Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar ütüm bitti artık kızımında benimde doğum çantalarımız hazır hihoyyythihoyyyt inşşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız doğumu şimdi size çantaya koyduklarımı yazıyım eksiğim yada fazlam varmı sizce
bebek için
tam takım hastane çıkışı iki tulum bir tane pijama takımı iç zıbın çorap patik bir tane örme yelek ve hırka ağız mendilleri hastane çıkışının battaniyesi var ama ben bir tane daha penye battaniye koydum peluş battaniye havlu ıslak mendil yüz örtüsü
kendim için koyduklarım iki takım pijama sabahlık terlik 2 adet atlet 4 tane alt çamaşır 2 tane emzirme sütyeni havlu 3 tane hasta bezi ayrıyetten bir paket gece pedi kağıt havlu tarak çorap gecelik göğüs pedi bebek bezi alıcam sizce bunlar yeterlimi :uhm:
Tatos cum , canim benim, dualarimiz hep seninle ve minik oglusunla inan.Hepimiz burda senden gelecek haberleri bekliyoruz ve hep bu haberlerin iyi olmasi icin dua ediyoruz.Insallah bebisin kendini toparlar da sende artik rahata kavusursun bir an önce.Tum temmenimiz oglusunun saglina bir an önce kavusmasi.Kendine iyi bak canim, firsat buldukcada bize haber ver.Geçen her güne şükür ediyorum çünki bebeğim halen yaşamak için çabalıyor...
kızlar ya birşey soracağım yatmadan aklıma geldi bebişlerimize aldığımız yeni şeyleri yıkama konusunda annem gerek yok diyor ben de yıkayalım herkes yıkamış dedim arkadaşlardan yıkanmasa ne olur aranızda yıkamayan var mı
günaydın kızlarr demircoolcum ne yatağı ne beşiği hadi resmini koy bakalım:) ya benim gibi daha beşiğini ana kucağını port bebesini almamış olanvarmı aranızda ben hala karar veremedim hangisini alsam diye kızım neredeyse dünyaya gelecek yaa kızacak bana anne ben geldim beşik nerede???
ben park yatak alacağım ama markaya karar veremedim dün gece internetten kocişimlen baya inceledik ama yine bana bıraktı yarın sen bak gülüm ben geldiğimde karar vermiş ol hemen sipariş verelim dedi off yaaa chicco nun çok beğendik çok sağlam görünüyo ama sallanmıyor:çok üzgünüm:
Sibelciğim güzel günlerde kullan hepsini. Bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inş. Benim daha çok eksiğim var inşallah bende yakın bir zamanda alırım. kuvet ve file aldınız mı kızlar. Alırken nelere dikkat ettiniz. Bir de süt sağma makinası alacağım ne alayım sizce?
iyi akşamlar kızlar.fazla kimse yok heralde.
akvaryum kız hayırlı olsun bebişini kucaklama az kalmıs.
bizde biran önce dogursak
kızlar doktorum 27 ocak a gün verdi.tabi zamanından önce sancılanmazsam.sezeryan olucam.ayyy çok heyecanlandım yaa.resmen korkmaya başladım artık.herşey yokunda gidicekmi acaba? bu arada birşey sorucam kızlar.iç çamaşırı olarak ne aldınız.emizrme sütyenimi sadece yoksa birde emzirme atletleri var onlardanmı aldınız.hangisi daha kullanışlı? yoksa normal çamaşırınızımı kullanıcaksınız?birde hastane çantasını hazırlayanlar nasıl hazırladı bebişin ve kendinizin eşyaları bir çantadamı yoksa ayrı çantalarmı hazırladınız?çok soru sordum farkındayımdelikafadulden. ama napim heyecan sardı şimdiden. hepinizi çok seviyorum öpüldünüzŞeniza.s.