slm kızlar.
topikte kimse kalmamış nerde o eski günler :)
doğuran kaçıyo sanki kaydirigubbakcemile3
doğum yapan arkadaşlara geçnmiş olsun.Allah bebeklerini analı babalı büyütsün inşallah.
hurişşş nihayet doğurmuş svindim.
bişi sorcaktım ben bebeklerinizin gönekleri kaç günde düştü kızlar?
bizim 13 gün oldu daha düşmedi de .... merak ettim yaaa
slm kızlar.
topikte kimse kalmamış nerde o eski günler :)
doğuran kaçıyo sanki kaydirigubbakcemile3
doğum yapan arkadaşlara geçnmiş olsun.Allah bebeklerini analı babalı büyütsün inşallah.
hurişşş nihayet doğurmuş svindim.
bişi sorcaktım ben bebeklerinizin gönekleri kaç günde düştü kızlar?
bizim 13 gün oldu daha düşmedi de .... merak ettim yaaa
kizlar selam. epeydir giremedim. 10 temmuzda 39+1 de sezeryan ile dogum yaptim. 3820 kg dogdu guzel kizim. cok sukur ikimizde iyiyiz. bebisime tek basima bakiyorum o yuzden de pek internete giremiyorum. simdi hemen bakayim istedim. cok sukur huris de dogurmus. allah hepimizin bebislerine uzun omurler versin.
kızlar hemen hemen herkez kuzularına kavuşmuş
uamrım hepsi önce ailelerine sonra vatana millete hayırlı evlat olurlar
kızlar hemen hemen herkez kuzularına kavuşmuş
uamrım hepsi önce ailelerine sonra vatana millete hayırlı evlat olurlar
Sağol canım. Sende bir gelişme var mı?
sağol tatlım darısı başına inşallahh:Saruboceq:
Selam Temmuz anneleri.. Sanırım cogunuz bebişlerini kucaklarına almıssınız. dogum yapan anneler allahh bebişlerinizi analı babalı buyutsuni hayırlı evlatlat olsunlar inşallah. henuz dogum yapmamıs anne adaylarına da sabrlar diliyorum.
ben de aslında agustos annesi adayıyım ama sanırsam bekleyemicek oğluşum ve bu hafta temmuz anneleri arasına katılcam. birazcık gecmişi okuyup sizi tanımak istedim ama okdr çok sayfa var ki basa çıkmadım neyse umarım zamanla tanısırız beni de aranıza kabul edersiziniz :)
arkadaşlar aranızda bana yardımcı olabilecek varmı?http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...rya-acil-yardim-doktorumuza-ulasamiyorum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?