2009 Şubat Anneleri

bu millet uyuyor galiba kaydirigubbakcemile bende gidiyimde biraz kestireyim bakalım.ay biraz dedim ama 1 e 2 ye kadar kalkamam hee lülülülülülü hadi bakalım gelince yazında gelen gitmesin ayol.yanlız kaldım korktum valla topikte :çok üzgünüm:

gunaydın canımm hihoyyytnasılsınn vala herkez uyuyor sanırım erkencıyız
ya ben bısı sorucam benım dun basım cok dondu ve gozlerm karardı tansıyon dustu sanırım bole bısı sende de oluyomu yada bılgın varmı:uhm:

gunaydın canımm hihoyyytnasılsınn vala herkez uyuyor sanırım erkencıyız
ya ben bısı sorucam benım dun basım cok dondu ve gozlerm karardı tansıyon dustu sanırım bole bısı sende de oluyomu yada bılgın varmı:uhm:

günaydın canım bende olmadı ama hamilelikte özellikle son zamanlarda tansiyonda böyle dengesizlikler olduğunu duymuştum, hatta dr um haftada 2 yada 3 kez ölçtür anormallik olursa beni ara demişti

Günaydın güzel şubat anneleri çok heyecanlıyım saat 10 da dr kontrolümüz var oğluşumu görücem bakalım ne kadar oldu tosunum

günaydın canım bende olmadı ama hamilelikte özellikle son zamanlarda tansiyonda böyle dengesizlikler olduğunu duymuştum, hatta dr um haftada 2 yada 3 kez ölçtür anormallik olursa beni ara demişti

saol canım bende hıc olmamıstı daha once en azından bılgım oldu tşk ederım a.s.
hayırlısı ıle gıt canım ınsallahh hayırlı guzel haberlerle donersın..

günaydın güzel hamişler ya ben sabahları kahvaltı sonrası 8,30-9,30 saatleri arasında adeta nöbet geçiriyorum ya midem bulanıyor,ateş, ter basıyor, sıkıntı geliyor resmen ölecek gibi oluyorum canımdan can gidiyor ya tam da bu sıralarda oğluşum da öyle bir hareketli oluyor ki sormayın acaba onun bu hareketlerinden dolayı mı ben rahatsızlanıyorum yoksa ben rahatsızlandığım için mi oğluşum hareketleniyor bayramdan beri 5 iş gününün 3ünde bu şikayetlerim oluyor artık yatar gibi koltuklara oturuyorum yüzüme, kafama soğuk sular serpiyorum geçene kadar kıvrım kıvrım kıvranıyorum bende mide yanması yerine bu olay mı oluyor acaba anlamıyorum ya niye böyle oluyor aranızda böyle rahatsızlanana var mı arkadaşlar

günaydın kızlar ayy sinirlerim tepemde yaa.dün akşam kaynanamla eşimin teyzesi geldi kalmaya bugün mobilyalar geliyo başında duracaklar adamların.ayy kadın herşeye karışıyo deli etti beni bende cvp verince bozuluyo.salonda kocaman koltuk var açılıyo orda yatın dedim bebeğin odasında da çekyat var açılsada küçük orada yatıcaz diye tutturdu rahat edemezsiniz dedim bebeğin odasında yatmamı istemiyomusun diyo üffffff deli oldum sinirden

günaydın kızlar ayy sinirlerim tepemde yaa.dün akşam kaynanamla eşimin teyzesi geldi kalmaya bugün mobilyalar geliyo başında duracaklar adamların.ayy kadın herşeye karışıyo deli etti beni bende cvp verince bozuluyo.salonda kocaman koltuk var açılıyo orda yatın dedim bebeğin odasında da çekyat var açılsada küçük orada yatıcaz diye tutturdu rahat edemezsiniz dedim bebeğin odasında yatmamı istemiyomusun diyo üffffff deli oldum sinirden

gunaydın canım allah yardımcın olsun vala hersey karısırlar senı ıyı anlıyorum ama sen germe geldını bebegını dusun sabır dıle hep..bız cvp verınce hemen bozulurlar kendılerı cokkonusunca bızım alınıp alınmayacagımızı dusunmezler amaa..kötükedihüso boşverrr takmaa bebegını getır aklınaa duyma dedıklerını kötükedihüso:eek:klava:

