2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar doktorum çıkmışşşşşmafoldumben asistanı çıktıı dedii bekle sakin ol ve tekrar gelirse hiç beklemeyin ssk hastanesine yönlendirdii hafta sonu ve düzgün bi doktor olmadığını ve küvez gerekebilceğini söyledii herhangi bişey olursa sanırım direkk ssk hastanesinee gidicemmmafoldumben

selam kızlarrrrr

acaip yorulduk biz kızımlakafamçokkarıştı

son eksikleri de tamamlamak için çarşıya çıktıkkkk piştim resmennnnnnkafamçokkarıştı

ameliyattan çıkar çıkmaz giymek için bir penye gecelik aldım

hasta bezimi, orkitimi, bizim kullanacağımız ıslak mendilimizi, peçetemizi, yeni doğan ıslak pamuğumuzu, molfix yenidoğan bezimizi, mevlüt kıyafetini kızımınnn:asigim: aldım ve şükür böylece eksiklerimiz bitmiş olduuuu:teytey:
eşim akşam korse almış bana hamileler için olandan çıkarken onu taktımm ohhhh ne rahatlık varmışşşşş:lepi:
sanki kızımı biri taşıyordu yüküm hafifledi resmennnn yoksa bu kadar gezemezdimm:lepi:
doğumdan sonrada göbüşü eritecekmişturkbayragi

işte resmi tavsiye ederim:içelim:

diloşşşşşşşşşşşşşşşşşşş meraktan çatladım hadiiii:1shok:

ya nası çıkmış yaaaa cep telefonu yokmu sendeeeeee:mymeka:

canım tekrar kan geldimi baktın mı

bence tam teşekküllü bi hastanede olmanda fayda var tatlım olsun ssk sakın gerginlik stres yapma tatlımmmmm herşey iyi olacakkk dualarım seninle canımmmmmmmmŞeniz

Yaa diloş noldu geldimi bir daha.Stres yapma belkide tahriş falan olmuştur mantar falan iltihap yoktu demi sende.

şuan bişeyy yokk gelen acaba nişanımmı geldii bilmiyorumm sakin olamaya çalışıyorumm eşime halen bişey demedim kızıma kıyafet ayarladım ben hastaneye felan gidersem babannesinde kalcakk kıyafet koydum poşetee ne olur ne olmaz ben bi valizimi kontrol ediyim

canım maşallahhh bir tosuncuk geliyor deseneeeea.s.

bende oğlumda çok fazla normal doğum istemiştim ama maalesef zorunlu sezeryan olmuştum artık şansım yok:1no2:

çok fazla normal isteyenlere böyle oluyor zaten-tatlicadiarzu-

bebişin ve sen sağlıklı ol da canım gerisi önemli değilkaydirigubbakcemile5

canım her hazırlığını kontrol et zaten nişan bi kere gelmez mi öyle devamı olur mu bilmiyorum ki:sm_confused:

herşeyini hazırla ve bence eşine durumu sakin sakin anlat canım helekide hastane size uzaksa bence için rahat etsin bir git görün derim benfisfisfis
herhangi bi sorun yoksa dönersin geriye
ama yok eğer o gelen nişansa hiç olmazsa vaktinde gitmiş olursunvereliniortak
ayy diloşumm bende heyecandan sancılanırmışım şimdi Allah muhafazaaaa-tatlicadiarzu-
daha çok küçük benim minik çileğimmm gelmesin hemennn:asigim:

ay heyecanlandım valla aman cnm ne olur ne olmaz çantana eksiklerine bak

Teşekkür ederim canım.Haklısın normali çok istedim sanırım olamayacak.bakalım cuma günü karar verecek doktorum.Sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum artık.

kızlar kontrol ettim şimdi eksiklerimi eşimee söyledimm hiç bişeyy demedii bekleyelim dedii kızım karnımda kıpırdanıyoo şuan bakalım ilerki saatlerde sancı felan herhangi bişey gelcekmii-tatlicadiarzu- demetçim sanırım ssk gideriz bişey olursaa hangisinie gidiceğimi bende bilmiyorumm şimdi netten ssk araştırcamm hangisi tam donannımlı ayy banyo yaptım gevşedim iyiceee çok tırstım vallahi-tatlicadiarzu-

hayırlısı neyse o olsun diloşummmm korkmaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

sağlıkla gelecek prensesimizzzzopuyorumnanaktan

ya diloşum tam maşallah diyecem ki bide ne görem kanama felan
ama nişan kan şeklinde olmaz biliyosun dimi canım nişan kahverengili su olur
kan dediğin baya koyu bildiğimiz kandansa ozaman hakkaten sorun başka
allah yardımcınız olsun canım
ya bide bu zamana gelmişsin sen nts ye girmedinmi gittiğinde orda belli olurdu sancın felan benneyaptımki

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım...
diloşum maşallah kızçemize nasılda güzel büyümüş. sen telaş etme canım bebişler zamanında gelecekler inş...
bizde eşimle evimizi düzenliyoruz.pazartesi günüde temizlikçi gelecek inş

okadar alıntı yaptım tam yollayacakken tel geldi yanlış bi tuşa bastım hepsi gitti yaaa

dilara hadi hakkında hayırlısı bakalım canımm..ayyy çok heycanlandım delikafadulden
canımm uzan dinlen bence..duşta alınca kanallar daha da rahatlamıştır..
güzel haberlerini bekliyoruz canımm :1hug:a.s.

nişan bidefa geliyormuş.tıpaç görevini gören bi kan birikintisiymiş.ama bazı bayanlarda suyla beraberde gelebiliyormuş..

dularım seninle canımmm :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldiniz kızlarrrvereliniortak

nurcum kolay gelsin şimdiden

cgülistan nerelerdesin sen bebişimiz nasıl:1hug:

bende akşama kendi çantamı hazırlıycam alınacaklar bitti çok şükürrr:içelim:

kızlarrr kızıma bu salıncağı alıcam sizce nasıllll:asigim:

Ürün Adı: Fisher Price Yağmur Ormanı Salıncak
Markası:Fisher Price

Özellikleri:

#
Doğumdan itibaren kullanılabilir. Yumuşak ve baş destekli oturma yeri sayesinde bebeğinize ekstra konfor sağlar.
# 11,3 kg' a kadar kullanılabilir.
# Dönencede yağmur ormanı 7 değişik ses ve görüntüleri ile bebeğinizi sakinleştirip kolayca uykuya dalmasını sağlar.
# Kolay taşıma sapı sayesinde kısa mesafelerde yanınızda taşıyabilirsiniz.
# 5 kademeli sallanma hızı vardır.

hoşgeldin nur a.s.
kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

canım sıkıldı ya okadar yazmıştım mirmirmirmir
neyse ben biraz dinleneyim

dilara güzel haberlerini bekliyoruz canımmmmmm kaydirigubbakcemile5a.s.

canım çok güzelmiş güle güle kulansın çileğin fiyatı ne kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…