- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canancım maşşallah oğluşa çok tatlı ilk zamanlar bende aynı sorunu yaşadım anım çok uyuyor az emiyordu 3 saatten fazla uyutmayın diyorlar ama uyandırıncada aşırı huysuzanıyordu ama şimdi öyle değil aksine uyutamıyoruz ve sürekli emmek istiyor merak etme düzelicektir göğüslerini sağ yada ılık bir duş al fırsatın varsa kendiliğinden akıyor yksa sıkıntı çekersin ağrı yapar
saol cnm ins. simdi uyandiricam baya uyudu gene .. sonrada sicak bi dusa giricem
memislere dokunamiyorum bile asiri agriyor
bide bisey daha sorucam cnm size bebis her emisinde asiri meme uclarim agriyor nezamana gecer bu agrilar yoksa hep böylemi devam edicek
isin komigi tuanda bukadar sütüm gelmiyordu o cok huzursuzdu agri falanda hic yasamadim heleki yara hic olmamisti a.s.
simdi resmen kaniyor baya kötü oldu
saolun teyzelerii Şeniz
demircool dün senin kizi cok begendi oglusum sırnaşık şey
az emiyor cok uyuyor ... ebem geldi az önce baya kilo vermis daha vermesi gerek dedi
bugün doktora gidicez yarin ebem gelicek bebegi tarticak .... gögüslerim tas gibi oldu tam emmiyor sütümde fazlasiyla geliyor ...
ben göbegini hastanede pamukla temizliyordum ebem simdi geldi kulak temizliyicisiyle kenarlarini temizle dedi kakasini yapmisti altini degistirirken dün ne yedigimi sordu balik.patates dedim ne ictimi sordu su ve birazcik visne-muz meyva suyu ictigimi söyledim bebegin poposu oyüzden kizarmis domateste yeme oda pisik yapar dedi
simdi saat 10:42 ve benim bebis en son saat 8 bucuk gibi emdi
az önce altini aldim uyandi gene aninda uyudu ,ebem bi cizerge verdi nezaman uyudu nezaman emdi nekadar uyanik kaldi ..o cizergeye göre ebem kontrol edicek eger az emerde cok uyursa iyi degil dedi :çok üzgünüm:
ya ben napicam kizlar yaaa sabahlari hep uyuyor bu bebek gecede gögsüme yanima geldiginde cok az emiyor gene uyuyor yada devamli agliyor emmek istemiyor gazinida cikarttigim halde ....
cimcime maşallah oğluşuna pek tatlı allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah
canım biraz açıklarmısın merak ettim de ne yersek pişik oluyormuş çocuklar