2009 Şubat Anneleri


canim canini o kadar sikma benim de 7 hafta 1 günlük ken karindan görünmüşdü ama görünmezsede vajinal ultrasyon daha ne t gösteriyor herşey bebeklerimiz için.
 
kızlar ben yokum artık aranızda malesef şubat annesi olamıycam.belki topiğimde okumuşsunuzdur olanları.bebişimi kaybettim senağlama.ne umutlar beslemiştim halbuki.olmadı nasip değilmiş.hoşçakalın demek istedim.artık bu sayfaya girmemin anlamı kalmadı.belki başka sayfalarda denk geliriz.hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.kendinize iyi bakın. a.s.
 
benm bebeğim 7+2 ken görünmüştü canım endişelenme.yaa arkadaslar bi de ankarada doktor arıyorum.henüz burda doktora cıkmadım ama 2 haftaya kadar cıkıcam ve dooktor bulanmadım henüz.bana şiddetle tavsiye edebileceginiz bir doktor varmı?ben batıkentte oturuyorum..
 

Arkidişş,,
Zekai Tahir Burak Kad.Hast.Doğum merk.nin iyi olduğunu duymuştum.Orası iyi olduğuna göre doktorlarınında iyi olabileceğini düsünüyorum.
 

canım bende 9+4 günlük hamileyim ümitköyde akliniğine gidiyorum ve çok memnun kaldım istersen internetten bak bi
 
Nazan ne yazmak istedin.
kusura bakma ne demek istediğini anlayamadım.


hay Allah :roflol: canim ya sayfa acikti oglum yazmis deli cocuk yaa:roflol::roflol: ... ben uzanmistim oda size annem hamile keyif yapiyor, bende cok sevindim yazmak istemis:)))
 
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bende kısmetse şubatta anne olucam o yüzden aranıza katılmak istedim:))
 
hoşbulduk nazan hepimiz için işallah. ben biraz ağır geçiriyorum hayırlısıyla 1 aydaha dişimi sıkayım işallah normale dönerim
 
Merhaba sbat anneleri nasilsiniz

pazartesi doktora gittim ve her sey yolunda. Minigim 16mm boyunda. Gecen haftaya kadar cok iyidim ama bu hafta yorgunluk basladi isten geliyorum yemek hazirliyorum ve bulasiklari topladiktan sonra koltuga uzanmaya gidiyorum. Gunduzleri isteyken uyuku bastirdigi zaman cok kotu oluyorum.
Nisan 84 allah kismet ederse ayni gunde dogum yapicaz.
 
Bu ay sonunda 1 ayligina turkiyeye tatile geliyorum ve 12. Haftamda ultrasona girmem gerekiyor. Turkiyede bulundugum icin doktorum kesinlikle turkiyeye bir doktora gitmemi onerdi. Ben bursada olucam aranizda bursada oturan varsa bana doktor ve hastane tavsiye edersiniz cok sevinirim.

Simdiden tesekkur ederim.
 
Merhaba arkadaşlar;

Ben de Şubat annesi olacağım inşallah, tahmini doğum tarihi 22 Şubat. Dün ilk kez bebişin kalp atışlarını gördük, ama doktordan pek memnun değilim. Sizler hangi hastanelere-doktorlara gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Gittiginiz hastanelerin dogum ucretleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler, Allah hepimize bebislerimizi saglikli kucaklarimiza almayi nasip etsin.:1rolleyes:
 
Valla kizlar ben sağlik ocağina gidiyorum..:))
biraz kalabalik ama doktorum çok güzel ilğileniyor...a.s
büyük ihtimalle doğumda nenehatunda olacak...
 

canim inanki çok üzgünüm bu konuda..rabbimden sabirlar diliyorum sana..inşallah birdahaki sefere tekrar hamile kalir ve bebeğini bu sefer kollarina alabilirsin..
Rabbim okadar büyük kiii...
 



evet canım ikimizinde aynı tarihleri mide bulantın yokmu senin ben evde serumlrla yaşıyorum su bile içemiyorum normalde serum takılıyken bişiler yiyorum:bbo: bişi sorucam ultrasona girdiğinde bebeğinin kesesi yuvarlakmı yoksa ovalmiydi
 



ben bursada oturuyorum jimere gidiyorum doktorum nihat gök memnunum dr. ilgili birisi önerebilirim ama sende araştır
 

allah yardimcin olsun, bu haberi okuyunca cok uzuldum. Insallah tez zamanda hamile kalirsin ve saglikli bir hamilelik gecirirsin. Moralini yuksek tutmaya calis.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…