2009 Şubat Anneleri

ewet şuan üretilen klimalar çok avantajlı,üstelik eskisi gibi bakteri tutma,astıma sebep olma gibi problemleride çözdüler,bi çoğuda A sınıfı

Iısnma konusu bizde de berbat geçen kış biz burada değildik :))) komşularım 400 falan ödemişler ben biraz tepe de oturuyorumda şimdi de annemdeyim ama bebekte mecburen evimde olucam klimada var ikisine yakıcaz mecburen
Ama bi akrabamız gündüz klima ve ufoyla ısınmışlar gece de kombi 130 ytl elektrik ,155 ytl doğalgaz gelmiş .

saol canısı az az alıyom zaten günlük kullanacağım kadar,toplu alınca evde ne olduğunu unutup bozuyorum sonra:eek: kocişte her seferinde söylene söylene dolabı temizliyonaniknanik

bende çalıştığım için ne olduğunu unutup bozuyorum geçenlerde karalahana ve karnıbahar bozmuşum kokusu 1 ay geçmedi dolaptan günlerce sildim havalandırdım şimdi yeni yeni gitti çok şükür senin kocişte tertipliymiş maaşallah ooo benimki dolap küf tutsa ilgilenmez yiyeceğini alır gerisi kalır :KK70:

Iısnma konusu bizde de berbat geçen kış biz burada değildik :))) komşularım 400 falan ödemişler ben biraz tepe de oturuyorumda şimdi de annemdeyim ama bebekte mecburen evimde olucam klimada var ikisine yakıcaz mecburen
Ama bi akrabamız gündüz klima ve ufoyla ısınmışlar gece de kombi 130 ytl elektrik ,155 ytl doğalgaz gelmiş .

benim evde teras katı ve han gibi kocaman zor ısınacak gibi duruyor aslında şömine var oturduğum odada ama bacayı iptal etmişler yansa onu yakardım romantik romantik :KK70: Ocaktan sonra doğalgaza indirim yapılcakmış ama %10 yapsa yine de zararı karşılamaz geçen sene ben sonuna kadar dayardım kombiyi 200 YTL'den fazla gelmedi yandık valla bu sene klima ya da ufo almak lazım ama ufo havayı kurutmazmı ki

bende çalıştığım için ne olduğunu unutup bozuyorum geçenlerde karalahana ve karnıbahar bozmuşum kokusu 1 ay geçmedi dolaptan günlerce sildim havalandırdım şimdi yeni yeni gitti çok şükür senin kocişte tertipliymiş maaşallah ooo benimki dolap küf tutsa ilgilenmez yiyeceğini alır gerisi kalır :KK70:

biliyo huyumuda ondan bakıyor:) ya her seferinde söz veriyorum 'aşkım söz bu sefer hepsini bozmadan bi hafta içinde tüketcem' diyorum ama ne oluyosa mutlaka arada gözden kaçan bişey oluyor.bizimkide artık bana toplu alışveriş yapmıo:KK43:( yürümüş olursun hergün canın ne istiosa git onu al diyo.ama işte bikaçgün canım çıkmak istemeyince makarnaya talim edioz.Allahtan sesi çıkmıo önüne kahvaltı koysam yiyiyor kociş.canım benim yaa:asigim:

yok yaa benimki de öyle bazen limon küfleniyo işte mevsiminde domatesin kenarı çürüyo ya da kıvırcık falan biraz çürümüş gibi olsa hemen bakar sölene sölene çıkarır tezgaha koyar sonra aşkım ilk önce bunları tüketelim bak böle olmuş şöle olmuş...ben de hemen kowuyorum..burası benim senin yerin değil mutfak derim...:mymeka::mymeka:
tamam haklı ama karıştığında sinir oluyorum..kendimi sulu hissediyorum heralde ona çatıyorum bu yüzden....

biliyo huyumuda ondan bakıyor:) ya her seferinde söz veriyorum 'aşkım söz bu sefer hepsini bozmadan bi hafta içinde tüketcem' diyorum ama ne oluyosa mutlaka arada gözden kaçan bişey oluyor.bizimkide artık bana toplu alışveriş yapmıo:KK43:( yürümüş olursun hergün canın ne istiosa git onu al diyo.ama işte bikaçgün canım çıkmak istemeyince makarnaya talim edioz.Allahtan sesi çıkmıo önüne kahvaltı koysam yiyiyor kociş.canım benim yaa:asigim:

