2009 Şubat Anneleri

tşkr ederım arkadaslar ne bılım ıster ıstemez dusunmeye baslamıstımama normal oldugunu duymak rahatlattı benı..sağolun.herhalde son ayda daha hızlı kılo alırlarr inşallah

kızlar geçen perşembe ki maratonumu biliyorsunuz...çok şükür birşey çıkmadan dönmüştüm...ancak cuma sabahı çamaşır toplarken aniden sol kasığımdan sol dizime kadar vuran, yürütmeyen, hareket ettirmeyen çok acı veren bir sancı geçirdim...evde yalnızdım ve acayip panikledim...olduğum yerde 15 dakika kalakaldım...neyse o günü yatarak geçirdim...cumartesi günü bu kez acaba problem böbrekmi diyerekten ürolojiye gittim...idrar tahlili, kültürü ve üriner sistem ultrasonu çekildi...tahlilde bir şey çıkmadı...kültür ve ultarson yarın...tekrar aynı sancıyı yaşamadım..yalnız kızlar benim bebeğin hareketlerinde değişiklik var..artık yer değiştirmiyor / kendini bir yere toplamıyor...sabit yerinde küçük vurma hareketleri yapıyor...hani ilk hissetmeye başladığımız günlerdeki gibi hissediyorum hareketlerini...acaba yeri daraldı diye mi iyice...32. haftama girdim bugün...perşembe nst ye girmiştim..birşey olsa ortaya çıkardı herhalde....doğurana kadar bitmeyecek bu endişe anlaşıldı...

ne garip çelişki değil mi
bir yandan doğsalar da kucağımıza alsak öpüp koklasak derken
bir yandan da erken doğacaklar diye ödümüz kopuyor
:S

Son düzenleme:
kızlar geçen perşembe ki maratonumu biliyorsunuz...çok şükür birşey çıkmadan dönmüştüm...ancak cuma sabahı çamaşır toplarken aniden sol kasığımdan sol dizime kadar vuran, yürütmeyen, hareket ettirmeyen çok acı veren bir sancı geçirdim...evde yalnızdım ve acayip panikledim...olduğum yerde 15 dakika kalakaldım...neyse o günü yatarak geçirdim...cumartesi günü bu kez acaba problem böbrekmi diyerekten ürolojiye gittim...idrar tahlili, kültürü ve üriner sistem ultrasonu çekildi...tahlilde bir şey çıkmadı...kültür ve ultarson yarın...tekrar aynı sancıyı yaşamadım..yalnız kızlar benim bebeğin hareketlerinde değişiklik var..artık yer değiştirmiyor / kendini bir yere toplamıyor...sabit yerinde küçük vurma hareketleri yapıyor...hani ilk hissetmeye başladığımız günlerdeki gibi hissediyorum hareketlerini...acaba yeri daraldı diye mi iyice...32. haftama girdim bugün...perşembe nst ye girmiştim..birşey olsa ortaya çıkardı herhalde....doğurana kadar bitmeyecek bu endişe anlaşıldı...

canım geçmiş olsun :teselli:
anlattığın ağrı daha çok bel ağrısını çağrıştırıyor
kilo artışları fazlalaştıkça sanırım kaçınılmaz oluyor
hele bir de eğilim varsa

dönem dönem hareketleri değişebiliyor bebişlerimizin
belki seninki de pozisyonunu falan değiştirmiştir ve sen bu sebepten farklı hissediyor olabilirsin

Gunaydın anneler

bende calısan annelerdenım ve dogum ızınıme daha cok var ocak sonunda tatıle ayrılıyorum. Boylelıkle bebegımle daha cok zaman gecırırım. Kızlar bebıslerınızın kıloları cok ıyı, maallah. Ben 30. Haftamda kontrola gıtmıstım o zaman kızım 1.500 kılo ve 35 cmdı. Benım kızım kucuk ve zayıf dogucak galıba, ılk kızımda 48 cm ve 2.840 kılo dogmustu.

