Huricim bence hic stres yapma. neden bu kadar stres oldun anlamiyorum mgercekten. birak ya problem yok, cocuk mekonyum yemiyor, kakasini da yapmamis, yan i hersey yolunda. zamani gelince gelecek.
ben dogaya mudehale edilmesine karsiyim. emin ol o vakti gelince cikacak kalmayacak orada. birkac gun once birkac gun sonra. tas catlasin 1 hafta diyelim dogacak. zaten bak tum belirtiler de var. dedigim gibi zor olsa da merdiven cik. acayip ise yariyormus., zaten baslamis acikman rahim yumusamis.
yani inan bana keske benim de normal dogurma sansim olsa ama o kadar aksilik ustuste ki. elim kolum bagli caresiz bekliyorum kurbanlik koyun gibi. kesicekler beni
bebek 28 i normal dogum tarihi. gecen hafta 38+0 olmasina ragmen 37+4 ciktik. hic onemsemedim ama su acidan onemli. ultrasona gore 3 gun derideysek 28 i degil 31 oluyor benim tarih. e ben beklesem 31ine kadar bu sefer de 40+0 da gelmese mecbur gene sezeryan cunku 11 agustos'a TRye bilet aldik. iyilesme surecini falan hic onemsemiyorum. kor topal hallederim ama bebegin pasaport islemleri falan 2 haftayi bulacak. yani asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik. o yuzden elim kolum bagli.
dun dua ettim insallah dedim 24 u yani sezeryan tarihinden once sancim gelir ve bebek dogmaya kalkar. en azindan icimde kalmaz. cunku yasli tum teyzeler dogum sancisi ile doner o merak etme dediler. e dpgum sancisi ne zaman gelecek
ah bilsem gec gelmeyecek hic dusunmem beklerim.
dua edin kizlar ya. bebegim 2 sene gelmeyip tam ABD den donecegimize 2 hafta kala gelmeye kalkti. iyi mi?