- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar sabah Tuanin ben pasta yapiyorum sesiyle uyandim
elinde kücük bi kap icine un doldurmus ( iyike icine yumurta falan koymamis ) uyku sersemi ona baktim aklima gelen sey umarim basima gelmemistir diyip oturma odasina kosmamla tüm oturma odamiz un olmus
koltuklar artik undan beyaza boyanmis duvarlara kadar heryer unnnn
yerlerimiz tahta bizim aralarina bile un kacmis :1shok:
soka girdim resmennn ya yeterli isim yokmus gibi bide bu cikti basima
neyse soktann cocuga bisey demedim hemen süpürdük simdi siliyoruz offfff temizlikci cagirsam inanin ben bukadar isi yapmam der kacar evden
Allahtan bebis uyuyorda biraz rahat yapiyorum islerii bide nezle olmus tuan hep bebege gidiyor elliyor ellerini yikamadan öpüyor napicam ben yaaaa kafayi siyirmak üzereyimmmmmmmmmm
sinirden aglancak halime güler oldum
kızlar çok canım sıkılıyor aslında evde yapılıcak çok iş var ama canım hiç istemiyor ağlayasım var bi tuhafım depresyona girdim galiba (
kızlar çok canım sıkılıyor aslında evde yapılıcak çok iş var ama canım hiç istemiyor ağlayasım var bi tuhafım depresyona girdim galiba (
Kızlar naber.
Cananım allah yardımcın olsun valla bende annemler gidince ne yapıcam bilmiyorum çünkü şuanda sadece süt sağmak emzirmek yemek yemek le meşgulüm :)))
Bugün kızımın adını okudu hoca ay çok acıklıydı kameraya kaydettik.Hoca gür sesiyle okudukça gözlerini kocaman açtı Derin hanım şok oldu bakındı durdu .Allah korkusu olanlardan olsun dedi hoca amin dedik hep birlikte haberleri falan izledikçe içi kararıyor insanın valla nasıl büyütüp yetiştiricez diye şimdiden .....
Ay bilmiyorum ki cananım bizde öyle çok dindar değiliz ama çok güzel bir andı.Eğer içine sinmezse mutlaka vardır cami orda oranın hocasına gidip okutun bana da tuhaf gerekesiz gelen şeyler şimdi .ok anlamlı gelmeye başladı .Herşeyi yaşamak istiyorum mevlüt günü de koyduk ayın 21 in de mevlüdümüz de olacakayy cnmm benim gercekten cok duygulu bi an yaaaa ben kesin aglardim
rabbim güzel günlerini görmek nasip etsin cnm hepimize
benim burda hic kimsem yok yaa gelip cocuga isim okuyacak Tuanada okutamamistik okunmasa cokmu kötü olur
hani esin okusun diceksiniz ama o bile 4 yil önce falan dogru düzgün türkce konusmasini ögrenmeye basladi yani o en basit dualari bile bilmez benneyaptımki
canım yalnız değilsin bende kendimi depresyonda gibi hissediyorum. bir garibim annem yanımdaydı bu gün gitti kızımla yalnız kaldık bir de babamız tabiki ama şu gece uyanma olayı bendede aynı şekilde ben duymazsam annem uyanırdı mutlaka şimdi ne olacak bilmiyorum kayıtlı yatacağım ve uykumu iyi alamayacağım belliki allah yardımcımız olsun.
BİRDE SİZİN BEBİŞLERDEDE OLUYORMU ÇOK UYANIK KALIRSA ÇABUK ACIKIYOR VE MEMELER BOŞALIYOR HEP EMME İSTİYOR NAPICAMI ŞAŞIRDIM SİZ NE YAPIYORSUNUZ BU DURUMDA MAMA VERMEK İSTEMİYORUM