Bu arada bız ısım konusunda esımle anlasamıyoruz. Bırde yurt dısında yasadıgımız ıcın burda kolayca soylenebılen bır ısım bulmamız gerekıyor. Ben ela ısmını cok begenıyom ama esım kesınlıkle hayır dıyor o elıf veya zeynep ıstıyor bende ıstemıyorum. Ezgı ıcın cok kolay olmustu, hamıle kalmadan once ısmı belıydı

Gunaydın anneler

bende calısan annelerdenım ve dogum ızınıme daha cok var ocak sonunda tatıle ayrılıyorum. Boylelıkle bebegımle daha cok zaman gecırırım. Kızlar bebıslerınızın kıloları cok ıyı, maallah. Ben 30. Haftamda kontrola gıtmıstım o zaman kızım 1.500 kılo ve 35 cmdı. Benım kızım kucuk ve zayıf dogucak galıba, ılk kızımda 48 cm ve 2.840 kılo dogmustu.

canım hoşgeldin
senin bebişin de hiç de küçük değil
benim 31+1 de 1608 dü
şimdi 2kgmı geçti:nazar::nazar:hihoyyyt

canım hoşgeldin
senin bebişin de hiç de küçük değil
benim 31+1 de 1608 dü
şimdi 2kgmı geçti:nazar::nazar:hihoyyyt

hos bulduk

sagol canım, sızlerın kılolarını gorunce benımkı cok kucuk ve zayıf sankı. 6 ocakta kontrolum var o zaman 34 haftamda olurum, bakalım o zaman kızım kac kılo olucak.
Yeterkı saglıklı olsunlar, sonradanda kılo alıyorlar bebısler.

kızlar bence kilo işini takmayın çok dua edelimde sütümüz olsun o zaman zaten kilo alacaklar.bu arada boza ve rezene sütü çok artırıyormuş ben pek boza sevmiyorum ama rezene çayını zaten çok içerdim

KIzlar tekrar günaydınn..naparsınız bakalım?
Cimcime brz daha iyi olmana sevindim canım,doyurabildinmi karnını peki?

Ssaslan canım benim ufaklıkta aynı yer değiştirmiyor ve ayaklarını,poposunu yaslıyor.bide öyle bir yukarı doğru uzatıyorki diyorum az daha ağzımdan çıkaracak:emir_bebek: yerim ben onların ayağını poposunuu yaaaa:)))

Nestlecim aynı ağrılar olmuştu hayatım bendede.Ssaslanın deiği gibi bel kaynaklı olduğunu smylemişti doktorumda,artık ağır gelmeye başlıyorlar tosuncuklar bize:1rolleyes:

Özlemim sen 32.hafta iznini alıpta hala çalışıyormusun anlamadım?yoksa çalışabilir raporumu aldın:uhm:

kızlar bence kilo işini takmayın çok dua edelimde sütümüz olsun o zaman zaten kilo alacaklar.bu arada boza ve rezene sütü çok artırıyormuş ben pek boza sevmiyorum ama rezene çayını zaten çok içerdim

haklısın canım..bu rezene ve boza yı dogumdan sonramı içmeliyiz yoksa şimdiden mı baslamalıyız?CADIARZU

SeVİMEZGİ canım hoşgeldin,kontrole gitiğinde göreceksin bak 2 yi çoktan geçmiş olacak annesi,gayet normal bebişin.Elifin dediği gibi esas sonrası önemli,doğduktan sonra hepsi bi şekide büyüyor,yeterki besleyebilelim bebişlerimizi:ecrin_bebek:

Allah'ım oku oku bitiremedim sayfaları. hiç ara vermemek lazım yahu bu siteye..:nazar:
öncelikle TATOŞ'a Allah'tan sabır diliyorum elimizden sadece bu geliyor galiba.. herkes gibi benim de dualarım seninle..:nazar::nazar:
ben de malumunuz faranjitle uğraşıyordum 1 haftadır evde ılık su ballı su derken kesmedi tabi ve cumartesi gecesi 39 derece ateşle acile gittim artık. dr orada serum taktı bi de içine ateş düşürücü koydu ayrıca dışarıdan soğuk kompres yaptılar ama ben nasıl tedirginim ilaç veriyolar bebişe bişey olacak diye.. annem ve eşim de yanımda onlar da tabi öyle.. neyse ki dr'un eşi de hamileymiş bana çok güven verdi bişey olmayacağına dair. zaten yoksa daha gözümü açamayacaktım. inşallah oğluma da bişey olmaz..
neyse kızlar diyeceğim odur ki salgın var heryerde gerekirse çıkmayın dışarı ya da öpüşmeyin kimseyle aman kendinize dikkat edin..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kimse hasta olmasın..:eek:klava:
yüzüm burnum olduğu gibi yara oldu sümüklerimi temizlemekten zor oluyo ona göre..senağlama

