- 30 Temmuz 2008
- 238
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun demircool
e artık olmuş armutlar dökülüyor :))
hayırlısıyla doğsunlar da
kizlar yaa tam mutfaga gittim islerime baslicaktim bu defada migdeme agrilar girdi migde bulantisiyla beraber ... napiyim ben simdi ?
evet vidicim ya bizim armut erken hasat :)
hakikaten cimcimecim ya
yiyebiliyosun artık diye fazla mı yüklendin acaba
bir de parasetamolden bahsetmiştin onu aldıysan o dokunmuş olabilir
Vidi sağol valla durup durup bana ter bastırıyorsun onlar belki de ilk hafta doğuracak olanlardır ve sezeryandırlar 15 gün önce almışlardır bebeği diyip kendimizi avutalımbiz şubat sonuyuz yaa içim biraz rahat o konuda :CüvCüv:kızlar aralığın 22si ve ocak annelerinde 6 kişi doğurmuş bile.ocak ortasında bizdende olur heralde doğurmuş olanlar
Vidi sağol valla durup durup bana ter bastırıyorsun onlar belki de ilk hafta doğuracak olanlardır ve sezeryandırlar 15 gün önce almışlardır bebeği diyip kendimizi avutalımbiz şubat sonuyuz yaa içim biraz rahat o konuda :CüvCüv:
cnm sende öyle düsünüyormusun ? ben sanki en son ben dogurcakmisim subat annelerinden tek ben kalicakmisim gibi geliyor hepiniz dogururmussunuz bende tek basima girip subat annelerine yazarmisim
-kizlar benn iyim bugünde doguramadim diye :roflol:
bizden sonra olan varmi daha yoksa en son bizmi siradayiz ?a.s.
iyi akşamlar herkese morelim çok bozuk biliyosunuz ben 5 hafta daha çalışabilir raporu almıştım ve dün işyerine verdim ocağın sonu gibide izne ayrılıcaktım işler çok kötü durgun ücretsiz izin söylentisi vardı ama bana müdür ne kadar geç çıkarsan doğum iznine okadar senin için iyi doğumdan sonra bebeğinle daha fazla zaman geçirirsin dediği için gönül rahatlığıyla çalışabilir raporunu almıştım nasıl olsa durumumu biliyor beni idare eder diye ama bu akşam izne çıkartıldım yılbaşına kadar evdeyim hatta belki yılbaşından sonra bile hem bu ay tam maaş alamıcam en kötüsüde sigortamda yatmıcak ve doğumdan sonra paramı alırken ssk bana sorun çıkartırmı çok korkuyorum muhasebeyle konuştum benim için araştırıcak ama gerçekten zoruma gitti hem söylenip hemde böyle davranılması
iyi akşamlar herkese morelim çok bozuk biliyosunuz ben 5 hafta daha çalışabilir raporu almıştım ve dün işyerine verdim ocağın sonu gibide izne ayrılıcaktım işler çok kötü durgun ücretsiz izin söylentisi vardı ama bana müdür ne kadar geç çıkarsan doğum iznine okadar senin için iyi doğumdan sonra bebeğinle daha fazla zaman geçirirsin dediği için gönül rahatlığıyla çalışabilir raporunu almıştım nasıl olsa durumumu biliyor beni idare eder diye ama bu akşam izne çıkartıldım yılbaşına kadar evdeyim hatta belki yılbaşından sonra bile hem bu ay tam maaş alamıcam en kötüsüde sigortamda yatmıcak ve doğumdan sonra paramı alırken ssk bana sorun çıkartırmı çok korkuyorum muhasebeyle konuştum benim için araştırıcak ama gerçekten zoruma gitti hem söylenip hemde böyle davranılması