Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız? ya benim 1 hafta içinde karnım çok büyüdüü sizin karnınız nasıl? bugün 13+5 oldu bebişim
mrb arkadaslar benmde göbegım baya belırmeye basladı 14 hafta oldu ama hala bulantılarım ve cıkarmalarım gecmedıı bulantı hapı da fayda etmıyor bıgun ıyıysem ertesı gun kötuyumm sızler nasılsınız
cnm aramıza hosgeldın bende subat annesı olucam ve fethıyede oturuyorum bende bu sekılde senınle cok sey paylasırız burdan yazısırız senınde bana verıcen bılgıler kesınlıkle olabılır bende acemı anne adaylarındanım cunku kafamçokkarıştı
arkadaşlar selamlar. ben yeni bir üyeyim ama iki haftadır hep siteyi takip ediyorum. netteki hesaplara göre 7+6 günlük hamileyim. 6+4 iken doktora gittim ama ultrasonda 6 haftalık ölçüldü. ve kalp atışlarını gördük . çok mükemmel bir duyguydu. henüz kalp atışı bekleyen tüm anne adaylarının biran önce bu harika duyguyu yaşamalarını ümit ediyorum.
benim de pek tecrubeli olduğum söylenemez :)
2 yıl önce 8-9 haftalık bebeğimin kalbi durduğundan küretaj ile almışlardı
ancak şimdi kısmet oldu
13+6 oldu benim bebiş cuma günü kullandığım ilaçların işe yarayıp yaramadığı ile ilgili kontrolumuz var
gün saymak çok zor geliyor
sitede sık sık böyle problem yaşanıyor mu arkadaşlar ya??
2 saattir açamadım bir türlü