2009 Şubat Anneleri

kızlar merhabalar ya kafama takıldı hiçkimseye tatil önermemiş dr.u benim ki git bol bol yüz iyi gelir dedi ama havuz yasak temiz bir denize girebilirsin dedi. Ve mayonu derhal değiştireceksin dedi .Bir de ŞUŞU sanırım ikimizin de sat ları aynı benim 19 mayıs sanırım seninde öyle.
 
ay bidakka ya geçen bende et yeme teşebbüsünde bulundum yiyemedim şimdi hatirladim
ama döner yedim
tavukta yedim
ay ilginç yaaa
Ablamın 11 aylık oğlu var oda aynen et ve balık zorla mecburen yiyordu ama bulantı kusma gibi şikayetleri yoktu . rahat bir hamilelik dönemi geçirdi . Fakat inanılmaz derecede değişmişti ağzı yüzü ters dönmüştü.Belirtileri böyleydi erkek oldu tabii yine de kısmet belli olmayabilir .
 

evet canım benimda 19 mayıs yerimseniben
 

tabi ya kısmet şöyleydi böyleydi ne desek boşyerimseniben
 

canım gidebilirsin. ben gittim, yollar öyle hoppalalıydı ki korktum. ama hiçbişey olmadı. doktorum düşecekse zaten düşer üstüne titreme. sağlıklıysa hiç bişey olmaz dedi.

deniz için benimde aynısını söyledi. denizde fazla durma yine de. hemen değiştir kuru kalman lazım. havuza cidden girme. ben evdeki havuza girdim o da temizdi ama yine idrar yolu enfeksiyonu oldu. denizde hiç bişi olmaz.

bi de güneşte çok kalma denizde. gölgede durman lazım.
 

ya evet çok fazla da kasmamak lazım galiba . güneş içinde aynı şeyi söyledi . aslında normalde nasıl sağlıklı yaşanırsa o şekilde yaşamak gerekiyor sanırım ben dikkat ediyorum ama çok ta önemsemiyorum sadece yediklerime biraz daha özen gösteriyorum o kadar süt ve yoğurdu normalde de çok tüketirdim zaten o yüzden aynen devam ediyor hayatım.Sadece sigarayı bırakmak çok zor geldi hele kahveyle birlikte
 

hayatım benim doktorumda aynı seninki gibi havuz hariç tatil yapabilirsin dedi...ben de yaptım...yüzmek çok iyi geldi...deniz sonrası hemen mayo değiştim tabi...hiç sorun yaşamadım çok şükür...bu arada sat larımızda aynı....benim de 19 mayıs....
 

çok sıkıldım zaten tatile çıkmak acaip iyi gelicek hava sıcak diye burada çıkamıyorum dışarı butun gün evde :bbo:ay ne kadar güzel ya aynı tarihte olmak en azından takip için birbirimize faydamız olur . :CüvCüv:
 
ben de kısmetse 5. ayımda gıdecegım buyuk olcude tehlıke azalır zannedıyorum..

ooo serçecik senin ki kocaman olucak artık. Bir kez izlemiştim senin bebeğinde seninle birlikte yüzer inanılmaz bişey bulursam linkini gönderirim. O kadar rahat ki bebek anne sudayken .
 
iyi akşamlar kızlar nasılsınız tatil planları yapılıyor galiba ir aksilik çıkmazsa bende bu hafta sonu gidiyorum bu bir hafta nasıl geçiçek bilmiyorum çok sıkıldım çalışmaktan taile çok ihtiyacım varrrr
 

evet takip açısından çok iyi olacak...ben 2 hafta sonra 2 li testimi yaptıracağım....şimdilik en yakın tahlil bu....geçen çarşamba son ultrasonumuza girdik...o kadar hareketliydiki doktor ultrason çekmekte zorlandı....23 şubat diyorlar doğum için de...inşallah allah tamamını erdirir....hepimize kucağımıza almayı nasip eder....
 

Hamişler nasılmış bakiyim a.s umarım herşey yolundadır,kızlar dün evlilik yıldönümümdü 1 yılımızı doldurduk..çok güzel geçti Allahım hepimize nice mutlu yıllar nasip etsin.kocişkom bana yüzük almış yaaaaa çok şirindi :asigim: :1hug: bu arada bugünde kontrolüm vardı bebişimiz çok büyümüş teyzeleri çok tatlıydı ve hareketliydi..12.haftamdayım ikili testi yapıcam hafta içi,herşey yolunda tatile çıkmama izin verdi ama kara yolunu tavsiye etmedi biz uçakla gidip dönücez ama arada kara yoluda yapıcağımız mesafe var inşallah bi sorun çıkmaz...dua edin bebişlerimize öptüm sizleri...(çok yasdım sanıyım):CüvCüv:
 
kızlar günaydın herkese a.s.a.s. a.s.neredesiniz bakalım.herkesin kandili mübarek olsun.bol bol birbirimize dua edelim kızlar bu mübarek günde:1rolleyes:
 

ilk seninkinin cinsiyeti belli oldu. hayırlı olsun oğluşun
 
günaydın arkadaşlar sanada günaydın demircool sağolasın seninde kandilin mübarek olsun bu akşam dua edicem işallah bol bol allah dularımızı kabul etsin
 
arkadaşlar sizin de kandiliniz mübarek olsun.
anne karnında çok hareketli olan bebekler yaramaz oluyormuş doğunca da. dr. um öyle dedi.
 
şubat anneleri biz ne zaman tam olarak hissedicez bebişlerin hareketlerini.biran önce hissetmek istiyorummmmmmm
 
arkadaşlar sizin de kandiliniz mübarek olsun.
anne karnında çok hareketli olan bebekler yaramaz oluyormuş doğunca da. dr. um öyle dedi.

florya iyi haber verdin sağol:)) o doktorun bize aynı zamanda başa çıkma yöntemlerini de öğretemez mi acaba???? işin şakası bir yana...zaten bebişi ilk gördüğümde kesin yaramaz, fırlama bişi olacak dedim bende....başa gelen çekilir...sağlıkla bir doğsunlar da peşlerinde zehir hafiye gibi dolaşacağız artık..napalım annelik :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…