Günaydın kızlar,
Dünden beridir deprem oluyor biraz önce yine oldu beşik gibi sallanıyoz allah hayırlara cıkarsın.Umarım böyle hep fazla şiddetli olmadan geçer sürekli.Buirası 1.derece deprem bölgesi bende denizliye geldiğimde öğrendim.

artık öle yapıcam canım bebeğim için.reklamlarda bi çift bebeklerini ortalarına almış seviyolar ayy yaa diyo bebek hiç ortada yatarmıymış öldürecekler diyo.bizimde en büyük hayalimiz eşimle yanımıza yatırır severiz diyoruz ayy habire laf sokuyo.bide bu kadın çok modern kokoş biri cahil falanda deil ama kaynana işte kaynıyoooooo

Günaydın kızlar,
Dünden beridir deprem oluyor biraz önce yine oldu beşik gibi sallanıyoz allah hayırlara cıkarsın.Umarım böyle hep fazla şiddetli olmadan geçer sürekli.Buirası 1.derece deprem bölgesi bende denizliye geldiğimde öğrendim.

gecmıs olsun canımm..bole ara ara kucuk olması dedıgın gıbı ıyı ınş. bole olur kı fay hatları kırılırr..:teselli: hepımız allah emenattt

günaydın kızlar. dün doktora gittik. kızım 1,750 gr olmuş maşallah.. her şey yolundaymış artık 2 haftada bir gidecekmişim kontrole

günaydın güzel hamişler ya ben sabahları kahvaltı sonrası 8,30-9,30 saatleri arasında adeta nöbet geçiriyorum ya midem bulanıyor,ateş, ter basıyor, sıkıntı geliyor resmen ölecek gibi oluyorum canımdan can gidiyor ya tam da bu sıralarda oğluşum da öyle bir hareketli oluyor ki sormayın acaba onun bu hareketlerinden dolayı mı ben rahatsızlanıyorum yoksa ben rahatsızlandığım için mi oğluşum hareketleniyor bayramdan beri 5 iş gününün 3ünde bu şikayetlerim oluyor artık yatar gibi koltuklara oturuyorum yüzüme, kafama soğuk sular serpiyorum geçene kadar kıvrım kıvrım kıvranıyorum bende mide yanması yerine bu olay mı oluyor acaba anlamıyorum ya niye böyle oluyor aranızda böyle rahatsızlanana var mı arkadaşlar

Canım benim nasılsın...
Depremi sizde hissediyormusunuz...
Mide bulantılarım oluyo arada benimde mutlaka.
Canım bende dün çok kötüydüm.Moralim sıfırdı nedenide yok aslında kendimi dün çok kötü hissediyordum.Bugün biraz daha iyiyim sanırım.
Kendi kendime moral vermeye calısıyorum.
Aksamları bazen bebek çok hareketli olunca psikolojim bozuluyor neden bilmiyorum acaba benim bi doktoramı gözükmem gerek.

Günaydın Canım öncelikle geçmiş olsun 2 gündür aynı şeyler bana da oluyor bende normal heralde böyle şeyler diye düşünüyorum. Sende çok takam kafana. Hatta mide problemleri bu haftalarda çıkarmış.

artık öle yapıcam canım bebeğim için.reklamlarda bi çift bebeklerini ortalarına almış seviyolar ayy yaa diyo bebek hiç ortada yatarmıymış öldürecekler diyo.bizimde en büyük hayalimiz eşimle yanımıza yatırır severiz diyoruz ayy habire laf sokuyo.bide bu kadın çok modern kokoş biri cahil falanda deil ama kaynana işte kaynıyoooooo

ya en ıyısı bıleee kotu kardeşım yaa..kıskanıyorlar ogullarını bızden bu bır gercek dusunuyorum ben oglum buyunce naparım acaba dıye am laf sokmam bole yaa ben suan bıle bısı yapmadan once ya bana yapılsa dıyorum vsvs ama bu kaynanalar sorunlukötükedihüso takmayalım dıyoruz ama bılıyorum kı olmuyorrr.bızım annelerımız kocalarımıza laf soksalar ole habıre acaba naparlardı o zaman bızım kadra sabırlı olabılırlermıydı:uhm:kötükedihüso

günaydın kızlar. dün doktora gittik. kızım 1,750 gr olmuş maşallah.. her şey yolundaymış artık 2 haftada bir gidecekmişim kontrole

Maşallah canım kızınaa.:nazar:Bende geçen hafta gitmistim 31.haftamda aynı kiloda bebişlerimiz
Bende 3.hafta sonra gideceğim işallah.

