Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bu arada doğlagaz faturalarına baktım binadaki ağzım açık kaldı herkese 350 400 gelmiş bi bize 125 gelmiş oda hiç çamadık düşünün yaniii nedcez ya yandı bu milelt olmzi bu adrda bi kira parası valla yazık hani bide yaktığınla ısınsan gam yemicemmmm gene buz gene buz .en iisi çalışmakmış çalıştığın zaman saddecce akşamları 1de yakıyodum oda azıcık ılıtsın diye şimdi evdeyimm heralde hiç yataktan çıkmamak laızm kızlar allah yardımcısı olsun milletinnnn yazık ya
ahhh ahhh dogal gaz faturasını hıc hatırlatma bıze 578 geldı kısa surelı şok şok yasadık
ya kızlar ben hala hastane konusunda kararsızım nerdeyse doğurucam .şuan hospitalıum çamlıcaya gidiyorum ama 1500 bulacak fiyat sizler nereye gidiyosunuz
Canım herkes burda doğum ücretleri konusunda baya az rakamlar yazmıslardı şaşırmış kalmıştım.Benim gittiğim yerde paket fiyatmış bendende 1500 tl istediler herşey dahilmiş.
Bilmiyorum... pahalı ama güveniyorumda....
evet canım güvende çok önemli bende güveniyorum hastaneye ve doktoruma ama o parayla bebeğimin eksigini karşılarım diye de düşünüyorum işimiz zor valla
Canım bebeğin eksiği borç harçlada olsa bişekilde karşılanabiliyo.Ama benim sağlığım ve bebeğin sağlığı daha önemli diye düsünüyorum riskede atıp güvenmediğim hastane ortamında doğum yapmak da istemiyorum canım.
kızlar bende aynı şeyi düşünüyorum,gittiğim hastanenin fiyato banada çok geliyor normal için 1250 sezeryan için 2000 ytl fiyat verdi doktorum ama bende riske atıp başka biyere gitmeye cesaret edemiyorum.Allah korusun bebek yoğun bakım falan gerekirse onun gecelik ücreti farklı oluyor değlmi? hiç sordunuzmu siz hastanenize ne kadarmış?
asgari ücretli bir maaş tutarı sanırsam en son ne kadar zam yapmışlardı bilmiyorum ama
senin dükkan mı bu yoksa evmi hayatımm :))
bu doğalgaz artık herkese kısa süreli şoklar yaşatıyor ama bunada alısırsınız dediler :))