2009 Şubat Anneleri

Canım aynısı benimde kırmızı kırmızı göbeğimin altında çatlamaya başlamış yeni fark ettim, umarım daha fazla olmaz.

Kızlar artık bebeğimin tekme atmadığını fark ettim sadece kendini geriyor, içimde oynadığını hissediyorum karnım geriliyor ama tekme atmıyor normalmidir artık:uhm:

bence normaldir canım artık yerleri daraldı benim bebişde atmıyor tekme baş aşağı durduğu için bazen ayakları galiba gaburgalarıma dayıyor

Canım ne güzel bıtırdın demek ıslerı...Ben halen calısıyorum ve halen ev ısı bebek kıyafetlerını yıkama hersey duruyor canım ancak subatta baslabılırım.
Umarım herhangi bir acıl durum olusmaz o zmana kadar ne zor yaa...

ah canım bilmezmiyim o derdi aslında bende ocağın 20 sine kadar çalışıcaktım ama işyerim sorun çıkardı bana krizi bahane ederek oyüzden bende doğum iznimi başlattım mecburen bebeğin kıyafetlerini filan zaten annem yıkamıştı ben çalıyordum ozaman çalışabilir raporumu almıştım ertesi gün ücretsiz izne çıkarıldım ve sigortamıda ödemiceklerdi bende hemen doğum iznimi başlattım boşver dayanabildiğin yere kadar çalış asıl izne bebişler doğunca ihtiyacımız olucak ben mesela çok üzülüyorum bebeğimi çok küçükken bırakmak zorunda kalacağım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Olsun uzulme canım yenıden ıse baslayacak olman ve yanında annenın de olması bebısıne annenın bakması da guzel. Bızde 4 aya kadar ben bakarım bellı bır dönemde ancak annemler bakar sonrası bakacaz caresıne offf sımdıden dusunmek bunları belirsizlik de zorr.
Bebısler kısmetlerıyle gelırlermıs hayırlısı bakalımm

ah canim ya sen cok fedakar bi annesin baksana bu kadar zorlanmana ragmen hayla calisiyorsun
ins. su son dönemlerin biraz rahat acisiz sancisiz gecer :Saruboceq: :teselli:

ayyy cimcimeee beni çok duygulandırdııınnnsenağlamasenağlama

ayy takdir edilmek ne güzel birşey teşekkür ederim, ama bütün anneler fedakar hepimiz çekiyoruz sıkıntı, yavrumuza birşey olmasın diye üzerine titriyoruz

inşallah onlar da bizim kıymetimizi bilirler vefalı hayırlı evlatlar olurlar, ben kızım için katlanıyorum evet çalışmaya, sırf onunla 2 hafta daha vakit geçirebileyim diye, ne yaşadığımı sizden iyi kimse anlayamaz, umarım kızım bizi hiiiçç üzmeden, anne ve babasının kıymetini bilir

senağlama

ayy vidiiii sizden korkulur vallahi, nasıl akıl etin hastaneyi aramayı, süper olmuş vallahi, bizlerin merak etmesi onun da hoşuna gitmiştir, ayy ne güzel oğluşu kollarında şimdi, darısı başımıza yaaa

bizler de o günleri görebilecek miyiz?

Allah 'ım ne büyük mutluluk....

demircool ellerine sağlık, çok şirin, Allah giydirmeyi de nasip etsin inşallah demek sen de böyle beceriler de var haaa

ben de öremiyorum amaaaaa, örülmüş ve hazır alıyorum, eşim de kızıp duruyor, sen de örsene bebeğe bişeyler diye

ama beceri yok olmuyor, çok isterdim kızıma kendi ellerimle bişeyler yapayım ama yetenek özürlüyüm ssanırım

yaaa ben de bugün baktım karnım gitgide inanılmaz boyutlara ulaştı daha doğuma 5hafta olduğuna göre daha da büyüyecek,,,,korkuyorum yaaa

bugün karnıma baktığımda göbeğimin alt sağ tarafında 3cm civarında 3 tane çatlak gördüm-tatlicadiarzu- canım sıkıldı, ,inşallah o çatlaklar çoğalmaz daha göbeğimin sol tarfaında çatlak oluşmamış çok şükür sağda başlamış, bol bol su içiyorum c vitamiin de bol alyorum ama fayda etmedi demek

krem falan kulanmıyorum yaa, sürmye üşeniyorum,offfkaydirigubbakcemile2

kiyamam ben sana biliyorum cnm sadece iki hafta icin tüm bu zorluklara katlandigini... :teselli: yoksa bu havada su halimizde ise gitmek cekilir cile degil
ben bile zor dayandim yarim gün kursa ilk baslarda sorun yoktu ama zaman gectikce baya zor oldu ,bi yandan tuan diger yandan kendi okulumun dersleri uyku nedir unutmustum sabahin 5 inde kalkmak sonra o buz gibi havada disariya cikmak .... bitiriyor insani.... düsün bide ben öglen geliyordum eve buna ragmen daha fazla yapamadim
bide sen tüm gün okuldasin ,benim gibi oturup ders dinlemiyorsun kac kisiye ders anlatiyorsun eve geliyorsun bide bir sürü is daha seni bekliyor :bbo:
Allah yardimcin olsun hayatim nekadar zor oldugunun farkindayim :teselli:
cok ev isi yapmamaya bak umarim su iki hafta su guibi gecer gider senin icin sonrada artik öglenlere aksamlara kadar uyu hakediyorsun valla :teselli:
ins. meleklerimizde annelerinin degerini anlarlar bizleri hic üzmezler

demircooll kiz senmi yaptin bunu :1shok: yoksa biyerden aldinda bizimi kandirmaya calsiiyorsun :jeyyar: cok güzelmisss massallah beceriklisin kizz
hani pasta sekerleri varya onlara benzemis bayildim keske bende becerebilseydim ama cok beceriksizim beeee :roflol:
biseyler yapmak istiyorum ama basini ve sonunu yapamiyorum tek ortasini yapabiliyorum

aybukecim valla burda iyce kardeş gibi olduk,hepinzi ayrı ayrı merak ediyorum inanki:)) inşallah bizlerde ssaslan gibi bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza..
çatlak konusunda da sanırım gerçekten olacağı varsa önüne geçilmiyor.ben 14 kilo aldım ama henüz yok inşallah son haftalarda da olmaz.ve bitek aklıma geldikçe zeytin yağı sürüyorum.doktor boşu boşuna kreme para verme onların hepsi para tuzağı demişti :S

demirciim patikte çok güzel olmuş,güle güle giydirmek nasip etsin,eline sağlık canım

kizlar ben koca göbüsümle uyumaya gidiyorum cok yoruldum bugün
hepinizi kocaman öpüyoruz
tatli rüyalar :)))

kızlaaarr uzun zamandır göbeğimin resmini göndermiyordum, bir bakın ve yorum yapın bakıyım kızımın beni soktuğu hale,,,,

ayy dayanamayacğım buraya da göndereceğim

işte kızım Ülkü Nisa nın yarattığı eser...

yani gece gece pijamalarımlayım ama kusura kalmayın artık:CüvCüv:

Canım göbüş gayet güzel görünüyo göbek deliğinin altındaki kırrmızımı çatlak napalım olcak okadarlık

Selamlar,
ben Sibel'in eşiyim, Sibel'in isteği üzerine bebişin ilk fotoğrafını eklemeye çalışıyorum. Umarım becerebilirim :)
Çınar Bebek 2970 gr ve 47 cm dünyaya geldi
Herkes keyifle kavuşsun bebeğine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…