Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhabalar kızlar
iki gündür giremedim inananın bir saati geçiktir okuyorum maşallahınız var hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar
kızlar benimde var facebook isteyene verebilirim adresimi ben hepinizinkini istiyorum:roflol:
off şu sigara olayından bahsetmeyelim kızlar sormayın doğurur doğurmaz rahatla içicem bi tane hatta doğum masasında yakmayı planlıyorum bi tane yanına da bi neskafe süper olurdu o yorgunlukla:içelim:
kızlar geldim drdan
çok heyecanlıyız
bebişim 2670 gr olmuş
dr artık beklemeye gerek yok dedi
salı- çarşamba alalım
ablam yanımızdaydı bari 9 ocakta cuma günü olsun da 09.01.09 olsun doğum tarihi dedi
tamam cuma günü mübarek günde dedi dr
şaka gibi
saat 1de
sonra nstye bağladı sancılar çıktı ama braxton hicks bunlar dedi
bir tane 55lik bir tane 28lik bir tane 35lik 30dak. içinde
hatta bir tane bağlanmadan önce kasıldım dr bacaklarımın hareket kabiliyetini kontrol edip egzersizlerini yapıyor musun diye sorduğunda işte dedim hareketlerden sonra böyle kasılıyorum diye bir elledi baktı
ooo dedi maşallah bayağı sertleşiyo :)) ama çabuk gevşemeye başlıyor bu iyi dedi
günü verince e yavaş yavaş ev içinde kalkabilirsin dedi ama hemen oturacaksın gezmeyeceksin dedi
eşim atladı kalkınca kanama veya su gelişi olur mu diye
olabilir deyince o zaman biz kalkmayalım dedi
:)
p.tesi fethiyeye gidip çarşamba dönmek zorunda da - o yokken zaten ben kalkmaya cesaret edemem
perşembe güzel bir banyo için ve tartılmak amacıyla kalkıp geri yatacağım
cuma sabah 6 gibi güzel kahvaltını yap sonra birşey yemeden gel dedi
her ihtimale karşı p.tesi günü celestone da yapılacak
ihtiyacınız yok ama aklımızda soru işareti kalmasın dedi
cimcimecim maşallah bebişine senin de
vidicim inş. yavrucak hayırlısıyla atlatır da sen de iyi haberlerini verirsin bizlere
bir arkadaş da bel ağrısından bahsetmişti 3-4 gündür bende de yoğun şekilde var
özellikle kasılmaları takiben çok rahatsızlık veriyor
evet canım yaa
fakat artık mecburen daha fazla bekletemiyor
çünkü yalancı da olsa her kasılma dikişleri biraz daha zorluyor
bu da rahim ağzının zedelenmesine sebep oluyor
epidural sezeryan olacak dikişlerimi doğumda alacaklar
evet canım yaa
Canım bende ikiside var çalışmıyorum ama yinede gerekli olur diye düşündüm strerilizatör hem biberon ısıtıcı olarak kullanılıyor o yüzden daha da kullanışlı göğüs pompam da elektrikli ve pilli bunu tavsiye ederim heleki çalışıyorsan pilli olduğu için taşınması daha kolay pratikCanlar,
Bu biberonlar için sterilizatör cihazıi birde elektrikli yada manuel göğüs pompası özellikle calısan anne adayları için almamız gerekli mi sahi.Kullanışlımı acaba alanlarınız varmı paylasırsanız sevinirim.
Ohh cimcime maşşallah bebişine benim de kontrol ptesi bakalım benim ki ne kadar olmuşkizlar biz geldik doktorda hersey yolunda ...bebis 1 kilo 908 gr
ben gene 2 kilo 900gr almisim
nstde cok hafif sanci cikti kasilmalarda artik normal dedi doktorum
saslan geldimi doktora gidicekti oda ?
evet canım yaa
anammm yılın ilk çınarı 1 hafta sonra doğuyor..maşallah olsun ona...ay heyecanlandım...allah bir avazda kurtarsın..sağlıkla kucağına al inşallah..sen hastanedeyken asrın kadar yakışıklı kocana söyle bizi burda habersiz bırakmasın:))...bir yerlerden 2 satır sen ve bebekle ilgili haberleri veriversin...
Kızlar geceler kabus gibi gelliyor bana size de öylemi.
Saslan senin adına sevindim. Ne güzel bebeğini görmene 1 hafta kaldı. Onu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Galiba normal doğum yapacaksın. Sancı çekerken ne dua edersen kabul olur. Bizleri unutma.