- 11 Mart 2008
- 97
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlaaarrr bugün ilk kez çatladıııımmmm,,
3. ayımı bitirdiğim gün, ilk çatlaklarım oluştu, yaa şimdiden saydım 3 tane olmuş, şimdiden böyle olursa, ben 6 ay ne yapacağım yaaa...
3. ayımı bitirdiğim gün, ilk çatlaklarım oluştu, yaa şimdiden saydım 3 tane olmuş, şimdiden böyle olursa, ben 6 ay ne yapacağım yaaa...
:dance:ehehehe o zaman ben catlamıcam cunku kılo verıyom hala almıyom heççç:teytey:
bende 1 kilo vermiştim ama şuan farketmeye başladımki kilo almaya başladım gibi...
sende kendin kilo almazsın ama bebişin alır inşallahhh..
bana demir/kalsiyum için 4. aydan sonra uygun oluyor bu ilaçları kullanmak dedi...ama burda bazı arkadaşlar bi de aspirin kullanıyorlar...onun sebebini öğrenmeye çalışıyorum bende...neden veriyor doktorlar aspirini ve ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz????
arkadaşlar dr dan geldim ben 48 kiloya düşmüştüm ama şimdi 50 kilo olmuşum bebeğin durumuda normal dedi ensesi 2 mm çıktı iyi dedi
canım bende 10+3 üm 22 şubat ta doğum yapıcam allahımın izniyle bizde baya bişey aldık ben işten çıkıcam ya büyük parçaları alalım dedik
:teytey:
:dance:ehehehe o zaman ben catlamıcam cunku kılo verıyom hala almıyom heççç:teytey:
iyi akşamlar arkadaşlar kısmetse bende cumartesi 2 li test yaptırıcam ama merak ettiğim bişey var
bazı arkadaşlar 2 li testlerini olmuş acaba 2 li test te büyük ultrasona koyuyormu doktor lar
cinsiyeti belli oluyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.