2009 Şubat Anneleri

ayyy inanmıyorum yaaaaa maşallah çınar bebege allah analı babalı büyütsünnnnnn.ilk bebegimiz

Gözünaydın canım ve geçmiş olsun bebeğiniz çok tatlışmış Allah bağışlasın ..Allahım bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin..sağlıklı bebeişlerimiz olsun ..(amin)

inanmıyorum yaa çok tatlı Allah bagıslasın rabbım bızede hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın

Canım göbüş gayet güzel görünüyo göbek deliğinin altındaki kırrmızımı çatlak napalım olcak okadarlık

yok canım oradaki kırmızılık oturma şeklimden dolayı oluşan kızarıklık, çatlak belime doğru o kısmı almadım, hoşuma gitmiyor

yalnız sibelin de eşi girmiş siteye rezil oldum be yaaawww, eşim duysa çok kızar eminim

neyse bebeği çok güzelmiş gerçekten, Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun, darısı başımıza :ecrin_bebek:

Ay ne güzel yaa. Allah hepimize nasip eder inşallah bebeğimizi kucağımıza almayı.Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah. İnanın şuanda ağllıyorum. Çok kötü oldum. Sibel sabretti ama bebeğine de kavuştu. Bende bazen isyan ediyorum hatta keşke daha bebek istemeseydim de diyorum ama çınarı görünce çok kötü oldum. Allah dan ben de çektiğm sıkıntılara karşılık böyle Emirimi görmek istiyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebeklerimizi.

saslancım Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın ya çok tatlı darısı bizim başımıza inşallah.

maşşallah çok tatlı,ay baktıkça inanamıyorum:)) allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza..:asigim:

vidicim sen de benim gb uyuyamadın galiba çok ağrtm var benim ya bacaklarım beni taşımıyor artık en son 107 dim daha tartılamıyorum kramplar beni bitiriyor

canım ben bugün çok fazla uyudum,dediğin gibi ağrılar yüzünden rahat yok valla,kilo tek başına dert değilki anacım ben 64üm yine aynı ağrılar(( hele ellerim,parmaklarımı kapatınca diğer elimle açmak zorunda kalıyorum

canım ya kıyamam benim de şişliklerim hat safhada hele de el parmaklarım resmen acıyor artık ama inşallah sonuç güzel olur da biz de bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda unuturuz bunları ve bol bol emzirerek bu kilolardan kurtuluruz

SSASLAN canım maşallah bebeğine allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah .Bakarken gözlerim doldu tüylerim ürperdi ne kadar güzel bir mucize Gözünüz aydın canım Darısı bizim başımıza .
İyi geceler kızlar şişlikler bende de başladı dr.uma sordum yapacak birşey yok olcak artık dedi umarım abartmaz benim ellerim zaten tombul iyice dolma gibi olmazlar inşallah

Son düzenleme:
valla şişsin ama böyle acımasın razıyım ben tombişliğe sabahları resmen işkence oluyor.tuzuda kestim ama banamısın demiyor ya.:1no2:
neyse kızlar ben yatayım artık,sabahlarsam yrn yine akşamı bulur kalkmam.hepinizi öpüyorum kocaman,iyi uykular. rüyamızdada bebişlerimzi görürüz inşallah:1hug:

valla ben tam uykum gelmiyene kadar yataga gitmiyecegim, cunku uykum gelmeden gittigimde daha cok uykum kaciyor, ve tam bir iskence oluyo bana, sabaha kadar dön , kalk, tabi tualet felan derken toplam 2-3 saat uyumak yetmiyo.Bende careyi tam uyku bastirinca yataga gitmekte buldum.Bakalim insallah ayni sekilde devam ederde duzenim bozulmaz yine.Herkese iyi geceler...

Slm kızlar çok uzun süredir pc deki arıza yüzünden nete giremiyordum anladığım kadarıyla sssaslan bebeğini kucağına almış allah sağlıklıa büyütmek nasip etsin daha neler oldu ben yokken başka doğum yapan var mı aramızda bana biri özet geçebilir mi hepinizi ve bebişlerinizi öptük bebiimle

günaydın 2009un en güzel annelerikaydirigubbakcemile5
haftalardır ilk kez uykumu alarak uyandım,gece sadece 2 kere wcye kalktım,nasıl oldu anlamadım ama çok güzel oldu.
ve çok acıktık oğluşla,şimdi babamızın tostumuzu hazırlamasını bekliozcokacimcoook havada bi o kadar güzel,belki kahvaltıdan sonra dolaşırız biraz

Günaydın cici anneler

SSASLAN canım allah bağışlasın allah sizlerle uzun sağlıklı güzel hayırlı ömürler versin çınar demir bebeğe... tabi o bizimde bebişimiz senle o heyecanı birlikte yaşadık... çok tatlı bir bebek tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini canım...

bu arada arkadaşlar gece uyku sorunu bendede var yalnız dikkat ettim bir gece uyuyabiliyorum bir gece uyuyamıyorum. gece sağa sola dönerken kemiklerimden resmen takır tukur sesler geliyor acıyor.allah sabır versin inşallah. bakalım doktorumuz erken alma durumu olursa 3 haftam kaldı tabi neslihanım erken gelmek istemezse....

günaydın arkadaşlarrrrrr
hava çok güzel bugün ya içim kıpır kıpır.oğlumla gezmeğe mi çıksam:))))

canım senin tıcker yanlışmı gösteriyor haftayı ?

ahh canim benim massallah cok tatli bi bebek :1rolleyes: gözünüz aydin
sasslancimm ilk baktigimda ayni sen annesinin kopyasi sanki
rabbim o güzel melege uzun ömür ,saglik versin ins. :Saruboceq:

güzel hamislerr günaydinn nereye kactiniz
ben bugün baya bi stressli uyandim kalktigimda oglum mutfaktaydi (korumaligin üstünden artik tek basina atliyabiliyor )girmis yumurtalari cikartmis bi kaci kirilmis , camasir makinasini acmis :1shok: , kahvalti yapmadan tüm cikolata paketini almis, dahada önemlisi benim demir hapimdan bir tanesini yemis ( pembe görünüyor disi cok sekerli bi demir hapi)
cok kizdim ama korkumdan ya baska bi ilac yutsaydida ben fark etmeden ciksaydi oradan ,bir sürü ilac bir sürü keskin bicak var mutfakta ödüm koptu sabah sabah

kizlarr bir tane demir hapini yemis tek cegregini birakmis ,tuana o bi zarar vermez saniyorum ama siz ne dersiniz hastaneyemi gitmeliyiz genede

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım demir hapının çok bi zararı olacağını sanmıyorum pek güçlü bi ilaç değil ama bence prospektüsünü bi oku istersen belki çocuklarında düşük dozda kullandığı bir ilaçtır eğer öyleyse için tamamen rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…