ay sağolsun yaaa benimki sulu yemek sulu yemek diye başımın etini yer doymuyormuş öyle kuru kuru yiyince bir kaç zamandır evde yemiyor bende rahatım :jeyyar:

benim kocişim pasaklı akşam evin halini bir görseniz ayyy savaş alanı pantolon biryerde çorap biryerde bende peşinden koştur babam koştur idare ediyos bir şekilde bi öğretemedim adama tertibi düzeni

ya bide kızlar benim adam benimle birlikte kilo alıyo durumumuz çok feci yani,diyorum ona bak benimki geçici biçoğunu doğumda vercem zaten diye.ama bizimkinin hiç bir çabası yok sanki benimle yarışıo,bide her akşam yemekten sonra bundan sonra az yicem,sadece salata yicem diyo ama dikkat edin yemekten sonra önce demio bunu.bende kıyamıyorum yeme diyemiom:KK43:( nolcak böylede bilmiyorum.

gunaydın kızlar daah kımse yok sanırım bugun acılısı ben yapıyorumm herhaldee..hihoyyyt,

sınırlerım cok bozuk sızınle paylasmka ıstedım belkı buyuk bırsey deıl ama herseye alınır oldum:kızgın: dun aksam kaynanam dedıkı ben uykuyu sevıyorum dıye ızıne ayrılınca doguma kadar evde uykuya alısınca ben korkuyorum bebek ıcın gece kalkabılecekmısın dıye emzırmek ıcın kalkamıyacagımı dusunuyor..bende dedım uykutu secmekle uykunun ağır olması tamemen farklı seyler..hem sende annesın 3 tane dogurmussun bak sen daha ıyı bılırsın.hadı ben duymadım oglundamı duymucak sankı dedım..bısı demedı sonra..:jeyyar:senağlama
gece uyuyamadm bıle sınırden cok alındım kızıyorum kendıme hassaslastıgım ıcın aama olmuyr işte nefret edıyrum bole yapınca ondan :kızgın:Çok üzgünüm çoook
sızınle paylasmak ıstedım sadece :eek:

aman canım taktığın şeye bak allah aşkınaa. size kendi kaynanamın dediklerini anlatıimde görün bari.
daha önce gördügü rüyayı anlattı.benim bebeğim doğmuş.kaynanada bana bebek nerde diye sormuş.bende odanın ortasında yayılan oyuncakların arasından bir küçük kutuyu alarak işte bunun içinde demişim.oda çok üzülmüş.kalkmış uykusundan sabaha kadar uyuyamamış ağlamaktan.bayramda anlatıyo işte böyle böyle oldu.sen bakamicaksın galiba bu çocuğa.burda dogur sonra bana bırakıp git ben bakarım ona dedi.bende sinirlendim ama dalga geçer gibi nereni emziricen dedim.görümce atladı ordan süt anne tutarız diye.
bende daha sinirlendim.ama moralimi bozmadan olmaz yawrumu kimselere veremem canımın içini kendim güüüüülll gibi bakarım kimseye muhtaç etmem dedim.konuşamadı kimse
allahım sen sabır ver.hiç denicek laflarmı bunlar dogurucak kadına.ama allaha havalediyorum.sonuçta benim şeyimden çıkıcak :lepi: ve benim olacak.dış kapının mandalları onlar kötükedihüso

ya bide kızlar benim adam benimle birlikte kilo alıyo durumumuz çok feci yani,diyorum ona bak benimki geçici biçoğunu doğumda vercem zaten diye.ama bizimkinin hiç bir çabası yok sanki benimle yarışıo,bide her akşam yemekten sonra bundan sonra az yicem,sadece salata yicem diyo ama dikkat edin yemekten sonra önce demio bunu.bende kıyamıyorum yeme diyemiom:KK43:( nolcak böylede bilmiyorum.

burdan bakınca baskül ailesi olcakmışsınız gibi gözüküyor.kaydirigubbakcemile3

aman canım taktığın şeye bak allah aşkınaa. size kendi kaynanamın dediklerini anlatıimde görün bari.
daha önce gördügü rüyayı anlattı.benim bebeğim doğmuş.kaynanada bana bebek nerde diye sormuş.bende odanın ortasında yayılan oyuncakların arasından bir küçük kutuyu alarak işte bunun içinde demişim.oda çok üzülmüş.kalkmış uykusundan sabaha kadar uyuyamamış ağlamaktan.bayramda anlatıyo işte böyle böyle oldu.sen bakamicaksın galiba bu çocuğa.burda dogur sonra bana bırakıp git ben bakarım ona dedi.bende sinirlendim ama dalga geçer gibi nereni emziricen dedim.görümce atladı ordan süt anne tutarız diye.
bende daha sinirlendim.ama moralimi bozmadan olmaz yawrumu kimselere veremem canımın içini kendim güüüüülll gibi bakarım kimseye muhtaç etmem dedim.konuşamadı kimse
allahım sen sabır ver.hiç denicek laflarmı bunlar dogurucak kadına.ama allaha havalediyorum.sonuçta benim şeyimden çıkıcak :lepi: ve benim olacak.dış kapının mandalları onlar kötükedihüso

