2009 Şubat Anneleri


gecmis olsun bende oyle sorun yok ama zordur. Bir tek yorgunluktan sikayetciyim. Kese ovaldi.
 
benim kesemde oval canım...
hayırdır bir durum mu var..oval veya yuvarlak olmasıyla alakalı...:uhm:
 

nisacım allah yardımcın olsun yaaa..
kimi senin gibi çok kötü oluyor...
kimide hiç birşey yok hamileliğine devam ediyor..
bazıları bu konuda gerçekten şanslı...
hayırlısıyla şu dönemleri bir atlatsakda yavrularımızı kucağımıza alsak...
sevgiler
 
benim kesemde oval canım...
hayırdır bir durum mu var..oval veya yuvarlak olmasıyla alakalı...:uhm:


bu konuda benim bildigim kese yuvarlak oluyormus 7.-8. haftadan sonra oval yani armut seklini almasi gerekiyormus ve rahimin biraz daha yukarisina dogru cikiyomus yani gayet saglikli bir durum:)
 
sağolun arkadaşlar içim rahatladı benim muaynede kesesi ovaldi merak ettim yuvarlakmı olur yoksa ovalmi diye internet sitelerindeki ultrason görüntülerinde yuarlak gözüküyo ondan bi sorayım dedim
 
kızlar içime kurt düşürmeyin kese yuarlaktı ovaldi diye:tomato:ben en son dr gittigimde 7+2 di.suan 9+4.ama kesemiizin oval olup olmadıgını bilmiyorum doktorum bişy demedisenağlamaşu an kese tam olarak göbek deliginin aşasındamı?:uhm:
 
Selam kızlar ben mersin ilçesi bozyazıda yaşıyorum. Ancak gelecek eğitim-öğretim yılında gülnara yerleşicem eşimin tayini çıktı ben de tayin isticem. Benim sorunum gülnarda kadın doğumcu bulunmaması ben de mersinde bir dr a gitmek istiyorum. Mersinde bana önerebileceğiniz dr var mı??? Ücreti ne kadardır temmuz 20 gibi mersine gidicem araştırmak için lütfen bildiğiniz bir dr varsa bana yardım eder misiniz???
 

biran bende öyle korktum sorunmu oluyor diye ..:sm_confused:neyseki sorun yokmuş:))
canım benim kese sol tarafımda kasığa yakın yerde...:1hug:
 

canım bu konuda maalesef bir bilğim yok..inşallah gönlüne göre bir doktor bulabilirsin...
:1hug:
 
biran bende öyle korktum sorunmu oluyor diye ..:sm_confused:neyseki sorun yokmuş:))
canım benim kese sol tarafımda kasığa yakın yerde...:1hug:

tatoş benimde kese sol tarafta ve kasığa yakın yerde biraz daha geçince heralde iyice yerleşir yeri belli olur:1rolleyes: sağlıklı olsunda minicik yavrum benim:1hug:
 
bugün sabah kalktıgımda kanamam vardı çok korktum hemen doktora gittim bebişimin saglıklı oldugunu ve hala kalbinin attıgını söledi fazla korkulcak bi durum olmadıgını söledi bebişimin 9 haftalık oldugunu söledi ve progestan diye bi ilaç verdi bu ilaçtan kullanmış olan varmı aranızda? dualarınızı bekliyorum bebişimden aylılmak istemiyorum
 


canim anormal bir durum olsaydi doktor mutlaka soylerdi demekki hersey normalyerimseniben
 

bazi hamilelerde oluyormus endiselenme canim Allahin izniyle bebisine birsey olmaz inslh
 
benmde kese sag tarafta sanki.cünkü sag tarafıma hafif bastırınca içerde bişylere elim deyiyo sanki.sol tarafta yok ama elimin deydigi seyden:):)
 
öncelikle funda72 arkdaşımıza geçmiş olsun. tanrım diğer bütün hamilelere ve bebeklerine de sağlık versin.
bazı hamilelerde kanama oluyor canım ama bu dönem kendini yormamaya özen göster.
demircool cum eline bebişin geliyor galiba. kafasının sağda ya da solda oluşu cinsiyetiyle ilgili bir belirti diye okumuştum.
 
günaydın anneler nasılsınız hamilelik nasıl gidiyo. benimki birz zor geçiyo rabbim hemipizin bebişlerini saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsina.s.
 
günaydın bayanlar çok tedirgin olmakla beraber biraz hastayım akşam ilişki esnasında hafif şekilde kanamam oldu şuan belim ve kasıklarım ağrıyo ilk bebeğimde 10 haftalıkken kalp atışları yoktu ve kürtajla sonlandı korkuyorum acaba bi sorun mu var şuan 9+5 günlük
 

Canım neden doktora gitmedin? Benim de kanamam oldu pazar gecesi ve sabah doktorun kliniğe geldiği saate kadar bir dk uyuyamamıştım hemen doktora koştum. Çok şükür bişeyi yokmuş ama sana tek tavsiyem bir doktora görünmen olacak. Ne de olsa burda hiç birimiz profesyonel değiliz. Olsak da zaten ultrasona bakmadan hiç kimse sana bir yorum yapamaz ki....
Umarım hiçbirşeyin yoktur. Allah yavrunu sana bağışlar! Ama hemen bir doktora görün.
 
Kızlar hepimize hayırlı olsun, ben eylül anne adayıyım, kanama ilk haftalarda olabilir bendede olmuştu kırmızı kan dahi gelmişti progestanınızı alın ve kendinizi yormadan yatın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…