- 7 Haziran 2008
- 1.119
- 2
canım inş. en kısa zamanda geçer
valla çekmeyen anlayamaz nasıl bir eziyet olduğunu :1hug:
Saol canımcım valla insanın başına gelmedikçe anlaşılmaz zaten hiçbişeysenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inş. en kısa zamanda geçer
valla çekmeyen anlayamaz nasıl bir eziyet olduğunu :1hug:
kızlar geçen perşembe ki maratonumu biliyorsunuz...çok şükür birşey çıkmadan dönmüştüm...ancak cuma sabahı çamaşır toplarken aniden sol kasığımdan sol dizime kadar vuran, yürütmeyen, hareket ettirmeyen çok acı veren bir sancı geçirdim...evde yalnızdım ve acayip panikledim...olduğum yerde 15 dakika kalakaldım...neyse o günü yatarak geçirdim...cumartesi günü bu kez acaba problem böbrekmi diyerekten ürolojiye gittim...idrar tahlili, kültürü ve üriner sistem ultrasonu çekildi...tahlilde bir şey çıkmadı...kültür ve ultarson yarın...tekrar aynı sancıyı yaşamadım..yalnız kızlar benim bebeğin hareketlerinde değişiklik var..artık yer değiştirmiyor / kendini bir yere toplamıyor...sabit yerinde küçük vurma hareketleri yapıyor...hani ilk hissetmeye başladığımız günlerdeki gibi hissediyorum hareketlerini...acaba yeri daraldı diye mi iyice...32. haftama girdim bugün...perşembe nst ye girmiştim..birşey olsa ortaya çıkardı herhalde....doğurana kadar bitmeyecek bu endişe anlaşıldı...
Gunaydın anneler
bende calısan annelerdenım ve dogum ızınıme daha cok var ocak sonunda tatıle ayrılıyorum. Boylelıkle bebegımle daha cok zaman gecırırım. Kızlar bebıslerınızın kıloları cok ıyı, maallah. Ben 30. Haftamda kontrola gıtmıstım o zaman kızım 1.500 kılo ve 35 cmdı. Benım kızım kucuk ve zayıf dogucak galıba, ılk kızımda 48 cm ve 2.840 kılo dogmustu.
canım hoşgeldin
senin bebişin de hiç de küçük değil
benim 31+1 de 1608 dü
şimdi 2kgmı geçtihihoyyyt
kızlar bence kilo işini takmayın çok dua edelimde sütümüz olsun o zaman zaten kilo alacaklar.bu arada boza ve rezene sütü çok artırıyormuş ben pek boza sevmiyorum ama rezene çayını zaten çok içerdim
Allah'ım oku oku bitiremedim sayfaları. hiç ara vermemek lazım yahu bu siteye..
öncelikle TATOŞ'a Allah'tan sabır diliyorum elimizden sadece bu geliyor galiba.. herkes gibi benim de dualarım seninle..
ben de malumunuz faranjitle uğraşıyordum 1 haftadır evde ılık su ballı su derken kesmedi tabi ve cumartesi gecesi 39 derece ateşle acile gittim artık. dr orada serum taktı bi de içine ateş düşürücü koydu ayrıca dışarıdan soğuk kompres yaptılar ama ben nasıl tedirginim ilaç veriyolar bebişe bişey olacak diye.. annem ve eşim de yanımda onlar da tabi öyle.. neyse ki dr'un eşi de hamileymiş bana çok güven verdi bişey olmayacağına dair. zaten yoksa daha gözümü açamayacaktım. inşallah oğluma da bişey olmaz..
neyse kızlar diyeceğim odur ki salgın var heryerde gerekirse çıkmayın dışarı ya da öpüşmeyin kimseyle aman kendinize dikkat edin..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kimse hasta olmasın..klava:
yüzüm burnum olduğu gibi yara oldu sümüklerimi temizlemekten zor oluyo ona göre..senağlama
herkese gunaydııınnnn nasılsınız kızlar benım kuzenımın esı dun erken doğum yapmıs ıkız oğulları oldu doktor sezeryan demıs bugune kadar ama bızımkılerın cahıllığınden kız saatlerce hastane hastane dolasmıs ve en sonunda normal doğum yapmıs bebeklerın ıkısıde baska bır hastanede yoğun bakımda anne baska bı yerde cok uzuldum ya ne kadar kalıcakları bıle daha bellı dııl
herkese gunaydııınnnn nasılsınız kızlar benım kuzenımın esı dun erken doğum yapmıs ıkız oğulları oldu doktor sezeryan demıs bugune kadar ama bızımkılerın cahıllığınden kız saatlerce hastane hastane dolasmıs ve en sonunda normal doğum yapmıs bebeklerın ıkısıde baska bır hastanede yoğun bakımda anne baska bı yerde cok uzuldum ya ne kadar kalıcakları bıle daha bellı dııl
canım ya iyileşemedinmi sen daha,bende geçen gece dayanamıyacak hale geldim ama neyseki atlattım gibi,gerçi yinede terleme ve boğazlardaki sızı akıntı dewam ediyor ama seninki kadar ağır olmadı.yanında seninle ilgilenen birileri var şükür hasta olunca yalnız olmak çok zor oluyorneyse kızlar diyeceğim odur ki salgın var heryerde gerekirse çıkmayın dışarı ya da öpüşmeyin kimseyle aman kendinize dikkat edin..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kimse hasta olmasın..klava:
yüzüm burnum olduğu gibi yara oldu sümüklerimi temizlemekten zor oluyo ona göre..senağlama