- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off aradım doktoru cumartesi randevusu dolmuş hafta içide ben gidemem benneyaptımki şimdi doktoru arayıp en son beni alması için rica etmem gerekiyor ben bugün çok sinirli ve gerginim
günaydıın anneler ve melekleriiii sabah sabah haklı olarak kimsecikler yok tabi demircool uyanık olurdu ama :) oda yok bende eşimi gönderdim işe hazırlandım komşumla doğum yapacağım hastaneye gidiyoruz. komşumda bebek için tedavi görüyor gideceğimiz hastanede.
ben ilk kez gidiyorum bakalım nasıl bir hastane.neyse bakalım öptüm hepinizi gelince yazarım haberleri.....
günaydın kızlar nasılsınız bir haftadır istanbuldaydım annemlere gitmiştim akşam geldim bi güzel dinlendikten sonra şimdi kalktım ama tekrar uzanıcamhihoyyyt
kalbimde felaket çarpıyo doktorum kan sayımı ve ekg yaptır dedi ama önemsemedim sanırım gidicem kalbim durucak gibi, kızlar kan sayımı için aç tok fark ediyo mu?
Kızlar,
Göğüs cevresi ve kolltuk altı kararmalar oldumu sizde.
Geçenlerde farkettim de koltukaltımda kararma olmuş canım sıkıldı biraz bu duruma
Sonrada işallah dedim bebiş doğunca geçer.
bebek arabası alan arkadaşlar var mı?? Varsa hangi markayı aldınız ya da hangisini düşünüyorsunuz?? Ben quinny'yi beğendim ana kucağında da maxi cosi ama bi türlü karar veremedim. Ne dersiniz?
hastaneden geldim kızlar kızım 2.300 kg olmuş teyzeleri boyuda 45 cm kafası tam kanala girmiş dr rahatsız eder belki seni dedi ama beni pek rahatsız etmedi wc olayı zaten hep sıktı aynı değişen bişi yok kordon hala boynunda doktor 10 doğumdan 9 u sorunsuz doğar 1i sorun olursa sezaryene alıyoruz dedi karar senin dedi bana normali tavsiye etti kafam karıştı biraz...
2 dr sezaryen dedi 2 dr normali tavsiye etti kafam allak bullak oldu yaa ben ne güzel kendimi alıştırmıştım sezaryen denince ilk başta. hastane iyi sayılır aslında ama yol beni korkuttu bu arada 1 saat git 1 saat gel offf sezaryen olursa gelişte tabi yolda araba rahatsız edermi bilmiyorum... siz ne düşünüyorsunuz bakim hadi sizinde düşüncenizi alayım kızlar benim yerimde olsanız ne yapardınız doğum şekli konusunda???