KIZLAR BANA ÇOK AZ KALDI BU GECE BANA BİŞEYLER OLMUŞ YA
terlediğim için yatak odasına geçtim üstümü değiştirmeye yeni pijama çıkardım aynada kendime baktım göğüslerimin altı bomboş kalmış karnım aşağıya düşmüşdelikafadulden göbek deliğimin üstünden 4 parmak ölçtüm yukarısı boş resim çekerim şimdi...ve asıl kötüsü yukardan otururken bacaklarıma bakınca birden bire bacaklarımda çatlaklar oluşmuş kolonya sürdüm şimdi fena kaşınıyor ve ben görebiliyorum çatlakları o kadar yayılmış yani hadi karnım çatladı bacaklarım niye çatladı yaaaa.:1shok:...vay be bilgisayar başına oturunca karnıma baskı olurdu çok oturamazdım şu an öncekisi gibi oturuyorum hiç baskı yok ..süprizzzzz.alla allaaaa seviniyorum az kaldı demekkiiiiiii ay ne zaman çıkarıcam acabaa hehycanlandım bak şincikdelikafadulden[/B
[/URL] [/IMG]
sürünüyorum lay lay lay lay lay layyy lalalalalala laayyyy
kızlar bana çok az kaldı bu gece bana bişeyler olmuş ya
terlediğim için yatak odasına geçtim üstümü değiştirmeye yeni pijama çıkardım aynada kendime baktım göğüslerimin altı bomboş kalmış karnım aşağıya düşmüşdelikafadulden göbek deliğimin üstünden 4 parmak ölçtüm yukarısı boş resim çekerim şimdi...ve asıl kötüsü yukardan otururken bacaklarıma bakınca birden bire bacaklarımda çatlaklar oluşmuş kolonya sürdüm şimdi fena kaşınıyor ve ben görebiliyorum çatlakları o kadar yayılmış yani hadi karnım çatladı bacaklarım niye çatladı yaaaa.:1shok:...vay be bilgisayar başına oturunca karnıma baskı olurdu çok oturamazdım şu an öncekisi gibi oturuyorum hiç baskı yok ..süprizzzzz.alla allaaaa seviniyorum az kaldı demekkiiiiiii ay ne zaman çıkarıcam acabaa hehycanlandım bak şincikdelikafadulden[/b
[ımg][ımg]http://img36.imageshack.us/img36/2444/47526235.jpg[/ımg][ımg]http://img36.imageshack.us/img36/47526235.jpg/1/w572.png[/ımg][/ımg]
Günaydın kızlar,dün doktordaydım oğluşum 3150 gr.olmuş 35.haftaya göre fazlaymış kilosu ve artık iri bebek olmuşşş.Haftaya cuma çatı muayenesi yapıp ne yapacağına karar verecek.Ben hep normal doğum istemiştim ama sanırım olamayacak.
terlediğim için yatak odasına geçtim üstümü değiştirmeye yeni pijama çıkardım aynada kendime baktım göğüslerimin altı bomboş kalmış karnım aşağıya düşmüşdelikafadulden göbek deliğimin üstünden 4 parmak ölçtüm yukarısı boş resim çekerim şimdi...ve asıl kötüsü yukardan otururken bacaklarıma bakınca birden bire bacaklarımda çatlaklar oluşmuş kolonya sürdüm şimdi fena kaşınıyor ve ben görebiliyorum çatlakları o kadar yayılmış yani hadi karnım çatladı bacaklarım niye çatladı yaaaa.:1shok:...vay be bilgisayar başına oturunca karnıma baskı olurdu çok oturamazdım şu an öncekisi gibi oturuyorum hiç baskı yok ..süprizzzzz.alla allaaaa seviniyorum az kaldı demekkiiiiiii ay ne zaman çıkarıcam acabaa hehycanlandım bak şincikdelikafadulden[/B
[/URL] [/IMG]
Günaydın kızlar,dün doktordaydım oğluşum 3150 gr.olmuş 35.haftaya göre fazlaymış kilosu ve artık iri bebek olmuşşş.Haftaya cuma çatı muayenesi yapıp ne yapacağına karar verecek.Ben hep normal doğum istemiştim ama sanırım olamayacak.
[/URL] [/IMG]
Teşekkür ederim kızlar normal doğumu çok istemiştim şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Sezeryan olursa erkenmi alırlar 40 haftayı beklemezler değil mi.
kendinizi kasmassanız acımıyormuş kızlar
jel sürüyorlar zaten
anladım canım.rosemcim ellerine bir eldiven geciriyorlar prop vazifesi görüyor:)
eldivene sürüyorlar jeli kolay girsin diye