herkese gunaydııınnnn nasılsınız kızlar benım kuzenımın esı dun erken doğum yapmıs ıkız oğulları oldu doktor sezeryan demıs bugune kadar ama bızımkılerın cahıllığınden kız saatlerce hastane hastane dolasmıs ve en sonunda normal doğum yapmıs bebeklerın ıkısıde baska bır hastanede yoğun bakımda anne baska bı yerde cok uzuldum ya ne kadar kalıcakları bıle daha bellı dııl

Allah'ım oku oku bitiremedim sayfaları. hiç ara vermemek lazım yahu bu siteye..:nazar:
öncelikle TATOŞ'a Allah'tan sabır diliyorum elimizden sadece bu geliyor galiba.. herkes gibi benim de dualarım seninle..:nazar::nazar:
ben de malumunuz faranjitle uğraşıyordum 1 haftadır evde ılık su ballı su derken kesmedi tabi ve cumartesi gecesi 39 derece ateşle acile gittim artık. dr orada serum taktı bi de içine ateş düşürücü koydu ayrıca dışarıdan soğuk kompres yaptılar ama ben nasıl tedirginim ilaç veriyolar bebişe bişey olacak diye.. annem ve eşim de yanımda onlar da tabi öyle.. neyse ki dr'un eşi de hamileymiş bana çok güven verdi bişey olmayacağına dair. zaten yoksa daha gözümü açamayacaktım. inşallah oğluma da bişey olmaz..
neyse kızlar diyeceğim odur ki salgın var heryerde gerekirse çıkmayın dışarı ya da öpüşmeyin kimseyle aman kendinize dikkat edin..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kimse hasta olmasın..:eek:klava:
yüzüm burnum olduğu gibi yara oldu sümüklerimi temizlemekten zor oluyo ona göre..senağlama

GEÇMİŞŞ OLSUNNN..İNŞ.EN KISA SUREDE ATLATIRSIN CANIM YAA..:Saruboceq:VALA HAKLISIN KIMSEYE SOKULMAMK LAZIM MIKROP GEZIYR ORTALIKTA BENDE OZELLIKLE ONA DIKKAT EDIYORUMM.HEPIMIZDE ETMELIYIZa.s.

Vıdı hos bulduk, saglıklı dogsunlar sonrada kılo alırlar.

Sıbel gecmıs olsun, hamıleyken hasta olmak cok kotu, bende 4 aylıkken sınuzıt olmustum haftalarca gecmemıstı. Hasta olmamaya calısıyorum dıkkat etmeye calısıyorum ama bazen ellımızde degıl.

Cgdmakby bebeklerınız hayırlı olsun, annenın ayrı bır hastanede olması zordur, kac haftalıken dogdular ? ınsallah cabuk ıyılesırler ve tez zamanda annelerıne kavusurlar.

herkese gunaydııınnnn nasılsınız kızlar benım kuzenımın esı dun erken doğum yapmıs ıkız oğulları oldu doktor sezeryan demıs bugune kadar ama bızımkılerın cahıllığınden kız saatlerce hastane hastane dolasmıs ve en sonunda normal doğum yapmıs bebeklerın ıkısıde baska bır hastanede yoğun bakımda anne baska bı yerde cok uzuldum ya ne kadar kalıcakları bıle daha bellı dııl

canım gözünüzaydın ve geçmiş olsun diyiim.kaç haftalık doğdular?
bide demişin ya bizimkileirn cahilliğinden diye kendi kontrollerinin yapıldığı hastane falan yokmuydu neden dolaşmışlar

gecmıs olsun canım vede gozun aydın..

canım ya iyileşemedinmi sen daha,bende geçen gece dayanamıyacak hale geldim ama neyseki atlattım gibi,gerçi yinede terleme ve boğazlardaki sızı akıntı dewam ediyor ama seninki kadar ağır olmadı.yanında seninle ilgilenen birileri var şükür hasta olunca yalnız olmak çok zor oluyor

X