2009 Şubat Anneleri

kocis uyanmiyorrrrrr kizlar yaaa dua edinde cabucak uyuyim (
canım benim tedirgin olma ya, hadi bebişini düşün tatlı tatlı uyu

ya lütfen bu teşekkür butonunu koysunlar gene insan tepki vermeyince suçlu gb hissediyor kendini sağol cimcimecim dediğin gb hepsini yıkatayım
kesinlikle katılıyorum canım,tek tek alıntı yapıp teşekkür etmemi< grekecek iyi hissetmek için

hadi kızlar bende yatayım artık,yarın görüşmek üzere öpüldünüz hepiniz.
tatlı rüyalar

heheee kocisi uyandirdim dus odasinin penceresi acikti sesler geliyor kalkip kapatirmisin dedim kalkti :dance:
artik bende rahat rahat uyuyabilirim mirmirmirmir
ins. kocisin uykusu kacmamistir benim yüzümden kaydirigubbakcemile3
sanada iyi geceler vidicimm
tatli rüyalar hepinizeeee güzel hamislerr Şeniz

Kızlar hepiniz uyuyorsunuz herhalde, ben kendimi kaptırdım bir oyuna pc'yi kapatıp uyuyamıyorum:)
Biraz önce mouse elimden düştü gözlerim kapandı, aa hemen kendime gelip oyunuma devam ettim
Neyse 1-2 el daha oynayım da yatarım bende. Öptüm hepinizi..tatlı rüyalar...

günaydinnnnnnn kislarrrrr hihoyyyt

ben esimin sesnine uyandim gece uyuyamayinca mutfagi temizlemis kaydirigubbakcemile2 simdi ikimizde uyanigiz bir saat sonra tuani birakicak o krese bende gidip taze ekmek alicam bide bebise bez aliyim bi paket

canım kaça aldın güle güle kullansın bebeğin inşallah

günaydın kızlar.gene herkes uyuyo rmaşallah :dilcikar: tabi ben erken kalkıyorum sonra yatıyorum.siz geç kalkıyonuz ben uyuurkenede kaynatıyosunuz :mymeka:
smyslow canım karyolayı burda bi dükkandan aldık 120 ytl yatagı da 40 a geldi.fazla pahalıya kacmadım.ki çok güzel çok içime sindi

canım ahh sorma.benim kaynana annemde öyle diyor.hepsini yıkama diyorlar.ama içime sinmiyor.o yeni kokusu bile beni mahvediyor:mymeka:

günaydın kızlarr demircoolcum ne yatağı ne beşiği hadi resmini koy bakalım:) ya benim gibi daha beşiğini ana kucağını port bebesini almamış olanvarmı aranızda ben hala karar veremedim hangisini alsam diye kızım neredeyse dünyaya gelecek yaa kızacak bana anne ben geldim beşik nerede???
ben park yatak alacağım ama markaya karar veremedim dün gece internetten kocişimlen baya inceledik ama yine bana bıraktı yarın sen bak gülüm ben geldiğimde karar vermiş ol hemen sipariş verelim dedi off yaaa chicco nun çok beğendik çok sağlam görünüyo ama sallanmıyor:çok üzgünüm:

ahanda bebişimin beşiği.dün aldık kocişle.yatagını ve uyku setini falan hepsini daha anca alabildik

Kızlar İnanmıyoruuuum SSASLAN almış bebişini kucağına. Maaşallah ne kadar da tatlı doyamadım bakmaya. Bir kaç gün bakamadım neler olmuş böyle. Benim daha çok var ama sıra bize geliyor artık yaşasın kaydirigubbakcemile2
Demircool çok güzel güle güle yatsın güzel kızın beşiğinde.

günaydın.kızlar birazdan kontrole gidicem dua edin ya içim çok tedirgin iyi geçsin.öpüyorum hepinizi...

günaydın kızlar demircool çok güzel bir beşik bu güle güle kullansın bebişin canım ayrıca çokta uyguna almışsın

canım ben kraft aldım park yatağı chicconunki gerçekten güzel ama sallanmaması büyük eksiklik bence

[asiye1985]günaydın.kızlar birazdan kontrole gidicem dua edin ya içim çok tedirgin iyi geçsin.öpüyorum hepinizi...
günaydın canım dualarımız senınle tedırgın olma bence bebegını goreceksın tadını cıkar hersey ıyı olur ınsallah...
kımse yokmu sıtede ya ses cıkmıyo kımseden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…