- 2 Ağustos 2008
- 3.791
- 1
ne ilacı kullanıyorsun cnm bebekle ılgılı sorunmu var yoksa ıns ole dııldır drun kım cnm benım bebekle ılgılı cok sukur sorunum yok benım sorunum tamamen kendımle:) yemek yemek ılac kullanmak gıbı cok gereklı olan seylere nedense ara verdım bu aralar ne gobek cıktı ne bişe fisfisfis eşim bile yaw noluyo sende hıc bısey yok dıyo benımde 14 ahftalık oldu ama ne kılo almadım hatta 2 kılo verdım ıns bundan sonra duzelır kontrole gıdınce durumu bıldır bızede merak etmıyelım cınsıyetını oğrendınmı bu arada
idrar yollarımda problem var zinnat diye bir antibiyotik ve buscopan plus verdi
idrar yolları dolayısıyla keseye baskı yapıyor diye
ben başlangıca göre 2 kilo farklıyım ama sebebi benim mide asitliğimin yükselmesindendi
folik asit ile coraspin kullanıyorum -bunlar da mide asitliğini birlikte arttırdığından yemeklerden kalkarken dahi karnım felaket açmış gibi hissediyordum
biraz komiktim yani insanın tokluk hissetmemesi çok kötü durmadan bişeyler arıyor atıştırmak için
işte o aralar 2 kilo aldım
sonra dr kontrolumde dra sorunca rennie tablet ve şurup verdi kullandıktan sonra o açlık hissi kayboldu aklıma bile yemek gelmez oldu
o günden beri de kilom aynı kaldı sanırım 2,5 aylık falandı o aralar
bu arada benim de göbek akşamları yemekten sonra 9 aylık gibi :CüvCüv: -hatta ayakta dururken ayaklarımı görmek bile güçleşiyor :roflol:
ama sabah çok hafif bir şişlik belli olmaya başladı