğumdan sonra doktorun yasağı ne zaman biterse ve ruh halimiz de uygun olursa o zaman olabilir bence.Kiminde 30 gün olur kiminde 40.

dilara hoşgeldin anlat bebişimiz nasıl kilosu boyu

hoş buldum canım şuan için herşey yolunda çatırdamalar olur dedi ve suyun kanaman iştee sancınn felan olursa hiç bekleme gel dedii sezaryan tarihimiz şimdilik 24 hazirann dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı doğumdan öncee bi kez daha rutin bi kontrol yapıcam dedi o gün daha detaylı konuşuruz dedi yinede 24 haziran diye defterine not aldıvereliniortak bebişimde 2800 kilo olmuş boyumuz 49 cm. sanırım kilo alımı yavaşladı biraz2 hafta öncesi 2500 kiloydu 2 haftada 300 gram almış oluyoo:nazar:

slm güzel annecikler a.s.
inş hepiniz çook iyisinizdir :1hug:
dün eşim int tarifesini değiştirmiş o yüzden int dünden buyana yoktu :1no2:
neyse geçmişe bi bakayımmm zemuszemus

hoş buldum canım şuan için herşey yolunda çatırdamalar olur dedi ve suyun kanaman iştee sancınn felan olursa hiç bekleme gel dedii sezaryan tarihimiz şimdilik 24 hazirann dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı doğumdan öncee bi kez daha rutin bi kontrol yapıcam dedi o gün daha detaylı konuşuruz dedi yinede 24 haziran diye defterine not aldıvereliniortak bebişimde 2800 kilo olmuş boyumuz 49 cm. sanırım kilo alımı yavaşladı biraz2 hafta öncesi 2500 kiloydu 2 haftada 300 gram almış oluyoo:nazar:

maşallah canım bebeğine
24 haziranda kavuşuyorsunuz hayırlısıyla
kilo konusuda belli olmaz canım ben ultrasyona hiç güvenmiyorum önemli olan sağlıklı gelişim göstermeleri

maşallah cnm .evet az alıyolar benimkiyle aynı kilodAlar yinede iyi bence kiloları çok normal benim korkum doğumda ultrasonkinden az çıkıyomuş , boyu süper ama maşallah

kızlarr az önce duş aldım ve 3 damla kan geldi ne yapacam ben eşime söylemedimmmm çok korkuyorummmsenağlama

cnm hemen doktorunu ara kan çok önemli doktorum kan gelirse hemen gel demişti bide vajinadanmı geldi iyi kontrol et belki sıcaktan bi yerin tahriş falan olmuştur

maşallah subhanallahhh kızçemize:nazar:Şeniz:nazar:

diloşum yiğit abisiyle aynı gün mü doğcak kızımızzzzz

yoksa o kan işaret miiiiii:1shok:

eşine sakince söyle tatlım ve hemen gidin hastaneye ayyy heyecan bastı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

X