2009 Şubat Anneleri

koca göbüslerrrrrrrrr
güzel hamislerrrrrr uyudunuzmu naptiniz pc masasindaaa delikafadulden
ben artik kocaman göbüsümle pek rahat edemiyorum pc masasinda masaya degip duruyor benim koca göbüs kaydirigubbakcemile3 bu sandalyede beni daha nekadar tasicak bilmiyorum :roflol: doguma kadar kirilmazsa ne mutlu bana :eek: :roflol:

iyi geceler kızlar,bugün çok fazla katılamadım size,hem arkadaşlar vardı hemde kociş sürekli pc başındaydı bende ara ara baktım ama cvp yazacak kadar fırsatım olmadı.anca bizimki yatmaya karar verince alabildim:jeyyar:
dilekcim valla sıkma canını hepimiz aynıyız,hatta ben senin yazını görünce hemen benimkine okuttum oda ''inanmıyorum size ya,hepinizmi böylesiniz'' dedi güldü.napcaz biz sizinle birbirinizi gaza getirmeyin diyor,bende bizi anlayın yeter dedim.yakında benimkide karısı KK'ya üye olan erkekler kulubu kurcak bu gidişledelikafadulden,

iyi geceler kızlar,bugün çok fazla katılamadım size,hem arkadaşlar vardı hemde kociş sürekli pc başındaydı bende ara ara baktım ama cvp yazacak kadar fırsatım olmadı.anca bizimki yatmaya karar verince alabildim:jeyyar:
dilekcim valla sıkma canını hepimiz aynıyız,hatta ben senin yazını görünce hemen benimkine okuttum oda ''inanmıyorum size ya,hepinizmi böylesiniz'' dedi güldü.napcaz biz sizinle birbirinizi gaza getirmeyin diyor,bende bizi anlayın yeter dedim.yakında benimkide karısı KK'ya üye olan erkekler kulubu kurcak bu gidişledelikafadulden,

delikafadulden delikafadulden delikafadulden hosgeldin sekerimmmmm iyike yazdin haaa yoksa tropigimiz cürüyüp gidicekti
benimkide ayniiiii bu erkek milletinin hepsi ayni
gecen aylarda kalkti " bende yeni bi form acicam baslikta hamile karilarindan ceken erkekler "diye dediiiii :roflol:
yani imkanlari aslinda bi tropikde onlar acicaklar subat hamisleri kocalari diye :eek:klava: bütün gün bizi cekistirirlerdi heraldeeee ,ayol bunlar bizden beter :roflol:

ii akşamlar arkadaşlar ne zamandır girmiyorum ama iyiyim.düm kontrolüm vardı doğum tarihini belirledik 02-02-2009 olacak tabi bizimki acele etmezse.oğlum 2800 gr.olmuş

canım maşallah bebeğine hayırlısıyla doğumunda gerçekleşir inşallah

iyi geceler kızlar cimcimecim teşekkür butonu olmadığı için yazdıklarına teşekkür edemedim.bebeğimin hareketlerini takip ettim çok dikkatli bir şekilde elimin altına gelip orayı sivriltir gibi yapıyor sonrasında çekiyor sanırım bunu eliyle ya da dirseğiyle yapıyor ama çekerken pek hissedemedim eskisi değil annem çocuğun yeri daraldı normaldir diyor ama ben biraz kutluyumdur yarın da takip edeceğim olmazsa giderim doktora

ooo kızlar bugece kalabalığız aslıda niye az ses çıkıo pazar yorgunluğumu:)

ya bu arada cidden teşekkür butonlarının kalkması hiç hoş olmamış geri gelir heralde,ayrı ayrı teşekkür edemeyince ayıp etmiş gibi hissediyorum valla

ya bu bebek şekeri işini naptınız?? bu sitede bir topik buldum oldukça güzel şeyler de yapmış gören var mı aranızda?? napıcaz?? akıl verinnn..

kızlar iyi geceler hepinize inşallah kocaman göbüşümüzle ağrıyan belimiz sırtımızla,şişen parmaklarımızın sızısıyla uyuyamadığımızda bebişlerimizin hayali yetişir imdadımıza ve uyuyuveririz benim bu gece bu hayale çok ihtiyacım var zira çünkü ağrılarım bugün gene çok formunda.

iyi geceler kızlar cimcimecim teşekkür butonu olmadığı için yazdıklarına teşekkür edemedim.bebeğimin hareketlerini takip ettim çok dikkatli bir şekilde elimin altına gelip orayı sivriltir gibi yapıyor sonrasında çekiyor sanırım bunu eliyle ya da dirseğiyle yapıyor ama çekerken pek hissedemedim eskisi değil annem çocuğun yeri daraldı normaldir diyor ama ben biraz kutluyumdur yarın da takip edeceğim olmazsa giderim doktora

annenin dedigi gibi cnm yerleri daraldi ondandir
yarin güzel haberlerini bekliyoruz cnm sanada iyi uykular tatli rüyalar Şeniz

kızlar ya birşey soracağım yatmadan aklıma geldi bebişlerimize aldığımız yeni şeyleri yıkama konusunda annem gerek yok diyor ben de yıkayalım herkes yıkamış dedim arkadaşlardan yıkanmasa ne olur aranızda yıkamayan var mı

kızlar iyi geceler hepinize inşallah kocaman göbüşümüzle ağrıyan belimiz sırtımızla,şişen parmaklarımızın sızısıyla uyuyamadığımızda bebişlerimizin hayali yetişir imdadımıza ve uyuyuveririz benim bu gece bu hayale çok ihtiyacım var zira çünkü ağrılarım bugün gene çok formunda.

