- 14 Şubat 2008
- 507
- 1
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilek pazartesi mutlaka bu şikayetini doktora bildir, dün tv 8 de dinledim, haftana göre bu belirtilerin olmaması gerekiyor, yani uyku hali ve halsizlik ilk 3 ayda görülen bir durum, belirtilerin anemiye benziyor,tv 8 de bununla ilgili bir sürü şey anlatmışlardı, ama korkulacak bi durum yok, sadece kan ilacı verir sanırım.. eğer anemiyse..
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
paylaşımlarınız ve birbirinize destek olmanız çok güzel
kısmet olursa ben de bir şubat annesi olacağım
başından beri problemli bir hamileliğim vardı
önce kanamam oldu 3 ay dolana kadar sürekli progestan kullandım
şimdi 13+4 oldu
bu sefer de idrar yollarıyla ilgili problem yaşıyorum. dr'um antibiyotik ve buscopan verdi 5 gün kullanmam gerekiyor
benim gibi problemi olanlar varsa ve paylaşırlarsa çok sevinirim
bu arada cuma günü dr ilaç öncesi ultrasonla baktı bundan sonra artık boy ölçmeyeceklermiş 85 gr mış
omuriliği parmakları ağzı burnu gözleri oldukça belirginleşmiş
ama yavrumun sıkıntısı var biraz
iltihap dolayısıyla idrar yapmakta zorlandıkça mesane dolu kaldığında rahime baskı yapıyor ve bebişim sıkışıyor
kontrol sırasında şişliğin olduğu yere sırtını dayayıp ayaklarıyla şişliğin yerini değiştirdi sanki buralar benim mekanım sana yer yok der gibiydi
umarım sonuna kadar böyle dirençli olur.
bide kızlar heycandan doktorum dediklerini pek hatırlamıyorum:) ilaçlarımı değiştirdi kan ilacı çatlak kremi calsiyum bide aspirin verdi artık folik asiti kullanmıycam sanırım sanki öyle dedi ama tamda emin olamıyorum
ayyy bugün internet fitil etti beniii,, sitede mi sorun var, benim net temi bilmiyorummm, 1 saaattir yazılanları okuyamıyorum, açmıyor sayfayııı... çok sinirlendimm, sunset, cd ye çekmeyi sen mi istedin doktorun mu ? ben de istiyorum cd görüntüsü,,, bir de ek ücret verdin mi ? verdiysen ne kadar verdin?
idrar yolu enfeksiyonunda kendini sıcak tutman gerektiğini biliyorum, bir de hamile iken bu belayı yaşamış bir arkadaşım bana şunu demişti, doktorun verdiği ilacı kullanmamış, siz kullanmayın demiyorum ama o öyle yapmş, alt bölgesine sürekli ütü ile ısıttığı bezi koymuş, sıcak çok iyi geliyormuş, faydasını görmüş..