2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Günaydın kızlar,dün doktordaydım oğluşum 3150 gr.olmuş 35.haftaya göre fazlaymış kilosu ve artık iri bebek olmuşşş.Haftaya cuma çatı muayenesi yapıp ne yapacağına karar verecek.Ben hep normal doğum istemiştim ama sanırım olamayacak.

KIZLAR BANA ÇOK AZ KALDI BU GECE BANA BıŞEYLER OLMUŞ YA

terlediğim için yatak odasına geçtim üstümü değiştirmeye yeni pijama çıkardım aynada kendime baktım göğüslerimin altı bomboş kalmış karnım aşağıya düşmüşdelikafadulden göbek deliğimin üstünden 4 parmak ölçtüm yukarısı boş resim çekerim şimdi...ve asıl kötüsü yukardan otururken bacaklarıma bakınca birden bire bacaklarımda çatlaklar oluşmuş kolonya sürdüm şimdi fena kaşınıyor ve ben görebiliyorum çatlakları o kadar yayılmış yani hadi karnım çatladı bacaklarım niye çatladı yaaaa.:1shok:...vay be bilgisayar başına oturunca karnıma baskı olurdu çok oturamazdım şu an öncekisi gibi oturuyorum hiç baskı yok ..süprizzzzz.alla allaaaa seviniyorum az kaldı demekkiiiiiii ay ne zaman çıkarıcam acabaa hehycanlandım bak şincikdelikafadulden[/B

47526235.jpg
[/URL][/IMG]

sürünüyorum lay lay lay lay lay layyy lalalalalala laayyyy

Son düzenleme:
KIZLAR BANA ÇOK AZ KALDI BU GECE BANA BİŞEYLER OLMUŞ YA

terlediğim için yatak odasına geçtim üstümü değiştirmeye yeni pijama çıkardım aynada kendime baktım göğüslerimin altı bomboş kalmış karnım aşağıya düşmüşdelikafadulden göbek deliğimin üstünden 4 parmak ölçtüm yukarısı boş resim çekerim şimdi...ve asıl kötüsü yukardan otururken bacaklarıma bakınca birden bire bacaklarımda çatlaklar oluşmuş kolonya sürdüm şimdi fena kaşınıyor ve ben görebiliyorum çatlakları o kadar yayılmış yani hadi karnım çatladı bacaklarım niye çatladı yaaaa.:1shok:...vay be bilgisayar başına oturunca karnıma baskı olurdu çok oturamazdım şu an öncekisi gibi oturuyorum hiç baskı yok ..süprizzzzz.alla allaaaa seviniyorum az kaldı demekkiiiiiii ay ne zaman çıkarıcam acabaa hehycanlandım bak şincikdelikafadulden[/B

47526235.jpg
[/URL][/IMG]

Canım bebek kanala girmiştir belkide.Eğer üst kısımda bir rahatlama hissediyorsan öyle olabilir.Benim oğlumda kanala girmek üzereymiş sanırım bu hafta girer artık.

kızlar bana çok az kaldı bu gece bana bişeyler olmuş ya

terlediğim için yatak odasına geçtim üstümü değiştirmeye yeni pijama çıkardım aynada kendime baktım göğüslerimin altı bomboş kalmış karnım aşağıya düşmüşdelikafadulden göbek deliğimin üstünden 4 parmak ölçtüm yukarısı boş resim çekerim şimdi...ve asıl kötüsü yukardan otururken bacaklarıma bakınca birden bire bacaklarımda çatlaklar oluşmuş kolonya sürdüm şimdi fena kaşınıyor ve ben görebiliyorum çatlakları o kadar yayılmış yani hadi karnım çatladı bacaklarım niye çatladı yaaaa.:1shok:...vay be bilgisayar başına oturunca karnıma baskı olurdu çok oturamazdım şu an öncekisi gibi oturuyorum hiç baskı yok ..süprizzzzz.alla allaaaa seviniyorum az kaldı demekkiiiiiii ay ne zaman çıkarıcam acabaa hehycanlandım bak şincikdelikafadulden[/b

[ımg][ımg]http://img36.imageshack.us/img36/2444/47526235.jpg[/ımg][ımg]http://img36.imageshack.us/img36/47526235.jpg/1/w572.png[/ımg][/ımg]

oy canım maşallah bebişe ve senin göbüşe ee artık sayılı günlerimiz kaldı zaman daralıyor

Günaydın kızlar,dün doktordaydım oğluşum 3150 gr.olmuş 35.haftaya göre fazlaymış kilosu ve artık iri bebek olmuşşş.Haftaya cuma çatı muayenesi yapıp ne yapacağına karar verecek.Ben hep normal doğum istemiştim ama sanırım olamayacak.

ay maşallah oğluşuna :nazar: evet kilosu haftasına göre fazla normal yapamayabilirsin

47526235.jpg
[/URL][/IMG]

göbişin baya aşağıya inmiş tatlım koca bi maşallah:nazar:

canım masallah kocaman olmus bebısın aman nazar degmesın:nazar::nazar::nazar:

47526235.jpg
[/URL][/IMG]

masallah hurıs gobusun asagıya dusmus gercekten benımde öyle 36 tamamlıyayım ıstedıgı zaman gelsın yavru ceylanım:asigim::nazar:

Teşekkür ederim kızlar normal doğumu çok istemiştim şimdi ne yapacağımı şaşırdım.Sezeryan olursa erkenmi alırlar 40 haftayı beklemezler değil mi.

selam hanımlar.
kuzeydeniz masallah ogluusna.kocaman olmus.
demek catı muayenesı olacaksın.bende 20sınde olucam.
senın tecrubelerınden yararlanırız artık.

hurıcım benım gobişte sanki biraz daha aşagıya indi gibi.
bu 4 parmak hesabı nasıl oluyor?nerden ölçücez.
birde sen göbegin için yag felan kullanmıyormusun?
ben aktardan aldıgım yagları karıstırdım cok iyi geliyor.
varolanlarıda 1 sene içinde yok ediyormus.dene ıstersen.

[catlaklar icin:
lahana yagı
susam yagı
bugday yagı
avakoda yagı
havuc yagı
kakao yagı

hepsı karıstırılacak aksamları surulecek.

FORMUL 2
kakao yagı
susam yagı
jojoba yagı
badem yagı

huricim Maşalah göbüşüne senin zaten biraz aşağıda değilmiydi ama sanki dahada inmiş benimde 2 gündür karnım bir tuhaf bebek tam zıt tarafa döndü sanırım karnımda ama kasıklarımda da baskı var perşembe nst ye gircem beklesemmi perşembeyi yoksa pazartesi gitsemmi hareketleride 2 gün önceye göre aaldı anlam veremdim.

rosemcim ellerine bir eldiven geciriyorlar prop vazifesi görüyor:)
eldivene sürüyorlar jeli kolay girsin diye
anladım canım.
benım akıntı oldugunda doktorum elıyle bakmıstı ama jel felan surmedı.
sen olacakmısın catı muayenesı?

X