ins. iyi bi uyku cekersin cnm :emir_bebek:

kızlar ya birşey soracağım yatmadan aklıma geldi bebişlerimize aldığımız yeni şeyleri yıkama konusunda annem gerek yok diyor ben de yıkayalım herkes yıkamış dedim arkadaşlardan yıkanmasa ne olur aranızda yıkamayan var mı

canım benim yıkamadan olmazki onların cildi çok hassas.giysilerin üretildiği,paketlendiği atölyeleri bi düşünsene nasıl pislik vardır.ee sonuçta el değiyor tüm işlemlerinde,hadi üretim aşamasını geç mağazada bile bin türlü insan gelip elliyor.şahsen ben kendi giysilerimi bile ilk aldığımda sudan geçirip giyiyorum.aman sonuçta makina yıkıcak hayatım atıver gitsin:CüvCüv:

cnm mutlaka yikanip ütülenmesi gerek bebek esyalarinin
biz onlari yeni alsakta onlar magzada yere düsüyorlar arabalarinin yolun tozu dumani üstlerine siniyor
hijyenik olmasi icin en iyisi yika ve ütüle .....

Bebeğinizin çamaşırlarının yıkanması
Bebeğinizin tenine değmeden önce bütün giysilerin yıkanması gerekir. Giysilerin marka etiketlerini çıkarırsanız bebeğinizin cildinin tahriş olmasını önlersiniz. Bebeğinizin cildi için giysilerini yıkarken cildinin tahriş olmaması için çamaşır suyu ya da buna benzer deterjanlarla giysileri yıkamayın. Bebeğin hassas ten özellikleri ve bebek cildinin pH değeri göz önüne alınarak çamaşırlarını nazik programda özel hazırlanmış deterjan ve yumuşatıcılarla yıkamak, herhangi bir kimyasal temizlik maddesinin neden olacağı olumsuz etkileri yok eder veya minimumda tutarlar.

Bebek cildinde uygunsuz deterjan kullanımına bağlı kaşıntı, kızarıklık, ciltte beneklenme gibi yan etkiler oluşabileceği gibi yanlış deterjanla yıkanmış giysilerin giyilmesi bebek cildinde kontakt dermatit denen alerjik cilt reaksiyonuna neden olabilir. Bebek çamaşırları bu süre içinde diğer aile fertlerinin çamaşırlarıyla karıştırılmadan yıkanmalıdır. Çamaşırlarını kurutmanın en iyi ve en sağlıklı yolu, açık hava ve güneşte kurutmaktır. Giysileri radyatöre asmak ya da çamaşır kurutma makinesine atmak sağlıklı değildir.

canım benim yıkamadan olmazki onların cildi çok hassas.giysilerin üretildiği,paketlendiği atölyeleri bi düşünsene nasıl pislik vardır.ee sonuçta el değiyor tüm işlemlerinde,hadi üretim aşamasını geç mağazada bile bin türlü insan gelip elliyor.şahsen ben kendi giysilerimi bile ilk aldığımda sudan geçirip giyiyorum.aman sonuçta makina yıkıcak hayatım atıver gitsin:CüvCüv:

canım ya tulumudur zıbınıdır çorabıdır falan gibi şeyleri yıkandı ama nevresimini battaniyesini falan bir de annemin ördüğü şeyleri yıkamamıştık yıkatayım ben onları da sağolun kızlar hepiniz öpüldünüzŞeniz

cnm mutlaka yikanip ütülenmesi gerek bebek esyalarinin
biz onlari yeni alsakta onlar magzada yere düsüyorlar arabalarinin yolun tozu dumani üstlerine siniyor
hijyenik olmasi icin en iyisi yika ve ütüle .....

ya lütfen bu teşekkür butonunu koysunlar gene insan tepki vermeyince suçlu gb hissediyor kendini sağol cimcimecim dediğin gb hepsini yıkatayım

bende kactim kizlar uyumaya ders calisiyim dedim ama bir kac sayfa okudum uykum geldi iyice
pcden film ayarlarim simdi kendime söyle güzel bi türk filmi :)) bakarkende uyumaya calisirim ::)) sabah erken kalkiyoruz tuan krese gittigi icin onun giyceklerini hazirlamam gerek daha ... kociste uyuyor ev sessiz :KK43: dus odasindan citirti geliyor off korkuyorummmmm :KK43:((( olmazsa kocisi uyandiriyim hemen ben uyuyana kadar beklesin basimda :KK43:(

hepinize iyi geceler, tatli rüyalar

X