- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
sorucam bakalımda muayne etmeye kalkarda başıma bi iş gelir diye korkuyorum çünkü bebiş çok aşaığıda ufak bi zorlanmadan doğuracakmışım gibi hissediyorum:jeyyar:
belkide açılmam vardır-tatlicadiarzu-
bugün doktora gidicem çok heyecanlıyımm saat 13.45 te
günaydın melek güzel haberlerle gelirsin inş. Neler alıcan öykücüğealkisalkisalkis
bide bugün alttan çatı muaynesi ediyormuş hehehehe normal doğum oluyormuş delikafaduldensorucam bakalımda muayne etmeye kalkarda başıma bi iş gelir diye korkuyorum çünkü bebiş çok aşaığıda ufak bi zorlanmadan doğuracakmışım gibi hissediyorum:jeyyar:
çok güzel bişey yapıyorsun ve hayallerim mükemmel bulunduğun çevreye çok bağlı tatlım biz burda öyle imkanlarımız yok mesela;ben yağı lavoboya dökmek zorundayım biriktirirsem biriktiriğim kovayla alıp caddeye bırakmak zorundayım caddede ise çöpçüler bunda ne var diye yerlere dökerler....gelip kim alacak..v.b. semti çevresi çok önemli burda çöpleri bile sabahtan sabaha alıyorlar yazın bile ve mahallede agünüdz öğlen sıcağında bile kapıya sokağa çöp bırakan var...bence her eve çöp öğütücü olması zorunlu kılacaklar...o zaman belki bi nebze düzelir..yoksa dünyanın sonu böceklerden gelecek heralde delikafaduldensenağlamaGünaydın arkadaşlar,
Ben yıllardır geri dönüşebilen atıkları ayrı topluyorum ve kızartma yağlarını da kesinlikle lavaboya dökmüyorum.5lt atık yağ biriktirdiğimde telefon ediyorum gelip alıyorlar.
Çocuklarımıza ne yazık ki çok kirli bir dünya bırakıyoruz ve ben bundan üzüntü duyuyorum.
Sokakları,parkları çöplük gibi kullananları gördükçe çok sinirleniyorum ve üzülüyorum.
Siz de yavrularınızın daha güzel bir çevrede yaşamaları için birşeyler yapıyor musunuz?
Ben kızımın ismini Doğa koyacağım.Doğayı sevmesini ve korumasını istiyorum. Biraz büyüdüğünde kendisine ait çiçekleri olacak.Minik elleriyle çiçeklerini sulamasını hayal ediyorum.