kalbi o kadar temizmiymiş onun rüyasında görüp hüküm verebilecek kadar Allah sabır versin yaaa size ne hastalar var dünyada kimseye saramamış gelip çatıcak hamile kadını buluyor

benim evde teras katı ve han gibi kocaman zor ısınacak gibi duruyor aslında şömine var oturduğum odada ama bacayı iptal etmişler yansa onu yakardım romantik romantik :KK70: Ocaktan sonra doğalgaza indirim yapılcakmış ama %10 yapsa yine de zararı karşılamaz geçen sene ben sonuna kadar dayardım kombiyi 200 YTL'den fazla gelmedi yandık valla bu sene klima ya da ufo almak lazım ama ufo havayı kurutmazmı ki
Al benden de o kadar bir de benim 4 cephede boş 4.kat ve üzerim teras yak yak havayı ısıtıyoruz valla ısınsam üzülmücem verdiğim paraya :teselli:kalorifer bile kurutuyor havayı üzerlerine ıslak havlu falan koyup kuruyan havayı nemlendiricez yada nem cihazı alıcaz

haklısın canım,takmayın walla hiç kafanıza .Ay inanmıyorum bunlara ya nasıl böyle konuşma cesareti buluyorlar,hayır hiçmi düşünmüyorlar bu kadın senin torununu canının bi parçasını taşıyor,üzülüp sıkılmaması lazım diye:tomato:
bizimkilerde 40ı çıktıktan sonra bebkle seni amasyaya götürelim 1-2 ayda orda kalırsın falan diyolardı,yani ben rahatsızlık duymuyorum bizimkilerden ama kocişi burda yalnız bırakmak istemiyorum,hemen adamın üstüne attım lafı ben gelirimde emre bizi o kadar uzun yollamazki dayanamaz dedimsırnaşık şey kocişte gözüme baktı tabi tabi çok uzun olmaz bikaç hafta diyebildi:)))

valla kızlar ufo işini eşim araştırıyor...fiyatı da makul, elektrik tüketimi de deniyor ama bilemem tabi..bir handikapı var..yakınca çok güzel de, kapatır kapatmaz hemen soğuyor oda...bebekler doğduktan sonra nerden baksanız 3 ay daha ne var ne yoksa yakmamız lazım evde...bi de veletleri üşütüp de iyice delirmeyeleim...klima da ufo da havayı kurutabilir evet..ama zaten çoğunuz nemlendirme makinesi almıştınız..ben de peteklerin üzerine tasla su koyacağım...böylece çözmüş oluruz bu işi de....

bugün formda diilsiniz bakıyorum kızlar hadi biraz hareket lütfen KK yönetiminden madalya alıcak bu topic ona göre

valla kızlar ufo işini eşim araştırıyor...fiyatı da makul, elektrik tüketimi de deniyor ama bilemem tabi..bir handikapı var..yakınca çok güzel de, kapatır kapatmaz hemen soğuyor oda...bebekler doğduktan sonra nerden baksanız 3 ay daha ne var ne yoksa yakmamız lazım evde...bi de veletleri üşütüp de iyice delirmeyeleim...klima da ufo da havayı kurutabilir evet..ama zaten çoğunuz nemlendirme makinesi almıştınız..ben de peteklerin üzerine tasla su koyacağım...böylece çözmüş oluruz bu işi de....

ben nemlendirme makinesi almadım ama peteklerin üzerine su koyma fikri gerçekten çok güzel hiç düşünmemiştim bunu...

kızlar ufoları falan sordunuzmu hiç? bizim arkadaşlar akrabalar hep ufo almışlar,çok güzel ısıtıyor ama tabi ne kadar tüketiyo bilmiyorum,onlarda faturaları bekliyorlar karşılaştırmak için

canım başlık acmıstım ben elektrikle ısınan varmı diye.varmıs baya ama faturadan haberleri yok.bizde aldık bizde fatırayı bekliyoruz.napıcaz bilmiyorum

X