Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hamişler 2 li tarama testlerini nerde yaptırdınız devlet hastanelerindemi yoksa özel kuruluşlardamı bende pazartesi yaptırcam nereye gitmeliyim
güzelim ben dün gittim devlet hast. yapılmıyomuş özelde olcak dediler sordum 40 ytl dedi ama sen yinede bir sor belki bulunduğun yerdeki devl. hast. yapılıyodura.s.
nisan84 çok saol bende doktorumu değiştirdim ve jimerde cenk beye gidecem oraya gidince yaptırabiliriz sanırım
canım napalım artık yaptırıcaz daha bunlar hiç bişey deil ne masraflar çıkaracaklar bizlere ama olsun sağlıklı dünyaya gelsinlerde herşeye değer onlar
canım napalım artık yaptırıcaz daha bunlar hiç bişey deil ne masraflar çıkaracaklar bizlere ama olsun sağlıklı dünyaya gelsinlerde herşeye değer onlar
evet canım özel kuruluşlar işte herkes tutturabildiği fiyata aslında araştırmak lazım gerçi bursada bunu yapabilecek çok fazla yer yok sanırım
gız sen nerde ben orda ya da ben nerde sen orda :roflol::roflol: gel ganka olak :1hug:
lülülülülülülülülülülülüayy demircool ne komik insansın, valla bayılırım senin gibi neşeli insanlara, kendim her ne kadar dışarıya çok ciddi gibi görünsem de , içim kıpır kıpır, yakın çevreme patlaturum eeeessspiirülerii...nne yapacaksın tatlım, insan gebeyken strese giriyor, bakalım benim gibiler neler yaşıyor, onarda benim gibi mi deyip, dalıyorsun ... dolayısıyla karşılaşıyoruzz..zaten hap gibi yer, etabi karşılaşacaz..sırnaşık şeyama seni sevdimm, umarım iyi bir hamilelik geçiriiz de , 9 ay boyunca, bebişler hakkında, doktorlar hakkında, göbüşler hakkında konuşur dururuz..Şeniz
benim de ilk zamanlarda agrıyordu kasıklarım.şimdi de az arıyo tam bebegiin oldugu yer.büyüdügü için olsa gerek.artık gelişimleri hızlanmış durumda oldugu için agrılar normal herhal.böööle bıcak batıyormus gibi oluyoo.