maşallah kızına çok tatlı.Allah bağışlasın...
sağol tatlım.İnşaallah sarılığımız yükselmemiştir...ne kadarr zor insanın yavrusunun hasta olmasımafoldumben..kıyamam saana yaa o kadar yıpratma kendini tatlım bebeklerimiz için güçlü olmalıyız..onlar bizim aşklarımız:asigim:ececimmmmmm canım senide tebrik ederimmmŞeniz
ayrıca inşallah daha yükselmemiştir sarılığınızbenneyaptımki bizim 14 dü önce ertesi gün 16 ya yükseldi yatırdılar mahfoldum ağlamaktan içim dışıma çıktı kızım çıkana kadar ağlamışım heryerimde yaralar çıktı üzüntüden o yüzden ertesi günü çıkarttı eşim baktı ki hatunu elden gidiyor-tatlicadiarzu-
12 ye düştü bi günde şimdilik çok şükür iyi inşallah birdaha yükselmez:Saruboceq:
tüm bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah hepppppp:Saruboceq:
çok geçmiş olsun tatlımmmbenneyaptımki
hayırlı olsun kız ne çabuk döndün bize haber verdin daha dün yazmamışmıydın sen maşallah darısı başıma darısı başımaslm kızlar sonunda şükürler olsun ben oglumu kucagıma aldım.normal dogum oldu ev de acıyı cektim gittigimde 8santim acılmam varmıs hemen suyumu patlatıp 02:30 dogum oldu tam istedigim gibi doktorum geldiginde dogum olmusdu allahım o yollarda kimseyi bekletmesin.darısı olmayan dogumunu bekleyenlerin basına
inşallah canım amiiinnncanım gözün aydın allah ananlı babalı büyütsün ne güzel allah gönlüne göre vermişş aferin senin kuzucuğaa bekletmedi fazla:)
darısı kibeleylee hurişin başınaa inşallah böyle kolaycacık doğum ederlerr
Ben de varım bekleyennnnnnnnn.........Yarın 40. haftam ama sancı falan yok, her sabah gelen tellerden bıktımmmmmmmmirmirmirmir Miilet sen hala doğuramadın mı diyor, uffff ufffff b, de acayip çatladı karnım..:gitme:mafoldumben
Dilaracim cok sagol. in sallah cumaya kadar normal sancim gelir.
gözün aydın canım allah analı babalı hayırlı ömürler nasip etsin inşallahslm kızlar sonunda şükürler olsun ben oglumu kucagıma aldım.normal dogum oldu ev de acıyı cektim gittigimde 8santim acılmam varmıs hemen suyumu patlatıp 02:30 dogum oldu tam istedigim gibi doktorum geldiginde dogum olmusdu allahım o yollarda kimseyi bekletmesin.darısı olmayan dogumunu bekleyenlerin basına
allah yardımcınız olsunBen de varım bekleyennnnnnnnn.........Yarın 40. haftam ama sancı falan yok, her sabah gelen tellerden bıktımmmmmmmmirmirmirmir Miilet sen hala doğuramadın mı diyor, uffff ufffff b, de acayip çatladı karnım..:gitme:mafoldumben
selam kızlar kimsecikte yokki:) hurişi aradım henüz doğurmamış anlaşılan bugünde beklemede kaydirigubbakcemile3herşey iyimiş açılması varmış yarına kadar olmazsa suni sancı vercekmiş doktoru yarına kadar bol yürüyüş yap demiş şimdi cevahirde geziyomuş :)