2009 Şubat Anneleri

ben varım canım ya ama imrendim sana valla bu soğukta sabahın 7 sinde kalkıp işe geldim evde senin gibi olmayı çok isterdim ama olsun benim de son haftam işallah senin gibi olcam haftaya .

hepınıze gunaydın ıyı haftalarr dılıyorum..gene geldım işee sabahları kalkmak cok zor oluyoır..daha ızıne cook var (3hafta) ama dayanmaz zorundayım..

bu arada tatoş cum cok geçmıs olsun bu durumda ne denır bılmıyorum kı acıl sıfalar dılıyorumm..

ben de iznimi ocak 15te alacağım daha yerime kimseyi bulamadılar muhasebe müdürü sene sonu işlemlerini yaptırıp öyle gönderercek ama belim öyle kötü ağrıyorki nasıl dayanacam ben de bilmiyorum bir de çok ağırlaştım kemiklerimin bedenimi taşımadığını hissediyorum öyle yuvarlak birşey oldum yuvarlanaraktan dolanıyorum ortalarda bu gece hiç uyuyamadım saat 3e kadar ütü yaptım 5e kadar yatakta döndüm şimdi suratımın her noktası yanıyor

a.s.GÜNAYDIN kknın en tatlı anne adayları:CüvCüv:
uzun zamandır ilk kez bu saatte kalkıyorum walla,kızlar nasıl acıkmışım nasıl acıkmışım ya deli gibi kahvaltı ettim ama şuan midemde sanki hiçbişiy yokmuş gibi hissediyorum,Allah sonumu hayır etsin az önce tartıdım 64.600 gr olmuşum bu demektirki +14 kiloooo:eek:klava:
Neyse birazdan tekrarr uyumayı deneyeyim,yapcak bişiy yok,burdada kimse yok:KK43:( çok tembel bi topik oldu bizim şubat hamisleri ya,bu tembellikle doğumuda martta yaparız bizkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5 ayni olmusuz cnm :dance: bende 65 kiloyumm ,ama son zamanlarda bakmadim kesin bir iki kilo daha almisimdir kaydirigubbakcemile3
ben asiri tembel oldum yada su diseti agrisindanmidir bilmem dün aksam üstü saat 4 gibi uyudum aksam saat 8 de uyandim gece 11 gibi gene uyudum daha 20 dk änce uyandim bugün biraz daha iyim yemek yiyebilcem sonunda :sm_cool: saka maka dünden beri bir kase yogurt ve iki muzla duruyorum hemen gidip kendime bi ziyafet sofrasi hazirliyim cokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende bugünden itibaren doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım. 1 hafta erken ayırdı. Doktor aslında 32 haftam haftaya bitecek. Ama zaten böbrekten dolayı rahatsızlığım devam ediyor.

günaydın kızlar
dün ara ara girip baktım ama bir türlü yazamadım
misafirler vardı tüm gün ve gece
cimcime geçmiş olsun
symslow canım ucuz atlatmışsın
heidi yavrunun başarısı hepimize umut oldu inş. 2. yavrunu da hayırlısıyla ve zamanında kucağına alırsın

ya kızlar hani 32. haftadan itibaren bebişler daha az hareket edeceklerdi
benimki koca cüssesiyle kaburga kemiklerime poposunu ayaklarını dayayıp ordan oraya gezdiriyor
tekmeler deseniz küçük çaplı sarsıntı yaratıyor:p
inanın önceden midem rahatsız oluyor ortada durmasın diyordum ama şimdi kenarlardan kemiklerimi iteceğine gelse ortada dursa diye bakıyorum :))
hatta arada elimle azar azar bastırıp yer değiştirmesini sağlıyorum ama benimki inatçı şirin elimi çeker çekmez aynı yere geliyor

günaydın kızlar
dün ara ara girip baktım ama bir türlü yazamadım
misafirler vardı tüm gün ve gece
cimcime geçmiş olsun
symslow canım ucuz atlatmışsın
heidi yavrunun başarısı hepimize umut oldu inş. 2. yavrunu da hayırlısıyla ve zamanında kucağına alırsın

ya kızlar hani 32. haftadan itibaren bebişler daha az hareket edeceklerdi
benimki koca cüssesiyle kaburga kemiklerime poposunu ayaklarını dayayıp ordan oraya gezdiriyor
tekmeler deseniz küçük çaplı sarsıntı yaratıyor:p
inanın önceden midem rahatsız oluyor ortada durmasın diyordum ama şimdi kenarlardan kemiklerimi iteceğine gelse ortada dursa diye bakıyorum :))
hatta arada elimle azar azar bastırıp yer değiştirmesini sağlıyorum ama benimki inatçı şirin elimi çeker çekmez aynı yere geliyor

ahh cnm yaaa sabah sabah nesem yerine geldi sen cok yasa emi :1hug:
kiyamam bebisine :nazar: benimki gercekten az hareket etmeye basladi ,kemiklere dayandiklarinda cidden cok aciyor ... benimkide cok inatci cnm yaa oynuyor oynuyor tam videoya cekicem videoyu aciyorum ses seda yok ..makinayi kapatip yerine koyuyorum gene oynamaya basliyor kaydirigubbakcemile3 :icecream:

