Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bazen kalkarken aniden kasıgıma kramp giriyo hala alışamadık mı nee hamilelige sırnaşık şey
Merhaba Elifçim bende de o kramplar çok oluyo ya. Yatakta sağdan sola dönerken mesela çok canım acıyo tabi acıması önemli değil de yanlış bir hareket mi yaptım acaba bebeğime bir şey olucak diye çok korkuyorum o an.
arkadaşlar bu sabah evden çıkmadan önce biraz öne doğru eğildim. işte tam o sırada bebeğimi hissettim. canım benim sanki dönüverdi durduğu yerde. öyle garip bişey hissettim. ama onu rahatsız ettim galiba. kendime kızdım sonra yavaş hareket etmeye alıştıramadım kendimi. her işe paldır küldür kalkışıyorum. biraz ağır ol dimi?
günaydın arkadaşlar :))
benimde sağa sola dönerken karnım acıyor bide yorulduğum zaman karnım ağrıyor o yüzden pek yerimden kıpırdamamaya çalışıyorum akşam mesela toz alayım dedim hemen yoruldum karnım ağrımaya başaladı hemen yattım dinlenince geçiyor allahtan
yaa o zaman dikkat et canım. benim pek ağrımıyo ama pıt pıt bişeyler oluyo. rahatsız ediyo.
yaa o zaman dikkat et canım. benim pek ağrımıyo ama pıt pıt bişeyler oluyo. rahatsız ediyo.
evet cnm bende de özellikle sağa sola dönerken agrı ve kramplar oluyor.ama artık katlanıcaz cnm bebişler için ne yapalım senin ne kadarlık bebişin
Evet canım kötü bir şey olmasında ağrı çekelim sadece.
Benimkisi 9+5 günlük, en son pazartesi görüştük ama yine çok özledim :asigim:
benim de pıt pıt oluyo sanırım kalp atışımızmış
ultrosonda gördükten sonra gerçekten özlüyosun çook.çok farklı bir duyguymuş annelik
sunset folik asiti bana da bıraktırdı doktorum, gelince yeni ilaçlar verecem dedi, demekki sana verilen ilaçlardan verecek bana da, haftalarımız aynı ya...