2009 Şubat Anneleri

valla özellikle Tatoş u bende çok merak ediyorum...cimcime girer bugün de...tatoş nicedir yok ortalarda...inşallah bebiş de problem yoktur...kalp ameliyatı filan diyordu....siyami ersek e sevkettiler belki de...sadece buradan haberleşiyor olmamız çok kötü aslında....

canım annelerimizinde dengelerinin bozulduğu zamanlar oluyor...bazen bazı çocuklarını daha güçlü, diğerlerini ise daha mazlum ve ihtiyaç sahibi görebiliyorlar...ama elbette ki senin yanında olmak istiyordur...alıngan olma...ben annem gelsin hala istemiyorum ama artık benim de eşim ısrar ediyor...sırtımı anneme dayamak istemiyorum..bir de malum çocuk doğunca çokça fikir çatışmaları yaşayacağız...şimdiden düşünürken bile yoruluyorum...klasik anne tripleri olacak..biz seni eski usul yetiştirdik de bir yerinmi eksik kaldı diye başlayacak...yine de allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...herşey yoluna girer merak etme sakın...

slm kızlar nasılsınız dicem ama sanırım coğumuz aynı seylerı yasıyoruz gece kabusları mıde yanmaları sağda toplanmalar falan benım kontrolum 8 de ıdı ben bugun baska bır doktora daha gıdıcem bende karın ağrısı cok oluyo sızderde var dımı doktor normal dıyo herseye sınırlerım bozuldu artık bakalım bugunku ne dıcek bı yandanda ya kotu bısey derde kafamı karıstırırsa dıye kafam karısıyo aman beeee doğursakta sağ salım rahatlasak yaw

cnm benim cok üzüldüm :teselli: yarami destin senağlama bu konuda tek degilsin ayni sorun bendede var :teselli:
insanin ailesinden uzak olmasi üzüyor ama inan bana okadar cok sey yasadim ki annemle simdi iyike yanimda kimse yok diyorum ,istemiyorum kimseyi nasolsa herkez canan basinin caresine bakar diyorlar kayinpederim cicikayinvalidem haric hic kimse biseye ihtiyaciniz varmi diye sormuyor senağlama
herkez anca istemesini biliyor
düsünsene kiz kardeslerim bile abla nasilsin diye sormuyorlar senağlama onlarinda msni acik oldugu halde......
gecen gün oturdum agladim yaaa kiz kardesime yazdim cnm nasilsin diye abla suan isim var yazdi cikti kac ay oldu bi nasilsin diye sormadilar senağlama
hic kimseden bisey istemiyorum kendi ailem en azindan arasin arada sirada nasilsin diye sorsun ....
üzülmeyelim cnm bebislerimizi üzmeye degmez ama cnm benim anne annedir arkadaslarin dedigi gibi belki anneciginin o an moralleri bozuktu belki bi baska sorunu vardi
hic bir anne yavrusuna kiyamaz
yavrulari annelerine cok kötülük yapsa bile anneler onlari canlarindan cok severler
hersey yoluna girer cnm üzülme

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ağlayacam ama tutuyorum kendimi ailem ve çevremdeki herkes için geçerli bahaneler üretmeye çalışıyorum ahhh ahhh içimde neler var da neyse .... Kimseye birşey demiyorum artık

evet ya arkadaşlıklar fazla sanal kalıyor sadece buradan olunca
böyle günlerce merakta kalıp duruyoruz

bebisimde dün doktora gidicekti baya bi agrisi vardi dünden beri hic sesi cikmiyor
merak etmeye basladim ins iyidirler

cgdmabky cnm gecmis olsun bende henüz öyle agrilar yok
nezaman gidiyorsun doktora ? ins. doktorunun dedigi gibi normal sancilardir ? normalse bende niye hic sanci olmuyor (

kizlar aman dikkat edin kaymayin yollar gercekten baya buz tutmusdur ...yolun sonuna geldik sayilir :))

nestlecim cnm 41 masallah bebisine tosuncuk olmus :)) cnm benim nasil tombis tombis dogcak tam yanaklarindan sikilmalik :))

canım bu senin 2. bebeğin olduğundan önceki gebeliğinde zaten rahimin belirli bir esnekliğe ulaşmıştır
bizlerdeyse bu yeni bişey bence bunun etkisi olabilir

merhabalar temizlik yapıcaktım göya arkadaşım aradı arkadaşı çay içmeye çağarmış hadi sende gel diyor tabi temizlik filan unutuldu giyindim kuşandım çıkıcam birazdan yakın allahtan yoksa bu soğukta hiçbiryere çıkmazdım hasta olmak istemiyorum şu son zamanlarda

Kizlar benimde ablam ve yigenim ingiltereden ziyarete geldiler 1 haftadan beri burdalar ve ocak ayinin 5 ine tekrar dönucekler.Valla zamanimiz cok cabuk geciyo, tabi zaman gectikce daha da bir seviniyorum cunki zaman gecmek bilmiyodu artik.Yarin yilbasi eglencesine gidicez, bir lokalde eglence duzenleniyo.Peki sizler neler yapmayi dusunuyosunuz?Simdiden hepinizin yeni yilini kutluyorum.Gelecek seneye Allah ´in izni ile bebislerimiz sagsalim kucagimizda olucak ne guzel:)...

