2009 Şubat Anneleri

a.s. VİDİ doğumgünün kutlu olsun canım. Allah bebişine ve sana sağlıklı uzun ömürler versin.a.s.
kızlar bu arada faranjit olmuşum dün gece acile gittik ama dr şu durumda hiçbişey yapamam evde ılık su içip dinlen dedi. ben de çocukken bir hastalığı geçirmemişim o yüzden böyle grip nezle gibi bişey olmamam gerekiyordu. Allah korusun oğluma zarar verebilirmiş. evde hastalığım ilerlemesin diye ne yapacağımızı şaşırdık. her bitki çayı da içilemiyor biliyorsunuz rahim kasılmasını tetikler diye. iki gündür limonlu balla suya talim.
inşallah sağ salim kurtulurum şu hastalıktan..

cnm benim korkma cokmu yoruldun acaba belki ondan bebisin sakindir :teselli:
benimkide cok sakin bugün ama ben cok yoruldum sabahta baya bi cikarttim ondandir diye düsünüyorum
git uzan biraz su al yanina bide cikolata yada elma falan ye bakalim ne yapicak
yada okadar yorulduki senin afacan ,uyuyordur annesi :asigim:
takma kafana cnm bendede var o erken dogum telasi ... ama düsünmemek en iyisi :1hug:

canım geçmiş olsun,bende 2-3 gündür aynı şeyi yaşıyorum.ve yapılacak bşiyde yok.bu arada boğazını temizleyince rahatlıyacakmışsın gibi geliyor ya,aslında yanlışmış bunu yapmamız faranjitte boğazı temizleme hareketi daha çok tahriş olmasına sebep oluyormuş,aklında bulunsun canım

hayatım eşime söyledim gelirken alacak o pedlerden...hastaneye de gitsem aynı pedi verecekler zaten..evde bir bakayım...sorun varsa doğruca hastane tabi...bir de angelsound ile kalp atışlarına baktım...duyuyorum kalp atışlarını....buldumcuk anneler gibi her vakada hastaneye de gitmek istemiyorum...dur bakalım...haber veririm sizlere...

kızlar bu arada uyku muyku kalmadı ben de. sizde de öyle mi? o kadar ki uykusuzluktan günlerdir gözüm seğiriyo. ne tarafa yatsam ya ben rahat edemiyorum ya oğlum tekmeleyip rahat vermiyo. dün gece yatakta oturup ağladım oğlum nolur biraz uyu ben de uyuyayım diye. o kadar hareketli ki dr baş çevresi ölçümünü alabilmek için 10 dk uğraşıyo. ben böyle hareketli bebek görmedim bugüne kadar dedi. işimiz iş gibi yani..
zaten bi de hasta olunca, hem de uykusuzluk zombi gibi oldum. ama yatağın ortasında kocaman karnımla öyle komiktim ki ağlamaya başladıktan 1 dk sonra gülmeye başladık bana eşimle.. ya ne hale düşürdü şimdiden bizi bu çocuklar değil mi??

kızlar ben çıktım artık yarın görüşürüz ben iyice korkmaya başladım yaa

bişey yok biliyorum ama kendi kendimi kokruttum sanırım

inşallah kızıma bişey olmaz bu ağrılar beni baya korkuttu

olmazsaacile giderim ama inatla salı gününü bekleyeceğim

kızlar eşim doktorumu aramış...o da hemen getir göreyim demiş...zaten o kiti de hiçbir eczanede bulamamış...bana hastane yolu göründü...dönüşte yazarım...umarım dönüşüm olur daha çok erken çünkü...inşallah sıkıntı olmadan alatırız...inşallah sadece benim paniğimdir...

off kızlar yaa
nazar mı değiyor bu şubat anneciklerine nedir
nazar duası bilenler şöyle bi okuyuverse toptan

hepinizden iyilik haberlerinizi bekliyoruz

Canım panik olma bişi yoktur merak etme.Moralini bozma hemen.
Dönüşte yaz bize lütfen merakta bırakma bizide.

Canım ne güzel bebeğinnin hareketli olması. Hareket etmese korkar üzülürsün bir şey mi oldu diye bence güzel. Benim oğlum o kadar değil ama gece uyandırıyor bazen.

yok be kuzum ne protestosu.eşimin iş arkadası dükkan acmıs şal falansatıyorlar kadın banada verdi iki tane örmem için.onlarla ugrasıyom.bide bu hafta görümcem ve cocukları gelicek galiba hafta sonu.evimi toparlıyorum habire yapabildigim kaadar.

nestlecim cnm gelir gelmez yaz merakta birakma bizi ins. hersey yolundadir

aybuke tatlim bukadar agri normalmi bilmiyorum ama eger agrilarin düzenliyse mutlaka hastaneye yada doktoruna git bekleme hayatim

ins. iyi haberlerinizi aliriz kizlar

kız cimcimee noldu dün girdim ama okuyamadım.sen neden kapandın.anlıyamadım.
dogum gününüz kutlu olsun bu arada vidi ve cimcime

kolay gelsin demircool

ben doğumdan sonra ne yapacağım bilmem
3 aydır yatmaktan herhalde birkaç adımda bir dinlenmem gerekir :)
ev işleriniyse artık hak getire
anneanneyle babaannenin beline kuvvet

ağrısı sancısı olanlara geçmiş olsun. ben de grip oldum. çok fenayım. çalışabilir raporu da aldım. işe gelmek zorundayım. yarın da geçse 2 gün hiç yataktan çıkmayacağım. bebeğe zararı olmaz bu gribin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…