kızlar doktordan geldim şükür...02.02.2009 olarak doğum tarihini belirledik çok şükür...epidural sezaryen olacak...babamızı almıyorlar maalesef doğumhaneye...yaklaşık 20 dakika sürecekmiş..odaları bir daha gezdim...kaldı 2 haftam inşallah...bir atlatsak da bir kucağımıza alsak...bugün 4 boyutlu çektirdiğimiz yere uğramıştık..kadın gel bakalım bir daha dedi...anam benim oğlan bir topalak bir topalak...gene bize popo ve pipi şov yaptı...yüzü zaten artık görünmüyor...geçmez di mi bu 2 hafta...
canlarim meraba
ben baya agir bi grip geciriyorum dün aksam üstü ateslendim 38,4 e kadar cikti sonra dus aldim falan gecti atesim ,atesimi ölcmeden önce dis etimin agrisi nedeniyle atese karsi ve agriya karsi bi ilac almistim
esim eve geldi bebegin hareketine dikkat ettik hareket etmeseydi hemen hastaneye gidicektik
ebemi ve acil doktoru aradik
ikiside bir daha ates gelirse hemen hastaneye gitmemi ve agri kesici hic bir sey almami söyledi
35 inci haftadan sonra hastanede acil servise degil dogumhaneye gönderiliyormusuz
esim bi ara beni uyandirmisti evde tüm kaleriferler yaniyor ,üstümde kalin örgü ceketim vardi ayaga kalktigim an sok gecirdim hani hic bisey olmadan buz gibi havaya cikarsiniz sok gecirirsiniz ayni öyle oldum kiyafetimi bile giyemedim titremekten esim hemen giydirdi :1shok: iki kalkin ceket iki efofman hemen kalerifere yapistim
daha önce hic böyle olmamistim resmen dondum
simdi esim atesimi ölctü yavas yavas yükseliyor gene simdilik 37,9 derece 38,5 falan olursa hemen taksiyle hastaneye gidicez
hicde canim hastaneye gitmek istemiyorum cok asiri halzisim
aman kizlar atesiniz oldugunda dikkat edin hemen hastaneye yada bi doktora basvurun kendine iyi bakin öpt sizi koca göbüsümleee Şeniz
baya uzun bi yazi oldu kizlar umarim SIKILMAZSINIZ okurken
bebisimkayra cnm herkez msnden coklu konusma yapiyor
bize msn adresini gönder ordan görüsünce haberdar oluyoruz birbirimizden
baska msn adresini vermeyen varsa versin kizlar Şeniz
canlarim meraba
ben baya agir bi grip geciriyorum dün aksam üstü ateslendim 38,4 e kadar cikti sonra dus aldim falan gecti atesim ,atesimi ölcmeden önce dis etimin agrisi nedeniyle atese karsi ve agriya karsi bi ilac almistim
esim eve geldi bebegin hareketine dikkat ettik hareket etmeseydi hemen hastaneye gidicektik
ebemi ve acil doktoru aradik
ikiside bir daha ates gelirse hemen hastaneye gitmemi ve agri kesici hic bir sey almami söyledi
35 inci haftadan sonra hastanede acil servise degil dogumhaneye gönderiliyormusuz
esim bi ara beni uyandirmisti evde tüm kaleriferler yaniyor ,üstümde kalin örgü ceketim vardi ayaga kalktigim an sok gecirdim hani hic bisey olmadan buz gibi havaya cikarsiniz sok gecirirsiniz ayni öyle oldum kiyafetimi bile giyemedim titremekten esim hemen giydirdi :1shok: iki kalkin ceket iki efofman hemen kalerifere yapistim
daha önce hic böyle olmamistim resmen dondum
simdi esim atesimi ölctü yavas yavas yükseliyor gene simdilik 37,9 derece 38,5 falan olursa hemen taksiyle hastaneye gidicez
hicde canim hastaneye gitmek istemiyorum cok asiri halzisim
aman kizlar atesiniz oldugunda dikkat edin hemen hastaneye yada bi doktora basvurun kendine iyi bakin öpt sizi koca göbüsümleee Şeniz
baya uzun bi yazi oldu kizlar umarim SIKILMAZSINIZ okurken
bebisimkayra cnm herkez msnden coklu konusma yapiyor
bize msn adresini gönder ordan görüsünce haberdar oluyoruz birbirimizden
baska msn adresini vermeyen varsa versin kizlar Şeniz
Kızlar merhaba
bugün yine kimseden ses çıkmıyor. Ama bugün pazar değil mi. delikafaduldenBen temizlik yapacağım diye uğraşıyorum ama nafile. 2 iş yap 5 otur şekilnde. Ah canım çok yapmak istiyor ama biraz daha sabredelim değil mi.klava:
Dün oğlum yine yüzünü iki eliyle kapattı. Bence çok çirkin onun için saklıyor. Ama doktorun kapısındaki bebek resimlerini çok kıskanıyorum yav. Ne yapalım sağlıklı olsun da göstermesin. Haftaya inşallah. :Saruboceq:Herkesi öpüyorum.Şeniz
slm kızlar! cimcimecim çook geçmiş olsun
2 gündür rahat rahat giremedim,dün oğluşumun oda takımı geldi,onun temizlenmesiyle falan uğraştık bugünde. ay içim kıpır kıpır oldu valla:))
tam yerleşemedik daha ama biraz sonra fotğraflarını eklerim.