Canım benim nasılsın...
Depremi sizde hissediyormusunuz...
Mide bulantılarım oluyo arada benimde mutlaka.
Canım bende dün çok kötüydüm.Moralim sıfırdı nedenide yok aslında kendimi dün çok kötü hissediyordum.Bugün biraz daha iyiyim sanırım.
Kendi kendime moral vermeye calısıyorum.
Aksamları bazen bebek çok hareketli olunca psikolojim bozuluyor neden bilmiyorum acaba benim bi doktoramı gözükmem gerek.

teşekkür ederim canım sabah problemlerim olmasa çok daha iyi olacağız ama ne diyelim iyiyiz çok şükür rennie iyi geleyor dediler ben de hapını kullandım bir gün ama nafile onun da faydası olmadı çok uzun sürdü ya sıkıldım artık ben bu hamilelikten (Allah'ım yanlış anlama ne olur) depremi biz hiç hissetmedik dün akşam görümcem aradı ondan duyduk biz de inşallah böyle küçük sarsıntılarla kalır canım ya tam da kış günü Allah büyüğünden sakınsın
Günaydın Canım öncelikle geçmiş olsun 2 gündür aynı şeyler bana da oluyor bende normal heralde böyle şeyler diye düşünüyorum. Sende çok takam kafana. Hatta mide problemleri bu haftalarda çıkarmış.

sağolasın canım sana da geçmiş olsun ben de normal diye düşünmüştüm ama 2 haftadır 6-7 olunca korkmaya başladım bu gidişimde doktoruma soracağım ama bakalım ne diyecek saat 8,30 a yaklaştımı korkmaya başlıyorum ya geçer inşallah kafamçokkarıştı

kızlar günaydın....ya bende ki bu psikolojik gelgitleri ne yapacağız????bazen kendimi acayip mutsuz hissediyorum...allahın gücüne gitmesin nasıl yaptım ben bu çocuğu, deli miyim diyorum...mis gibi eşimle ikimiz rahat rahat yaşayıp gidecektik diyorum...sonra alıyor beni bir endişe...çocuk büyüdükçe derdi de büyüyecek...nasıl otorite kurucam, nasıl onu kötülüklerden koruycam diye...valla bu aralar pek çalkantılıyım...doğurucan, bebeği görünce geçer diyor herkes...ya geçmezse???

bende de mide yanması oluyor bende talcid içiyorum dayanamazsam ama anlık bir çözüm getiriyor her gün olmuyor mide yanmalarım ama oluncada çok rahatsız ediyor böyle kulaklarıma kadar ateş vuruyor

kızlar günaydın....ya bende ki bu psikolojik gelgitleri ne yapacağız????bazen kendimi acayip mutsuz hissediyorum...allahın gücüne gitmesin nasıl yaptım ben bu çocuğu, deli miyim diyorum...mis gibi eşimle ikimiz rahat rahat yaşayıp gidecektik diyorum...sonra alıyor beni bir endişe...çocuk büyüdükçe derdi de büyüyecek...nasıl otorite kurucam, nasıl onu kötülüklerden koruycam diye...valla bu aralar pek çalkantılıyım...doğurucan, bebeği görünce geçer diyor herkes...ya geçmezse???

canım öyle olumsuz düşünme yani bu dönemde bunun gibi çalkantılar yaşamamız olağan ama çok abartırsan Allah korusun doğum sonrası depresyonu falan olur dikkat et annesi bebişin için mutlu ol düşün ki hayatta bu kadar senin olan hiç birşey olmadı senin her tebessümünle tebessüm ediyor o melek dimi

X