Güaydın güsel anneler hamişler....
Yorucu bir günün ardından yine bir doğum yapan olmuştur heyecanıyla forma girdim...aman sağlıkla gelsinlerde...benim oğlum acele ediyor ama sanırım bekleyeceğiz...zaten eğer gelmezse bebiş 28 ocak a gün verdi doktor....
şu sınavları bir halletsem..24 ocakta bitiyor....dualarınıza ihtiyacım var...hergün iki tane sınav var...sınavdan korkmuyorum da...okula giderken çok korkuyorum...size dün yaşadıklarımı anlatayımda insanlığın ne kadar insanlardan ne kadar uzaklaştına karar verin...dün 6 saat boyunca okulda bir aşağı bir yukarı koşturdum..hamile olduğumu unutarak...ki gerekmedikçe zaten hatırlatmanında anlamı yok...neyse hocalarım bile aman koşturma dikkat et derken inanın hiç bir arkadaşımda bana sen hamilesin önce sen işinş hallet demedi....ve ben orada işimii önce halletmeme rağmen son imza atılıyor bu işlemde...neyse işte o imza işinde kendileri kapışır giibi imzaladılar ve ben sona kalarak dona kaldım...hoca o kağıtta 20 kişinn harıcindekiler alınamayabilir derse dei.ve ben inanın çok üzüldüm...normalde olacakki ne çıngarlık yapardım ama inanın ben hamile halimden utanıp bir şey demedim allaha havale eetim...ya düşünün ya....
Neyse gelirken mertere gidicem arkadaşıma arkadaşımla...hadi metrobüle gidecedğiz ya otıbüse binelim dedik...neyse bindik dolu otobüs....kimse yer vermiyor....ve benim sınıf arkadaşlarımdan bir kız oturuyor....gamzeciğime (yanımdaki arkadaşım) aşkına söyle çantasını versin ...oda yok o kendini taşıyorsa çantasınıda taşır demiş...ya düşünün bana yer vereceğine iyiliği benim çantamı taşımakta buluyor ki ki çantamda sadece telefon ve cüzdan var...neyse yolda ilerlerken...beni görmesine rağmen yer vermeyen ama sonra heralde vicdan yapıp yer veren bir çocukla oturdum...ha oturmasam da yine giderdim....allaha şükrediyorum...şükrediyorum ve yine elhamdülilllah diyorum ki beni onlara muhtaç etmiyor ve ben bu halimle kendi işelrimi halledebiliyorum...umarım bundan sonrada olur...
Ve şuda var ben hamile halimle hiç şikayet etmedim o koşturmacadan...onlar her saat başı şikayet ettiler...ve beni üzen tamamen insanlığın nerede olduğunu unutmamız....ama hiç önemli değil....ayyyy çokkonuştum ama paylaşmak istedim
n