kızlar benim çatlaklarım bu hafta oluştu karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı bebe yağı kullanıyorum sadece onuda fazla kullandım sayılmaz 3 aylıkken almıştım hala yarısı duruyor derinin esnekliği ve alınan kiloyla alakalı sanırım
Canım aynısı benimde kırmızı kırmızı göbeğimin altında çatlamaya başlamış yeni fark ettim, umarım daha fazla olmaz.
Kızlar artık bebeğimin tekme atmadığını fark ettim sadece kendini geriyor, içimde oynadığını hissediyorum karnım geriliyor ama tekme atmıyor normalmidir artık:uhm:
kızlar bugün hem yürüyüş olsun diye hemde alışveriş için semt pazarına gittim ay öldüm ama yürü yürü bitmedi eve geldim kızımın aşyalarını yerleştirdim kendim için aldığım piajama çamaşır filan onları yıkadım kurusunlar ütüleyip onlarıda çantaya yerleştiricem benim pek fazla bişeyim kalmadı bir gecelik alıcam birde kızıma nevresm takımı tabi en büyük şey temizlik onuda annemle halledicez artık
Canım ne güzel bıtırdın demek ıslerı...Ben halen calısıyorum ve halen ev ısı bebek kıyafetlerını yıkama hersey duruyor canım ancak subatta baslabılırım.
Umarım herhangi bir acıl durum olusmaz o zmana kadar ne zor yaa...
ah canım bilmezmiyim o derdi aslında bende ocağın 20 sine kadar çalışıcaktım ama işyerim sorun çıkardı bana krizi bahane ederek oyüzden bende doğum iznimi başlattım mecburen bebeğin kıyafetlerini filan zaten annem yıkamıştı ben çalıyordum ozaman çalışabilir raporumu almıştım ertesi gün ücretsiz izne çıkarıldım ve sigortamıda ödemiceklerdi bende hemen doğum iznimi başlattım boşver dayanabildiğin yere kadar çalış asıl izne bebişler doğunca ihtiyacımız olucak ben mesela çok üzülüyorum bebeğimi çok küçükken bırakmak zorunda kalacağım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ah canim ya sen cok fedakar bi annesin baksana bu kadar zorlanmana ragmen hayla calisiyorsun
ins. su son dönemlerin biraz rahat acisiz sancisiz gecer :Saruboceq: :teselli:
kızlar berru ya patik ördüm bugün nasıl olmuş ??
Çok şirin olmuş çok şeker, güle güle giydirirsin inşallah.
kızlar benim çatlaklarım bu hafta oluştu karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı bebe yağı kullanıyorum sadece onuda fazla kullandım sayılmaz 3 aylıkken almıştım hala yarısı duruyor derinin esnekliği ve alınan kiloyla alakalı sanırım
ayyy cimcimeee beni çok duygulandırdııınnnsenağlamasenağlama
ayy takdir edilmek ne güzel birşey teşekkür ederim, ama bütün anneler fedakar hepimiz çekiyoruz sıkıntı, yavrumuza birşey olmasın diye üzerine titriyoruz
inşallah onlar da bizim kıymetimizi bilirler vefalı hayırlı evlatlar olurlar, ben kızım için katlanıyorum evet çalışmaya, sırf onunla 2 hafta daha vakit geçirebileyim diye, ne yaşadığımı sizden iyi kimse anlayamaz, umarım kızım bizi hiiiçç üzmeden, anne ve babasının kıymetini bilir
senağlama