Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin akvaryumm :) benimki 30 ocakta başlıyo.. aslında daha erken de çıkabilirdim ama sonrasında lazım olur die 5 hafta çalışabilir raporu almıştım hem de evde zaman geçmez die düşünmüştüm
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:gunaydın arkadaslar...cok zor uyandım bu sabah karnım muthıs derecede sert nefes alırken bıle zorluk cekıyorum sızce bu normalmı:çok üzgünüm:
amin akvaryumm :) benimki 30 ocakta başlıyo.. aslında daha erken de çıkabilirdim ama sonrasında lazım olur die 5 hafta çalışabilir raporu almıştım hem de evde zaman geçmez die düşünmüştüm
Slm güzel anneler,bende yeni yeni ayılıyorum.
Tatoşcum senden hbr almak çok güzel,dualarımız sizinle canım,Allahım en kısa sürede bebişini sağlıklı bi şekilde kurtarsın hastanelerden.
kızlar geceleri benim wc olayım iyce arttı en az 5-6 kere kalkıyorum ve bu durumda uykudanda bişey anlamıyorum.ama nefes zorluğu falan geçmeye başladı artık,sanırım bebek aşağı indikçe ciğere baskısı azalıyor,ama bu seferde tuvalet ihtiyacı artıyor,ayrıca bacak aram dayanılmaz şekilde sanki balyozla vurulup çürümüş gibi acıyor.napalım azcık kaldı sabırrrrrrr:Saruboceq:
şimdide sizi yine gördüğüm abuk sabuk rüyamı anlatayım:))
biz hepimiz böyle yurtmu desem kampmı desem öyle bi yerde yaşıyormuşuz bütün şubat annelerikaydirigubbakcemile3 çok büyük bir ev gibi. geceleri ben ve derinzlm çok sık tuvalete kalkıyoz diye siz şikayet ediyosunuz,uyuyamıyoruz yatın artık falan diyosunuzbenneyaptımki
bide aybukeyi görüyorum işe gidip gelio hala,hepimiz evdeyiz bi tek o kalmış,ısrarla çalışıo ama koca göbekle yazık nasıl zorlanıo gidip gelirken.
bi çoğumuz koltuklara falan yığılmışız hiç bişey yapmadan öyle tembel tembel oturuyoz ve diyoruzki ''ne iyi oldu böyle artık pc başında uzun süre oturamıyoduk,böyle rahat rahat konuşuyoruz''
işte böyle kızlar ben yine manyadımmmmkafamçokkarıştı
ilahi vidiii :roflol: :roflol: bu nasıl rüya kıs sositososito hahh vallahi çok güldüm :roflol: