2009 Şubat Anneleri

ahh canim benim massallah cok tatli bi bebek :nazar: :1rolleyes: gözünüz aydin
sasslancimm ilk baktigimda ayni sen annesinin kopyasi sanki :emir_bebek:
rabbim o güzel melege uzun ömür ,saglik versin ins. :Saruboceq:

güzel hamislerr günaydinn nereye kactiniz
ben bugün baya bi stressli uyandim kalktigimda oglum mutfaktaydi (korumaligin üstünden artik tek basina atliyabiliyor )girmis yumurtalari cikartmis bi kaci kirilmis , camasir makinasini acmis :1shok: , kahvalti yapmadan tüm cikolata paketini almis, dahada önemlisi benim demir hapimdan bir tanesini yemis ( pembe görünüyor disi cok sekerli bi demir hapi)
cok kizdim ama korkumdan ya baska bi ilac yutsaydida ben fark etmeden ciksaydi oradan ,bir sürü ilac bir sürü keskin bicak var mutfakta ödüm koptu sabah sabah

kizlarr bir tane demir hapini yemis tek cegregini birakmis ,tuana o bi zarar vermez saniyorum ama siz ne dersiniz hastaneyemi gitmeliyiz genede

canım ben çok evhamlıyım kesin götürürdüm.yada doktoru bi arardım senin yerinde olsam.bir hap ta olsa çocuğun bünyesine ağır gelebilir.

süperrrr 10 yasindan kücükler kullanamiyormus biz hastaneye gidiyoruz kizlar :KK43:(

canım benim ya şükürki 1 tane yutmuş, bence telaş yapma ama ihmalde etme,gitmeden önce arayıp bi sor istersen belki gitmene gerek kalmaz.haberini bekliyoruz.

Günaydın kızlar yeni uyandım daha dün gece Çınar bebeği görünce hep onu düşündüm benimde göbüşümde öle bi bebek var yaa eşime de gösterdim bayıldı oda maşallah valla
YAlnız benim öksürük sorunum var ya sinir ediyo beni ayyy ben bu sabah ii kalkmadım ew almış başını gidiyo birri gelse açmam valla kapıyı:))))))) kaç gündür bir bardak bile kaldırmıyorum olacağı bu....
Cimcimecim korkulcak b durum yoktur ama sen rahat etmek için git bence de gtmşindir zaten nasıl olsa sizin orda yakındır gene dr bi koşu tuan la gidin gelin anacım iyi haberlerini bekliyoruz

kizlar hemen burdaki eczaneyi aradik tanidigimiz bi eczane adam ilacin adini ve tuanin yasini sordu bisey olmaz ama bol su icsin yoksa kabiz olur dedi
icim rahatladi simdi pesinde dolasiyorum su icsin diye :)))
cok korktum cok telaslandim iyike bi sorun olmaz dedi adam

cimcimem bişey olmaz inşallah demir hapı ne de olsa. Ama sen rahat edemeyeceksen yine de git istersen. Bi hastaneyi yada acili arayıp da sorabilirsin henüz gitmediysen.
Geçmiş olsun, ama artık tuan için tehlikeli olabilecek şeyleri onun ulaşamayacağı, yüksek yerlere kaldırmanın zamanı gelmiş:)

benim yazım gelmeden yazmışsın zaten:))) Çok geçmiş olsun canım. Süt ürünü yedir (yoğurt falan), çünkü hani bize demiri aldıktan önce ve sonra 1-2 saat süt ürünü yasakya demirin etkisini yok ettiği için o da işine yarayabilir...

geçmiş olsun cimcimecim bişeycik olmaz çünkü görümcemin kızıda çok kansız oda içiyo demir hapı 2 yıldır 5 yaşında içmeye başladı korkmana gerek yok tatlım..

merhaba herkese, seminerden geldim, iğrençti yaaa, sabah sabah saçmalıkları dinledim geldim

haftasonum rezil oldu yaa

neyse, cimcime ucuz atlatmışsınız içtiği hap başka bir şey de olabilirdi, dikkatli olun aman diyeyim

geçmiş olsun

anammm ne guzel ssaslanın bebeği yaaaa masallah masallah ne guzel kucağın aladı bebeğini gelsede aramıza yenıden detayları alsak merak edıyorum duygularını

selam kızlar
gündüz tam girdim bişeyler
yazacaktım batıklar aklıma geldi
babam da dışarı çıkmıştı ablamla operasyona giriştik
e ne de olsa bir yarın kaldı hazırlanmak için
yarın eşimin teyzeleri doğumdan önce bir görelim diye gelceklerdi
akşam anneanne hastalanmış onu hastaneye kaldırmışlar
teyzeler onun başında
aman valla cumaya bebişimi kucağıma alacağım hiç de kendimi üzemiycem
80 yaşına kadar yaşamış kadın için
gencecik teyzemi kaybettikten sonra çok boş geldi
bağırsağında problem varmış yoğun bakımdaymış fakat ne olduğu konusunda bilgi verebilen olmamış henüz

bebişiiiiiim 09 ben cuma doğuruyom kız senin haberin yok mu :))),
ilk şubat annesi benim

ha bu arada dönünce epidural sezeryan ile ilgili yazmaya çalışırım canlar

ssaslan ben okuyana kadar sen meleğini çoktaaann almışsın kucağına:sm_cool: resmini gördüm bebişin dünyalar tatlısı:nazar: çok sevindim allahım sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin sen fazlasıyla hakettin bu meleği ve bende çok heyecan yapmaya başladım senin doğurduğun saatte karşıyakada geziyoduk bilseydim daha önce okusaydım ziyaretinize mutlaka gelirdim en kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle..
bide doğum hikayeni merak ediyorum geç kalmadan yaz..

cimcimem bişey olmaz inşallah demir hapı ne de olsa. Ama sen rahat edemeyeceksen yine de git istersen. Bi hastaneyi yada acili arayıp da sorabilirsin henüz gitmediysen.
Geçmiş olsun, ama artık tuan için tehlikeli olabilecek şeyleri onun ulaşamayacağı, yüksek yerlere kaldırmanın zamanı gelmiş:)

saol hayatim herseyimizi zaten kaldirmistik tuan dünyaya geldiginde
mutfakta korumalik vardi giremiyordu ama artik oraya bile kendi basina girmeye basladi bide ilaclar buzdolabinda en yüksek rafda duruyor ama o gene hocker falan alip yetisebiliyor oralara
cok sükür ictigi sadece demir hapiydi ya baska bisey olsaydi düsünmek bile istemiyorum kafamçokkarıştı:1hug:

ssaslan oğlun çok güsel Allah bağışlasın gözün aydın ve gazan mübarek olsun canım

Gecmis olsun Cimcime, neyseki demir hapiymis arkadaslarin da deidigi gibi, Zaten kendide korkmustur bir daha yapmaz bence.

cimcime canım çok geçmiş olsun. Merak etme bir tane hapla bir şey olmaz.Sen yinede oğlunu gözünün önünden ayırma.

herkese merhabalar sibelin bebeği çok tatlı maşşallah yakında hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alacağız yavruarımızı cimcimecim sanada geçmiş olsun aman dikkat

herkese merhaba kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir cimcimecim geçmiş olsun dikkat etmek lazım çocukların ne yapacağı belli olmuyor işte neyseki bir tane içmiş.saslan da inşallah iyidir bebeği de çok tatlı ya.bugün antalyada çok gıcık bir hava var kapalı,yağmur yağmayacak ama yağacak olsa sırtım sızlardı şaban gibi hava durumunu bilirim azıcık kas romatizmasından dolayı.annem bugün hurçları yapıyor,öfffff kıl tüy beni sinir ediyor.kızlar biz doğum yaptığımızda eşimiz de izin kullanabilecek ya detaylı bilgisi olanlar var mı eskiden 3 günmüş ama şimdi 5 olmuş,ben eşime kullan dedim çünkü ilk günlerinde çocuğumun yanında olsun istiyorum onun kokusunu alsın paylaşımda bulunsunlar

slm kızlar
benim de internetim bozuktu Sibel'den haber var mı diye öldüm meraktan. maşallah bebeğine çok güzel. sanki hepimizin kardeşi doğum yapmış gibi sevindik değil mi? Türkiye'nin dört bir tarafındayız birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bebişler tanışmadan aramızda harika bir bağ oluşturdu. artık hiç kopmadan sağlıkla bebişlerimizi büyütmek dileğiyle...
darısı başımıza

X