özlemim rahim ağrın devam ediyor mu??
benim o 2-3 gün geçtikten sonra kasılmalar da rahim ağrısı da azaldı
acaba vücut ara ara yüklenip rahimi genişletyor sonra da bir süre rahim daralana kadar rahat mı bırakıyor ki
inş. öyledir. yoksa sürekli çekilecek şey değil

Kızlar merhaba herkese ayy sizden ayrı kalmak zor valla misafirlerim sanırım gitmişlerdir biz eşimle erken çıktık sabah işe onlar hala yatıyorlardı siz istediğiniz saatte çıkın dedik zaten amannn akşama kalırlarmış bide:)))))))) cuma gününden beri çok yoruldum yaaa bizim oğlan beni hiççç mi hiç uyutmuyor geceleri bi sağa bi sola dnüyorum ssaslan seninki gibi maşallah valla çok hareketli zaten rahmimde ağrı var bide onun hareketleri eklenince ağrı artıyor dün akşam canım sıkıldı artık muhabbetlerden hastane çantasına ne koyulcak falan diye konuşurken marketten deterjanımızıda almıştık yıkadık kuzumun kıyafetlerini 30 derecede ew misler gibi koktu valla kızlar tavsiye ederim dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını mis gibi.
Ya bugünde iş nasıl çekilir hiç bilmiyorum benim gibi 32. hafta iznini alıpta çalışan varmı yaaa havada çok soğuktu gelirken çok üşüdüm şimdi daha yeni yeni ısındı içim çayı içince:))

özlemim rahim ağrın devam ediyor mu??
benim o 2-3 gün geçtikten sonra kasılmalar da rahim ağrısı da azaldı
acaba vücut ara ara yüklenip rahimi genişletyor sonra da bir süre rahim daralana kadar rahat mı bırakıyor ki
inş. öyledir. yoksa sürekli çekilecek şey değil

Yok canım ya geçmedi belki haftasnu ayakta kaldım ondan mı bilmiyorum ama çok fena bişi gerçekten götürceklerdi dr a gitmedim bugün hemen kuaföre gidicem ağda için :)) nolur nolmaz muayene falan ederse sonra dr a gidicem otobüste şöfor fren yapınca yada vites değiştirirken nasıl acıyo varya anlatamam oturuyorum şuan ağrım yok ama bacağımı biyerimi hareket ettirim ağrıyo nasıl bişidir anlayamadım

cumartesı sabah kontrolum vardı 32+4 duk gıttıgımızde kılomuz 1900 boy 43 cm dedı dr.sızce normal mı bu haftada sankı bana az gıbı geldı arkadaslar?sizceee

Yok canım ya geçmedi belki haftasnu ayakta kaldım ondan mı bilmiyorum ama çok fena bişi gerçekten götürceklerdi dr a gitmedim bugün hemen kuaföre gidicem ağda için :)) nolur nolmaz muayene falan ederse sonra dr a gidicem otobüste şöfor fren yapınca yada vites değiştirirken nasıl acıyo varya anlatamam oturuyorum şuan ağrım yok ama bacağımı biyerimi hareket ettirim ağrıyo nasıl bişidir anlayamadım

canım inş. en kısa zamanda geçer
valla çekmeyen anlayamaz nasıl bir eziyet olduğunu :1hug:

cumartesı sabah kontrolum vardı 32+4 duk gıttıgımızde kılomuz 1900 boy 43 cm dedı dr.sızce normal mı bu haftada sankı bana az gıbı geldı arkadaslar?sizceee

günaydın ezgim! canım bende 32 haftadaki kontrolümde bebek 1933 gr. bence normaller zayıf deiller.takma kafana

canım gayet normal kilosu
burada birçok arkadaşın bebişleri tosuncuk
sakın olaki onlarla karşılaştırıp aklına kötü şeyler getirme
32+0-32+:6 arası kilo aralığı 1480-2750gr
ne kadar geniş bir aralık yani

bebişlerimiz aynı kokacak özlemim :))
bizde de aynı kokular ortalıkta

Biz tek çamaşır kokusuna bayılıyoruz düşünsene bide onların içine bebişlerimiz girince oluşacak kokuyu Allahım çoooooooookkk sabırsızlanıyorum:emir_bebek::sm_cool:

X