2009 Şubat Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar kısmetse bende cumartesi 2 li test yaptırıcam ama merak ettiğim bişey var
bazı arkadaşlar 2 li testlerini olmuş acaba 2 li test te büyük ultrasona koyuyormu doktor lar
cinsiyeti belli oluyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

benim ki olmadı en zaından onu söyleyebilirim biraz daha sabretmemiz gerek. 16. hafta dolaylarında belli oluyormuş.
 
amin canım sağol bende bu hafta yemeğe başladım. 15 gün sora yine gitcez ama 2 li testi yaptırmamıza gerek yok dedi ultrason görüntüleri normal 3 lü testi yaparız dedi boşuna stres yapmaya gerek yok dedi bilmiyorum artık. şimdi annemlerdeyim birazdan eve gitcez yarın işe gelince görüşürüz iyi akşamlar size öpüldünüz

benim de aynen öyle dedi ben de yaptırmadım
 
canım bunun kilo almayla direk alakası yok teninin yapısı çok önemli burada ,ona bakarsan bayan 20 kilo alıyor ama tek çatlağı yok ..., ben pazartesi doktora gittiğimde hiç kilo almamıştım, hatta 500 gr. vermiştim bile, ama karnım çıkmaya başladı, yan belimle karnımın başadığı en dip noktada başlamış çatlak.. (Nasıl anlattım ama sırnaşık şey)Yani diğer yerlerimde daha yok..

Zaten benim tenim çatlamaya çok müsait, çok sert bir tenim var, esneklik sıfır..Yani anlayacağın ten yapısından da kaynaklanıyor, ben şimdiden ayvayı yedim galiba:dilcikar: ama bebeğimiçin herşeye razıyım, çatır çatır çatlamaya bilea.s

kremler araştırdım, doktorlara ilaç dağıtan ( mesleğin adı aklıma gelmedi ) bir tanıdıkla karşılştım dün.. Bana çok etkileyici olduğunu söylediği bir krem adı verdi, bakalım doktoruma soracam, kullan derse ona hemen başlarım...

canım ben de çok araştırdım en yaygın kullanılanı lierac. bunu da danış istersen.
 
kızlar kaç kilo aldınız ben 12 haftalığım ve 5 kilo aldım hamileliğimden bu yana. Doktorum bu kdar hızlı gitme dedi ama maşallah ye babam ye. Elim boş durmuyor.:nazar::nazar:

canim baya kilo almişin sen ben bile 13 haftamdayim 3 kilo aldim doktor böyle giderse işimiz senle zor dedi 6 aya kadar her ay 1 kilo almak normalmiş dikkat etmek lazim gerçi bende önüme ne gelirse yiyorum ama allahtan çalişiyorum evde olsam kendimi asla firenleyemem.
 
merhabalar bende subatcıyım allah ızın verırse yenı katıldım sıteye .. vakıt buldukca gırmeye calısacagım cunku calısıyorum..
 
Kızlar merhabalar
14 haftalık hamişim bebişlerimiz bizi nezaman duyucaklar ben akşamları biraz konuşuyorum oğluşumla ama beni duyduğunu bilsem daha mutlu olucam.
 
yok belli olmadı ama doktorda pek görmek için çabalamadı emin olmak istiyo galiba.bi daha ki kontrol 17.haftada o zaman belli artık inş.

benimkide biz bakariz demiyorda daha belli olmaz diyor anlamadim gitti ,aslinda bir yandan düsünüyorum acaba hic söylemesede dogumda mi görsek diyorum ama diger yandanda bekliyemiyorum dogumada var 6 ay daha .... :1rolleyes:
 
kaydirigubbakcemile5.
merhabalar bende subatcıyım allah ızın verırse yenı katıldım sıteye .. vakıt buldukca gırmeye calısacagım cunku calısıyorum..

canım hoşgeldin inş hepberaber geçiririz aylarımızı Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize a.s
 
Kızlar merhabalar
14 haftalık hamişim bebişlerimiz bizi nezaman duyucaklar ben akşamları biraz konuşuyorum oğluşumla ama beni duyduğunu bilsem daha mutlu olucam.

özlemcim bebişlerimiz bizi duyuyolardır bundan emin ol psikolojilernin iyi gelişmesi için bol bol konuş mutluluk gönderki mutlu bi bebek olsun... cinsiyetini nezaman öğrendin daha erken değilmi?
 
kızlar bugün sabah aniden bir hapşırdım, yatıyordum, rahmime fena kramp girdi, çok korktum, 1 saat kadar acısını çektim, şimdi bişeyim yok gibi ama bebeğe bişey olmaz dimi?? Ödüm patladı yaaa,, bugün doktora gidince soracam ama, çok fena oldu bee...

bu arada takvimler gelmiş geri,,, iyi oldu bu
 
ayy canımmm bende olsam bende korkardım heralde bişeey olmamıştır ya evham yapma hemen yinede doktoruna sorarsın önceden bukadar dikkat edermiydik kendimize dimi şimdi bebişlerimize bişey olcak diye nasıl korkuyoruz ...
 
X