- 28 Haziran 2008
- 3.641
- 0
canım telaş yapma ilk günler benim kızında bezinde kan oluyordu ebe arkadaşım var ona sordum kız bebeklerde olurmuş normal dedi şimdi yok bizden aldığı hormonlardan kaynaklanıyormuş sümüksü bir salgı gelebilir ama için rahat etmiyorsa doktoruna danış canım
sağolun kızlar bizde bugün ilk gün kontrolümüz için dr.daydık ona da sordum normal dedi içim rahatladı .Sıklığı artarsa idrar tahili yaparız ama gerekli değil dedi.Ama ilk hastanede ki kontrolde ki çocuk dr.u üfürüm var demişti .Bugün dr.uda aynı şeyi söyledi.10 gün sonra tekrar bakıcak olmazsa kardiyolog görecek .özlemcim panik yapma beyazbulutun dediği gibi anneden geçen hormonlar yapıyorlarmış
çok zor valla annelik sorumluluğu en ufak bişey bizi panikletip meraklandırıyor
neyse nette her türlü bilgiye ulaşabiliyoruzbu arada kızlar lohusalıkla ilgili bilgiler var aşağıdaki linkte
Loğusalık, Lohusalık Lohusalıkta Beslenme, Lohusa, Loğusa İslamda Lohusalık Loğusalık Depresyonu Doğum Dikişi
Tam olarak okumadım Sibelcim ama bugün dr.bana su demedi sıvı dedi.Kalitesi için kendini hiç aç bırakma emzirdikten sonra eğer boşaldığından emin değilsen pompayla sağ boşalt iyice göğsünü buda sütü arttırır dedi .okuyanlar olursa süt üretimi ve su ilişkisi için ne yazdığını gördünüz mü kızlar ya
ne yapacağız biz neye inanacağız?
ben günde 3 lt içiyordum
burada 2 lt den fazlası süt üretimini baskılar diyor
yakında dra giden olursa sorup bize bilgi verirse iyi olur
kaş yapacağız derken göz çıkartmayalım ilk 1 aya kadar çok endişem yoktu süt yetecek mi diye ama
gün geçtikçe insan doyuramayacakmış gibi geliyor
sanırım bunu dönem dönem yaşayacağız
en azından 6 ayı bir tamamlasak çok iyi olacak
Canım hiç korkma öyle zevkli ki annelik zor olduğu yanlar var ama bir bakışı kokusu dünyadaki herşeye değiyor.Sakin ol tadını çıkar .Sonunda seni çok güzel bir mükafat karşılıyor olacak .Dualarımız seninle ..Sevgili Şubat Anneleri
Beni bilen bilir. Bende sizler gibi şubat annesiydim hesaplarda.
Cimcime ve derinzlm ile aynı döneme denk geliyodu doğumum.
Fakat halihazırda bile doğum sancım gelmemiş olduğundan
Mecburi olarak mart annesi oldum. Neyse sağlık olsun asıl mesele
bu değil.
Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Arada bir yazıyorum. Kendimi hala
sizden biri olarak görüyoru
Ama dedim ya mutsuzluk ya da korkudan değil de sanki yeni bir başlangıcın
heyecanından olsa gerek gözyaşlarımı tutamıyorum. Az önce eşim aradı
bebek çikolatamızı almış ona bile duygulandım ağladım.
Birazdan kayınvalidem gelecek bari o gelene kadar toparlasamda hakikaten
korktuğumu düşünmese.
Bana noluyo böyle yoksa erken loğusalık psikolojisine mi girdim.
Yarın için bana bol şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin olurmu. Hoşçakalın. :teytey:
merhaba kızlar.sabahtan beri göğsümde bi tosbayla gezinip durdum,şimdi yatırmayı başardım sanırım.tabi benim pc başına oturduğumu hissedip vıyaklamaya başlamazsa:))
denizt canım hadi bakalım sonunda sende bizim kervana katılıyorsun,Allahım hayırlı doğumlar versin.heycanını emin ol hepimiz anlıyoruz ve paylaşıyoruz.Ay ne kadar güzel bak yarın allahın izniyle kızın kollarında olacak.
kızlar bu arada imkanı olanlar Türkmaxı açsın,anne olunca anladım diye bi program başladı bu hafta.haftaiçi hergün 14.30da yayınlanıyor.
Sağol canım iyi oldu valla gerçi kız kardeş bunalımda ben sürekli bebek sitelerinde falan inşallah tv de görünce de çıldırmaz :))
Çiğdem kalça ultrasonu mutlaka istiyor dr. Çok önemli senin söylemene gerek kalmadan onun göndermesi lazım hele ki kız bebeklerde mutlaka yapılması gerekli dedi dr.um .