E
EU2
Ziyaretçi
slm kızlar nabersiniz?
Benim kız annesinin sınırlarını araştırıyor bu aralar. Neva sürekli emek istiyor ve uyumadığı sürece de ya memede ya kucakta gezecek, asla yatırıldığı yerde durmuyor altını değiştirirken bile durmuyor.
Sürekli emince tabii sürekli de kusuyor uyurken bile kusuyoruz (emdikten sonra 2 saat- 3 saat geçmiş olsa da). Bende bugün artık dayanamadım hem huysuz olması hem de bu kadar sık kusmasında bişey var diye doktora götürdüm. Daha 13 gün önce gitmiştik doktora ve doktor Neva'yı tartınca şok oldu 13 günde 700 gram almış benim kızım. Doğduğundan beri 1600 almış(1 ayda). Bu hiçö mi inmiyor memeden dedi. Bende uyanık olduğu sürece zaten sürekli aranıyor dedim ama en az 1 saat oyalamaya çalışıyorum dedim aransa da emme aralarını ama yapılacak bişey yok benim kız obur:))) Bir sürü kıyafeti olmuyor bile artık.
Doktora göre yapılacak bişey yokmuş 3.ay dolana kadar ne emmesi azalırmış ne de kusması. Hem emme reflexinin yok olması hem de mide kapağının gelişmesi anca o zaman olurmuş. Yani anlayacağınız yandım ben. Gezmeye falan nasıl gidecem bilmiyorum. Valla artık kızımı uyandırmıyorum da uyuduğu zamanlar yok 2 saat ypok3 saat , benimki yeterince yiyor zaten uyunca dokunmuyorum valla, özellikle geceleri.
Çok şükür gece uykularımız düzenli ama gündüzleri hala çok düzensiz. Bazen gündüzleri güzel uyuyor bazen bütün gün kucakta.
Sizin minikler de sürekli kucakta geziyormu??Yoksa yatırdığınız yerde kendini oyalıyorlar mı???
Ay uf çok yazmışım(anlayacağınız benim obur uyuyor şu an:)))) )
hayatim massallah kizina iyi kilo almis
benim oglan gündüzleri cok uyuyor yataginda ama geceleri hep bende kalmak istiyor
bende aliscak diye korkuyorum ebeme söyledim oda geceleri birakin yaninizda kalsin dedi :uhm: bi kac hafta sonra alisirmis kendi yatagina ... aslinda bende onunla uyumak istiyorum ama korkuyorum aliscak diye