Kızlar şimdiden yeni yılınız kutlu olsun...krizsiz, sağlıklı ve mutlu bir yıl olur inşallah...bebeklerimiz de sağlıkla doğup, evlerimize neşe getirirler umarım...bu arada yeni yılda israil e de merhamet ve vicdan diliyorum...filistinli müslümanlara bu karda / kışta yapılan zulüm umarım bir an önce sona erer....haberlerde verilen görüntüler gerçekten beni mahvetti...bir karış toprak için yüzlerce bebek öldü...allahım sen insanoğlunu ıslah et yarabbim...

kızlar elimden geldiğince yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.bende fazla kasılma yok.hatta bebeği çok az hareket ediyor.nst ye girdiğimde kalp ritim çizgileri durgun çıkıyor.doktor dopplere gönderiyor oradada iyi çıkıyor.beyim karıştı.34 haftalık oldum.sizin bebeklerinde hareketleri azaldımı.ne yapmalıyım sizce.

kızlar merhabalar hatta benden günaydın:) dün bahsetmiştim arkadaşlar gelecek rahat giremem diye,arkadaşlar geldi ve malesef çok acil bi tlfnla gecenin bi vakti dönmek zorunda kaldılar.yani bizim yılbaşı planları falan yattı.neyse canım sağlık olsun.
bende sizler gibi aynı sıkıntıları yaşıyorum geceleri dün gece hiç ama hiç uyuyamadım sabah 8 de falan artık ağrı acı bi tarafa diyip sızmışım heralde daha yeni yeni uyanıyorum o yüzden.
dün gelen arkadaşlarımdan birisi ebe karnıma baktı ve artık miyadında gibi görünüyor olmuş bu dedi:) ve son ayda mutlaka 2 günde bir sağlık ocağında falan kalp atışlarını dinlet diye uyarıda bulundu.ben bebeğin hareketinde herhangi bi değişme hissetmediğim için içim rahat azalırsa falan yakın zaten giderim dedim ama son ay yaşadığımız stresten dolayı bebeğin kalp ritimlerinde değişme olabiliyormuş ve bu bebeğin sağlığı için çok önemliymiş.
bu arada arkadaşım aksarayda çalışıyor ve doğum ücretlerinden konuşuyorduk kız şok oldu burdaki fiyatları duyunca orda SSKlıya özelde normal doğum 80 YTl imiş.

bebişim09 şimdi okudum konundaki cvbını demek senin kızda aceleci davranmaya başlıyor ha.merak etme canım bekler 1-2 hafta daha üzmez annesini o

dodo06 canım senin özel msjın kapalı sanırım ordan msj atamadım sen muşta görev yapıyorum demiştin dimi yanlış hatırlamıyosam,merkezdemisin peki?

slm kızlar pc nin olduğu oda çok soğuk gece yazamadım o yüzden
sizler gibi bu ağrıların üzerine bende hasta olmayayım diye uğraşıyorum..

vidi evet canım yaaa sancılı geçiyor bizim son haftalar
arkadaşımın yarın 40 hafta bitiyor normalde doğumu 31 aralıktı ama bebekte hala tık yokmuş sancısı bile yokmuş o daha kötü :)) bi yandanda yarın doğmaz inşallah diyorum 12 den sonra doğursun yoksa benim bebe seninkinden 1 yaş büyük der o :))

vidicim senin oğlan uslandı herhalde o da erkenci gibi duruyordu ya bu ara iyisin sanırım dimi yani erken doğum tehdidi açısından diyorum diğer türlü rahatsızlıklar aşağı yukarı hepimizde var artık

bizim doktorun utrason aleti 4 boyutlu değil siyah beyaz pek bi şey anlayamıyorum ben c.tesi gittiğimizde kafası sağdaydı ayakları nerde bilmiyorum ama hep sağımdan vuruyor ayakları da mı kafasının yanında anlamadım ya gerçi sağımdan vurduğu bir yandan iyi soluma yatabiliyorum ama sağıma asla hemen vurmaya başlıyor bi de kızlar sabahları kalktığımda taa mideme kadar çıkmış oluyor sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…